1. Rame Khaleel's Avatar
    Hellow guys


    Yesterday I got my VPN to let BBM video calls work and it worked fine on the two wireless that I have in my home


    But today i connect my mobile to one of my wireless networks then I had the problem when It says (( Make sure that Ur connected to wifi ))
    And when I connected my phone to the other wireless it worked fine


    Any way to fix that so the VPN work on the two wireless connections ??


    Ps : I'm using Q10 SQN100-3 // 10.2.0.1047 OS

    Posted via CB10
    08-13-13 06:00 PM
  2. tickerguy's Avatar
    In my experience the VPN is completely borked on 10.2.0.1047; it drove me back to 10.1 as I need it to be functional.
    KermEd and vulfadli like this.
    08-13-13 08:31 PM
  3. Rame Khaleel's Avatar
    In my experience the VPN is completely borked on 10.2.0.1047; it drove me back to 10.1 as I need it to be functional.
    That means I need to downgrade to 10.1 to let it work?

    Posted via CB10
    08-14-13 05:25 AM
  4. vulfadli's Avatar
    Hmm no wonder I can't get it to work. Thanks tickerguy.

    Posted via CB10
    08-14-13 06:38 AM
  5. tickerguy's Avatar
    That means I need to downgrade to 10.1 to let it work?

    Posted via CB10
    Yep.

    I was unable to get the VPN to function properly on 10.2.0.1047 despite diligent effort and ultimately abandoned it over that and the fact that APG (sideloaded Android port to handle PGP keys for K9mail) wouldn't import a secret keyring -- it crashed while trying to do so.

    Those two problems impacted things that, for me, have to work and as such I went back to 10.1.
    08-14-13 09:19 AM
  6. Rame Khaleel's Avatar
    Yep.

    I was unable to get the VPN to function properly on 10.2.0.1047 despite diligent effort and ultimately abandoned it over that and the fact that APG (sideloaded Android port to handle PGP keys for K9mail) wouldn't import a secret keyring -- it crashed while trying to do so.

    Those two problems impacted things that, for me, have to work and as such I went back to 10.1.
    Ok thank you for Ur help

    Posted via CB10
    08-14-13 10:18 AM

Similar Threads

  1. Problem setting up BBM
    By farouk007punk in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-13, 11:56 AM
  2. Is Lag/Stutter a Fixable Problem?
    By Yoox_II in forum BlackBerry Z10
    Replies: 15
    Last Post: 08-16-13, 11:04 AM
  3. BBM for IOS/Android Waiting Room
    By Mitchell Thurber in forum General BBM Chat
    Replies: 13
    Last Post: 08-15-13, 04:37 PM
  4. Blackberry Q10 10.2.0.1047 OS SKYPE Problem
    By Levan Kakiashvili in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-13, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD