06-30-15 07:48 PM
459 ... 23456 ...
tools
  1. sheldonbk's Avatar
    Curious... just turned Visual Voice Mail on without sideloading the VVM BAR files here and it worked just fine. Not sure if it's Rogers or that some customers only are effected but VVM works great for me on 1052 w/Rogers.
    08-27-14 03:31 PM
  2. jhimmel's Avatar
    Check the title. It's Verizon customers.
    SteelGreek likes this.
    08-27-14 03:33 PM
  3. Mi Lindo Pulgoso's Avatar
    JoBudden and Crackberry fans
    I am with Verizon Z30. I downloaded and installed the 47 bars. I had never used VVM and never signed up for it. Nevertheless curiosity got the best of me. It did not work. I tried several times even a clean wipe an nothing. I do not use Sachesi. I am more comfortable with Google BB10 / PlayBook App Manager 2.2.2
    Tonight I decided to delete all bar files with the VVM that were installed previously. Proceeded to load the
    sys.data.ecid538.vvm.bar ONLY, restarted and ...It is working perfectly. I am happy, happy, happy.
    With the 10.3.0.1052 and VVM now, my z30 feels like my first time.
    08-27-14 09:48 PM
  4. mrjmc99's Avatar
    JoBudden and Crackberry fans
    I am with Verizon Z30. I downloaded and installed the 47 bars. I had never used VVM and never signed up for it. Nevertheless curiosity got the best of me. It did not work. I tried several times even a clean wipe an nothing. I do not use Sachesi. I am more comfortable with Google BB10 / PlayBook App Manager 2.2.2
    Tonight I decided to delete all bar files with the VVM that were installed previously. Proceeded to load the
    sys.data.ecid538.vvm.bar ONLY, restarted and ...It is working perfectly. I am happy, happy, happy.
    With the 10.3.0.1052 and VVM now, my z30 feels like my first time.
    So are you paying for the service or getting it for free?

    Z30STA100-3/10.3.0.1052
    08-27-14 10:20 PM
  5. Mi Lindo Pulgoso's Avatar
    Free. But since instal VVM i cannot receive texts. I had to do a security wipe and reinstall OS. No more messing with VVM again.
    08-30-14 01:53 PM
  6. JoBudden's Avatar
    Free. But since instal VVM i cannot receive texts. I had to do a security wipe and reinstall OS. No more messing with VVM again.
    Um. Vvm files have nothing to do with texting or assistant apps or anything else. They are visual voice mail files and that's it.. not sure what's happening on your phones for the very few who didn't manage to fix there's bit it has nothing to do with the files provided

    Posted via CB10
    08-30-14 03:20 PM
  7. crackfinder's Avatar
    Not working for me on Verizon Z10


    Posted via CB10
    08-31-14 03:05 AM
  8. JoBudden's Avatar
    Try installing the 538 vvm file then also someone posted another bar to install with it then reboot your phone and try again

    Posted via CB10
    08-31-14 03:52 AM
  9. crackfinder's Avatar
    OK I will try and report back. I installed the 538 by itself, but did not include the other one that you mentioned.

    Posted via CB10
    08-31-14 08:21 AM
  10. mrjmc99's Avatar
    How do you find the option for the free standard VVM? I can only find the premium VVM.

    Z30STA100-3/10.3.0.1130
    08-31-14 09:04 AM
  11. crackfinder's Avatar
    Try installing the 538 vvm file then also someone posted another bar to install with it then reboot your phone and try again

    Posted via CB10
    OK I got it working. This is what I had to do.

    I already had the 538 vvm file side loaded. After I installed sys.verizon.sso-10.3.0.7.bar and performed a restart it still did not work. I was still getting the Basic Visual Voice Mail as seen below.

    Verizon 10.3 and 10.3.1 VVM FIX!-img_20140831_085910.png

    Verizon 10.3 and 10.3.1 VVM FIX!-img_20140831_085818.png

    I used Sachesi to verify that the sys.data.ecid538.vvm.bar was indeed installed which it was. I reloaded sys.data.ecid538.vvm.bar a second time and restarted the device again and was finally able to reactivate my Visual Voice Mail. See below.

    Verizon 10.3 and 10.3.1 VVM FIX!-img_20140831_091440.png

    Verizon 10.3 and 10.3.1 VVM FIX!-img_20140831_091423.png

    What I find interesting is that I believe that the original 538 vvm bar file was version 10.2. when originally installed. It seems like it was upgraded to 10.3 over the air during the restart process or am I imagining things here?

    Thanks for all your help!

    Posted via CB10
    Last edited by crackfinder; 08-31-14 at 11:13 AM.
    08-31-14 11:01 AM
  12. JoBudden's Avatar
    I don't think so. When I installed mine it stayed. You can verify using the chrome extension. It shows the version number of each file.

    Posted via CB10
    08-31-14 12:40 PM
  13. crackfinder's Avatar
    OK maybe I am wrong. I will check and report back.

    Posted via CB10
    08-31-14 12:44 PM
  14. JoBudden's Avatar
    I just had to do this again after upgrading to the 1100 version. Still only had to install that 1 vvm file to get it working again lol

    Posted via CB10
    08-31-14 01:58 PM
  15. crackfinder's Avatar
    I just had to do this again after upgrading to the 1100 version. Still only had to install that 1 vvm file to get it working again lol

    Posted via CB10
    How is the 1100 version?

    Posted via CB10
    08-31-14 07:03 PM
  16. JoBudden's Avatar
    Honestly I don't see any difference.

    Posted via CB10
    08-31-14 07:14 PM
  17. mrjmc99's Avatar
    I can't seem to find the "free" basic visual voice mail. Looks like I'll pay the $3 to see if it's worth it. I might try and call Verizon this week if I get a chance.

    I also had to reload the 538 bar after going from 1052 to 1130.

    Here is the reference to the basic VVM

    http://m-support.verizonwireless.com...ison.tp_2.html


    Z30STA100-3/10.3.0.1130
    08-31-14 09:54 PM
  18. JoBudden's Avatar
    I can't seem to find the "free" basic visual voice mail. Looks like I'll pay the $3 to see if it's worth it. I might try and call Verizon this week if I get a chance.

    I also had to reload the 538 bar after going from 1052 to 1130.

    Here is the reference to the basic VVM

    http://m-support.verizonwireless.com...ison.tp_2.html


    Z30STA100-3/10.3.0.1130
    There is no free visual voice mail. There's free voice mail then there's basic visual voice mail. Which is $2.99 a month.

    Posted via CB10
    09-01-14 04:29 AM
  19. mrjmc99's Avatar
    Has anyone had to reset their network connection to get VVM notification and access to the message? I just had to do that. I have a network extender at home and that seems to cause issues with ever other leaked radio in some form or fashion.

    Z30STA100-3/10.3.0.1130
    09-01-14 03:42 PM
  20. crackfinder's Avatar
    Everything still working ok here.

    Posted via CB10
    09-01-14 04:23 PM
  21. npunk42's Avatar
    I did the fix, it worked good. Now the VVM has disappeared from the hub. When I tried to set it up again I got the old message to call customer service. Just to add to the mix, for a few days I wasn't getting all of my text messages. I wonder if there is a correlation.
    09-04-14 10:26 AM
  22. JoBudden's Avatar
    Verizon 10.3 and 10.3.1 VVM FIX!-img_20140904_133215.png

    Not sure. Once I set mine up using the one 538 vvm file mine stoll work it's been 4-5 days now

    Posted via CB10
    09-04-14 01:33 PM
  23. mrjmc99's Avatar
    Mine is working, if you update the core os you will need to reload the 538 bar.

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-04-14 07:30 PM
  24. boody78's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140904_133215.png 
Views:	428 
Size:	123.3 KB 
ID:	295732

    Not sure. Once I set mine up using the one 538 vvm file mine stoll work it's been 4-5 days now

    Posted via CB10
    I don't use yahoo messenger, but that's kind of cool how the icon is in color

    Posted via CB10
    09-05-14 12:59 PM
  25. hoopitz's Avatar
    Fantstic! Used the chrome extension to load the bars and then restarted my phone and went to setup the visual voicemail. Works perfectly!!
    09-05-14 02:46 PM
459 ... 23456 ...

Similar Threads

  1. I'm on 10. 2.1 & wanna go to a 10.3 leak. Best way!?
    By avfc1983 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 01-01-15, 05:57 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-30-14, 03:42 PM
  3. What is the best OS 10 for the BlackBerry?
    By Latios Eon in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-14, 02:30 PM
  4. Q 10: Is there an autoloader 10.3 to work in Germany?
    By Manfred Riegel in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-14, 02:15 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-30-14, 01:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD