1. flacrack's Avatar
    I did a blitz update to 10.3.1.1154, using the file downloaded from Crackberry and Sachesi 2.0 RC. The log noted it loaded about 198 files and went well. The phone rebooted, this time with a very fine blue line around the BB logo and at the bottom, it noted verifying the OS os some such language. When I touched the screen , a percentage came up in bg letters. It ran this cycle twice. At the end, it rebooted, but left a fully functional 10.2.2 that was present when I started. Any ideas?
    Should I try again?
    I used the files downloaded from Mega in the Forum. Thanks.

    Z10, ATT; STL3 10.2.2.1531
    12-18-14 10:51 AM
  2. BigBadWulf's Avatar
    12-18-14 11:05 AM
  3. pdhartog's Avatar
    No don't. No solution. There. Saved you an hour of your life

    Z10 on 10.3.1.1154
    12-18-14 02:18 PM
  4. BigBadWulf's Avatar
    It's not a solution, it's an answer.
    russworman likes this.
    12-18-14 02:21 PM
  5. ralfyguy's Avatar
    I have the same phone and carrier and on the same OS 10.2.2. Should I just leave it and not upgrade? I was going to this weekend.

    Posted via CB10
    12-18-14 03:07 PM
  6. russworman's Avatar
    I have the same phone and carrier and on the same OS 10.2.2. Should I just leave it and not upgrade? I was going to this weekend.

    Posted via CB10
    I upgraded from 10.2.2 to 10.3 to 10.3.1 without problems... I used an autoloader for 10.3 and non destructive for 10.3.1... have no problem in last month

    Posted via CB10
    12-18-14 03:14 PM
  7. ralfyguy's Avatar
    I upgraded from 10.2.2 to 10.3 to 10.3.1 without problems... I used an autoloader for 10.3 and non destructive for 10.3.1... have no problem in last month

    Posted via CB10
    Do you gave a Z10 and do you have that battery flat line bug in Device Monitor?

    Posted via CB10
    12-18-14 03:25 PM
  8. russworman's Avatar
    Yeah, doesn't bother me... I could just reload battery guru if I really need to track battery life

    Posted via CB10
    12-18-14 03:46 PM
  9. russworman's Avatar
    I am on the z10 with t-mobile

    Posted via CB10
    12-18-14 03:46 PM
  10. flacrack's Avatar
    Thanks all. Unless I get hit by some bug up my...I guess I'll wait for a better version. The phone works fine and I don't lose anything, which is the safest way to go.
    BigBadWulf likes this.
    12-18-14 04:04 PM
  11. BigBadWulf's Avatar
    Yeah, doesn't bother me... I could just reload battery guru if I really need to track battery life

    Posted via CB10
    Make sure device monitor is open when you go to reboot, and you can close it once booted. Won't lose any tracking.
    russworman likes this.
    12-18-14 04:30 PM
  12. ralfyguy's Avatar
    Yeah, doesn't bother me... I could just reload battery guru if I really need to track battery life

    Posted via CB10
    So the battery indicator in the home screen shows wrong as well?

    Posted via CB10
    12-18-14 04:30 PM
  13. russworman's Avatar
    It's always correct... going to try what BigBad said... will report back...

    Posted via CB10
    12-18-14 04:44 PM
  14. russworman's Avatar
    Make sure device monitor is open when you go to reboot, and you can close it once booted. Won't lose any tracking.
    You sir are a genius... thank you

    Posted via CB10
    BigBadWulf likes this.
    12-18-14 04:50 PM
  15. BigBadWulf's Avatar
    It's always correct... going to try what BigBad said... will report back...

    Posted via CB10
    No trust?

    Attached Thumbnails Why did my Blitz update to 10.3.1 automatically rolled back to 10.2.2?-img_20141218_164849.png   Why did my Blitz update to 10.3.1 automatically rolled back to 10.2.2?-img_20141218_164911.png  
    12-18-14 04:53 PM
  16. BigBadWulf's Avatar
    You sir are a genius... thank you

    Posted via CB10
    The real genius was Gearheadaddy.
    12-18-14 04:57 PM
  17. daviddragon's Avatar
    I did a blitz update to 10.3.1.1154, using the file downloaded from Crackberry and Sachesi 2.0 RC. The log noted it loaded about 198 files and went well. The phone rebooted, this time with a very fine blue line around the BB logo and at the bottom, it noted verifying the OS os some such language. When I touched the screen , a percentage came up in bg letters. It ran this cycle twice. At the end, it rebooted, but left a fully functional 10.2.2 that was present when I started. Any ideas?
    Should I try again?
    I used the files downloaded from Mega in the Forum. Thanks.

    Z10, ATT; STL3 10.2.2.1531
    check in settings<software update, if by any chance a 10.2 update already start in your device. if that happened you need to finish with the update and then install the 10.3 update. if not the system itself rolls back again. good luck. 10.3.1.1154 works great on Q10.
    12-18-14 07:03 PM

Similar Threads

  1. Blackberry please update Blend with spell check!
    By heveys4 in forum BlackBerry Blend
    Replies: 6
    Last Post: 03-05-15, 01:30 AM
  2. Replies: 86
    Last Post: 02-11-15, 11:30 AM
  3. Weird OS update bug?
    By thedose in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-14, 10:54 AM
  4. How can I force Blend to connect Via USB?
    By Deathcommand in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-14, 09:58 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-18-14, 09:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD