1. ConorRobinson's Avatar
    has anyone else came across the issue with taking pictures on snapchat on 10.3.1.938 when the view mode is set to letterbox? I can't seem to take pictures, can only see a blank screen although I can still add captions to the blank screen

    Posted via CB10
    10-24-14 04:28 AM
  2. cbcoza's Avatar
    Who uses snapchat?

    Posted via CB10
    10-24-14 11:46 AM
  3. SufferWell1396's Avatar
    Use snap2chat

    Posted via CB10
    10-24-14 01:06 PM
  4. kb1234's Avatar
    Who uses snapchat?

    Posted via CB10
    Please post useful comments.

    OP

    I haven't experienced that issue, what version.snapchat do you have?

    Posted via CB10
    10-24-14 01:28 PM
  5. ConorRobinson's Avatar
    Who uses snapchat?

    Posted via CB10
    Millions of people.

    Posted via CB10
    10-25-14 09:35 AM
  6. ConorRobinson's Avatar
    Use snap2chat

    Posted via CB10
    Don't like snap2chat

    Posted via CB10
    10-25-14 09:35 AM
  7. ConorRobinson's Avatar
    Please post useful comments.

    OP

    I haven't experienced that issue, what version.snapchat do you have?

    Posted via CB10
    I'm on the latest version from snap

    Posted via CB10
    10-25-14 09:35 AM
  8. Furell's Avatar
    I'm on the latest version from snap

    Posted via CB10
    What device and what OS are you on? I'm using a Z30 (STA 100-3) with OS 10.3.1.939 and Snapchat version 5.0.38.2 from Snap. It's the latest version I believe. Everything works fine except for live video chat, everytime I try to use that feature the app crashes. Other then that it works fine. I would try to uninstall and reinstall.

    Ruling the air with my Zed30, 10.3.1, and Big Red! Simply the exception.
    10-25-14 10:15 AM
  9. ConorRobinson's Avatar
    What device and what OS are you on? I'm using a Z30 (STA 100-3) with OS 10.3.1.939 and Snapchat version 5.0.38.2 from Snap. It's the latest version I believe. Everything works fine except for live video chat, everytime I try to use that feature the app crashes. Other then that it works fine. I would try to uninstall and reinstall.

    Ruling the air with my Zed30, 10.3.1, and Big Red! Simply the exception.
    I'm on a Q10 using the same OS as you as the same version of Snapchat. I already tried uninstalling, restarting and reinstalling multiple times

    Posted via CB10
    10-25-14 01:57 PM

Similar Threads

  1. Camera issue on Z10STL100-1/10.3.1.821
    By chern in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 10-27-14, 01:46 AM
  2. Help Blackberry Links Issues- Ayuda con BBLink
    By Rodrigo Gimenez1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-14, 12:47 PM
  3. ( Fix ) STL 1 _ 10.3.1.938 issues
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 10-23-14, 06:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-23-14, 02:26 PM
  5. blackberry passport battery issue + unknown memory usage
    By terry0850 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-14, 09:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD