1. cyberjunkie1's Avatar
    Just wondering if anyone else is experiencing the same issues as me. Every time I edit the length of a video I recorded, the audio is out of sync. I tried using the video editor as well as story maker and both produces the same results. In story maker, it seems it's on sync but as soon as I see the movie it is back to being unsycnronized. Anyone else have this issue or work around?

    Posted via CB10
    06-05-14 05:36 AM
  2. pkcable's Avatar
    Any Video experts in the house?
    06-09-14 12:04 AM
  3. Gearheadaddy's Avatar
    I'll do a video and edit the length to check for you. Are you using 1080, 720, or 720 with 60fps?
    I assume you are taking the video with the camera app and not using "Advanced Camera" or another downloaded app? If so, let me know. I'll do it tomorrow for you, my roommate is asleep.
    We are on California time. It's midnight here right now.

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    06-09-14 01:59 AM
  4. Gearheadaddy's Avatar
    Holy smokes! Ran the test on 1080 and 720 and 60fps , bad news. Video and sound after edit/shortening is waaaaay off. Affirmative. Not good. I'll email the BlackBerry Development Team and advise. You guys should too. Ideamailbox@blackberry.com and ideaprocess@blackberry.com is where to send your concerns.

    Edit: BlackBerry tester reports this issue should be fixed in the future. We'll have to just hang on until then.
    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    Last edited by Gearheadaddy; 06-10-14 at 04:56 AM.
    06-09-14 03:25 PM
  5. cyberjunkie1's Avatar
    Holy smokes! Ran the test on 1080 and 720 and 60fps , bad news. Video and sound after edit/shortening is waaaaay off. Affirmative. Not good. I'll email the BlackBerry Development Team and advise. You guys should too. Ideamailbox@blackberry.com and ideaprocess@blackberry.com is where to send your concerns.

    Edit: BlackBerry tester reports this issue should be fixed in the future. We'll have to just hang on until then.
    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    Thanks for the confirmation!

    Posted via CB10
    06-10-14 10:02 PM
  6. Gearheadaddy's Avatar
    Glad I could help...

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    06-11-14 12:12 AM
  7. ArchGalileu's Avatar
    Anyone know a workaround?

    Best regards
    ArchGalileu

    Q10SQN100-3/10.3.0.296
    06-22-14 08:19 PM
  8. Gearheadaddy's Avatar
    Heard it's fixed on 10.3.0.512...not that we can get it yet. But good news...just have to wait...

    Crackberry Genius on Verizon STL100-4 10.3.0.296/442
    06-22-14 11:49 PM
  9. dpw09's Avatar
    Heard it's fixed on 10.3.0.512...not that we can get it yet. But good news...just have to wait...

    Crackberry Genius on Verizon STL100-4 10.3.0.296/442
    And Z10STL100-3/10.3.0.710

    Z10STL100-3/10.3.0.710
    06-23-14 12:48 PM

Similar Threads

  1. BBM Voice on 9650 Performance?
    By bbtexcracker in forum BlackBerry Bold 9650
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-14, 04:30 PM
  2. Snap Install questions + 1 issue
    By drfever in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-14, 08:58 AM
  3. How long will a Z10 last video recording?
    By DisturbedRocks31 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-11-14, 11:07 AM
  4. Snap Install questions + 1 issue
    By drfever in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-14, 10:05 PM
  5. BBM Video Contacts - No contacts.. but have BBM contacts
    By Bash_Man in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 06-08-14, 09:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD