12-26-13 07:07 PM
184 12345 ...
tools
  1. dpw09's Avatar
    Installed Snap. Can download apps but when try to install they just stick on "processing" and never install. I have set the permissions to install apps from other sources. Any solutions? Did one reset already.
    Try a reboot. Any ask installs I have encountered on both leaks a reboot or re-download resolved.

    Drizzt09 via CB10 on Z10STL100-3/10.2.1.1259
    rayporsche likes this.
    12-21-13 10:24 AM
  2. backets's Avatar
    I got the same exact problem... don't know how to fix it

    Posted via CB10
    12-21-13 10:29 AM
  3. howards's Avatar
    My second issue is facebook opens but won't load my newsfeed. It only gices an error message and the option to click to retry.
    Have you tried deleting FB and re-installing? That might clear things up for you.



    Z30 / STA 100-3 / 10.2.0.1809
    12-21-13 11:14 AM
  4. scienceboy's Avatar
    Evernote now won't save entries... everything else works great. any fixes?

    Posted with my shiny new Z30
    12-21-13 11:17 AM
  5. Xilus79's Avatar
    Another issue for me is the inability to leave a channel. I've tried a hard reset of the phone but it doesn't work. :/

    What Are Some 10.2.1.1259 bugs-img_20131221_112738.png

    What Are Some 10.2.1.1259 bugs-img_20131221_112746.png

    What Are Some 10.2.1.1259 bugs-img_20131221_112753.png

    What Are Some 10.2.1.1259 bugs-img_20131221_112756.png

    Posted via CB10
    12-21-13 11:33 AM
  6. Emgell's Avatar
    I can't even open BBM. It says no BBM connection. I went back to 1055 but now it is the same also.
    On this leak, i tried on z10 and q10, both unable to connect to bbm (not the one on beta zone).
    Did not try installing on z30 anymore.

    I have just again reloaded 1055 and security wiped the phone and hoping bbm will now work.
    12-21-13 11:39 AM
  7. thorbon's Avatar
    Same issue for me but only for music, I have tried to fix it though. I'll report back if I can find out how


    Posted via CB10
    Ok, got this fixed by just doing a restart

    Both video and music apps work.

    Also of note was that my memory card was full, so I cleared up some space and restarted. Don't know if that affected anything, but it was worth noting.

    Posted via CB10
    khehl likes this.
    12-21-13 11:47 AM
  8. manonthemoon's Avatar
    After playing around, figured out that Restore is what is breaking my weather channel app

    Posted via CB10. 10.2.0.1791
    I restored and my Weather Channel app works.

    Posted via CB10
    12-21-13 12:05 PM
  9. thorbon's Avatar
    Another issue re camera.

    When I try to start the camera I get the error below, but if I start the camera from the video app, it starts in video recording mode but with the below messed up look.


    Attachment 232104
    Attachment 232105

    Posted via CB10
    12-21-13 12:09 PM
  10. menshawy's Avatar
    For those who owns STL100-1, is there any issues like the images below after applying filter on Instagram ?

    Attachment 231996
    Having that one on 10.2.1.1055 and couldn't figure out a way to fix it
    Andrew Symington likes this.
    12-21-13 12:09 PM
  11. thorbon's Avatar
    Having that one on 10.2.1.1055 and couldn't figure out a way to fix it
    Had this issue in 1055 also...just tried a picture upload with a filter on IG in 1259 and I am not seeing that issue.

    Will try using the camera and see what happens.

    Posted via CB10
    12-21-13 12:19 PM
  12. Tater Tots's Avatar
    I've had this happen many times throughout various builds, generally when moving icons.

    Posted via CB10
    It's supposed to be like that the blue bar acts like a guide.
    12-21-13 12:31 PM
  13. manonthemoon's Avatar
    Evernote now won't save entries... everything else works great. any fixes?

    Posted with my shiny new Z30
    Mine is working though there was an update in BlackBerry Beta. If you don't have BlackBerry Beta the check Available in BlackBerry World and see if it's there. Hit the download if it is. Good luck.

    Posted via CB10
    12-21-13 12:45 PM
  14. toobs623's Avatar
    It's supposed to be like that the blue bar acts like a guide.
    I should have been more specific, the bar stays even after I'm done moving icons.

    Posted via CB10
    12-21-13 02:39 PM
  15. ChrisAmbrose's Avatar
    Unable to install apks...

    Turn on install from other sources, and then installed apks, did restore afterwards, this wipes the apks and after restore upon trying to install apks it stalls on initialising... the fix is to turn off install from other sources and turn it back on.

    Posted via CB10
    12-21-13 02:47 PM
  16. kfehling's Avatar
    Still will not connect a second time to my car. I am going back to 1055. Too many issues with this new one

    Posted via CB10
    bBOLD723 likes this.
    12-21-13 02:56 PM
  17. freedomx20a's Avatar
    Installed Snap. Can download apps but when try to install they just stick on "processing" and never install. I have set the permissions to install apps from other sources. Any solutions? Did one reset already.
    happened to me. First time install took over 10 min. Now its instant for downloads and installs. Feels like i have the google play store now.
    12-21-13 03:02 PM
  18. Troublemakermk4's Avatar
    I have an issue with the mail, if I have a incomming mail and i've seen it and go out of the Hub, the message stay unread in the hub with the red dot in the right corner

    Posted via CB10
    12-21-13 03:28 PM
  19. QWKSNKE's Avatar
    First time I have ever had a problem with restore of settings. After 4 hrs I think I have most of my contacts setup. What a PIA, hope I don't have to go through that again.

    Wish my contacts would sync with my Gmail account

    Posted via CB10. 10.2.0.1791

    Edit.... disregard my contacts comment. I am a dumba**
    Last edited by QWKSNKE; 12-21-13 at 06:01 PM.
    merp23 likes this.
    12-21-13 03:50 PM
  20. mtvictor's Avatar
    Another issue re camera.

    When I try to start the camera I get the error below, but if I start the camera from the video app, it starts in video recording mode but with the below messed up look.


    Attachment 232104
    Attachment 232105

    Posted via CB10
    The camera with purple things, happens on mine, because once I dropped my phone.
    But it gets fixed if I restart it

    Posted via CB10
    12-21-13 05:29 PM
  21. sdgandhi's Avatar
    Hi on my Q5 I don't get the black theme in settings nor am able to get black theme work in contacts app.

    Also in contacts app I have local contacts + BBM + BBM Video + FB. Even if i deselect all BBM + BBM Video + FB, after restarting the app these contacts re appear.

    I couldn't change stock wall paper but after reboot was able to change wall paper from SD Card.

    I have android apps like True caller, Dictionary.com, Google Maps. I installed Blackmart android app installer and it shows latest versions of all these app but after I update these apps don't work.

    Also when I open Music App its showing scanning media card for long time..... Radio playing though.

    Kindly help for black theme & contact settings & above problems.
    12-21-13 06:45 PM
  22. dynot's Avatar
    Connect via usb your BlackBerry 10 and Go to device, protected media and wallpaper and change the extension file

    Posted Via my Q10
    Can someone please elaborate on these instructions. There is no "device" to click on when I connect to my laptop with USB. Should I turn on mass storage?
    12-21-13 07:00 PM
  23. tryfe's Avatar
    Noticed my sound turned off. I had put the phone in bedside mode for a few hours and when returning back to normal, the sound was disabled. No sounds played as though it were in silent mode. I'd get errors playing any music too. A reboot fixed the issue.

    Posted via CB10
    12-21-13 07:11 PM
  24. mvpcrossxover's Avatar
    Notification in quick setting don't show either normal or vibrate only when switching

    anyone got any idea?
    12-21-13 07:13 PM
  25. twisttiesuicide's Avatar
    Can someone please elaborate on these instructions. There is no "device" to click on when I connect to my laptop with USB. Should I turn on mass storage?
    You can't actually do this from USB, because you can't access the protected media remotely. The wallpapers are part of the BAR fie so that would need to be updated to fix the issue. I'm not aware of any BAR file that you can use to do this yet however.
    12-21-13 07:41 PM
184 12345 ...

Similar Threads

  1. Tims app working with 1259?
    By dudoo in forum BlackBerry Z10
    Replies: 22
    Last Post: 12-31-13, 12:31 PM
  2. Put in Orange FR SIM - No 10.2 Update - Why?
    By Benjamin_NYC in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 12-22-13, 12:11 PM
  3. What the news of OS7 outselling BB10 tells me...
    By Speedygi in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 12-22-13, 05:10 AM
  4. Seeking Sms bar file for 10.2.1.1259
    By Gikes in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-13, 09:29 PM
  5. Bring out your inner artist with Slide-a-Sketch for BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-13, 06:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD