10-05-14 07:26 PM
227 ... 45678 ...
tools
  1. ma678's Avatar
    Every apps listed on OP works on my Q10, i.e. calendar, remember, android apps.

    Posted via BlackBerry Q10
    05-15-14 05:26 PM
  2. coldfir3's Avatar
    Anyone else have problems on .296 when streaming music via BT? The music's always stuttering. In trying to figure out whether to load the music player .bar or BT .bar

    Posted via CB10
    05-15-14 05:33 PM
  3. dslocumb's Avatar
    yeah mine dont work either after side loading 442 bars

    i just installed the sys.mediaplayer.bar and now its working
    Loading the sys.mediaplayer.bar from which OS?
    05-15-14 06:28 PM
  4. moegh's Avatar
    I need Q's 441 camera my 10.3.0.296 camera won't open after 7 or 8 hours of installing the autoloader :S it was work very well but now won't open and I can't find the app icon :S help please

    Posted via CB10
    Plzzz

    Posted via CB10
    05-16-14 02:16 AM
  5. kfroese's Avatar
    Plzzz

    Posted via CB10
    Read the OP again. Then open the dropbox link that is listed in it. Download camera bar. Sideload to phone. No need to beg/bump post. Camera bar isn't specific to Q.

    Q10SQN100-1/10.3.0.296 (.441 radio)
    moegh likes this.
    05-16-14 07:07 AM
  6. SirSti23's Avatar
    Loading the sys.mediaplayer.bar from which OS?
    From 10.3.0.296

    Posted via CB10
    05-16-14 07:24 AM
  7. cbosdell's Avatar
    I'm having the same issues a few others have reported with Android apps not working. I've tried sideloading the older .296 bars and it didn't help either.
    05-16-14 07:31 AM
  8. LP_Rigg's Avatar
    I'm having the same issues a few others have reported with Android apps not working. I've tried sideloading the older .296 bars and it didn't help either.
    The android runtime from 442 is working fine for me on 296. In fact it is running amazingly well. You may want to reload both of the android bars from 442. You will need to reset your device afterwards for it to work, i.e., volume key reboot or battery pull (after turning off device)
    05-16-14 08:20 AM
  9. zilla0617's Avatar
    The android runtime from 442 is working fine for me on 296. In fact it is running amazingly well. You may want to reload both of the android bars from 442. You will need to reset your device afterwards for it to work, i.e., volume key reboot or battery pull (after turning off device)
    I'm having the same issue where some of android apps are crashing with the new the bars from .442 whereas with the .296 bars all my apps were working. Can you do me favor and try to run either slickdeals, paypal, or team stream bleacher report and see if they run for you? When I get a chance after work, I will heed your advice and try to reload the bars from the SDK again.Thanks in advance
    05-16-14 08:25 AM
  10. LP_Rigg's Avatar
    I'm having the same issue where some of android apps are crashing with the new the bars from .442 whereas with the .296 bars all my apps were working. Can you do me favor and try to run either slickdeals, paypal, or team stream bleacher report and see if they run for you? When I get a chance after work, I will heed your advice and try to reload the bars from the SDK again.Thanks in advance
    I only tried slickdeals - downloaded via snap and created account and worked just fine. Didn't try the others.
    zilla0617 likes this.
    05-16-14 10:07 AM
  11. Levi_Asaiah's Avatar
    Which autoloader did you use? The one for the Z10 2/3/4 from the thread? Or is there another one made? Just curious as I am about to take the plunge.
    Yeah the one for 2/3/4 as my device is a 3

    Z10STL100-3/10.3.0.296
    05-16-14 10:09 AM
  12. LP_Rigg's Avatar
    screenshot

    Posted via CrackBerry app
    Attached Thumbnails Updated bars from .442 that work on .296-img_20140516_110709.jpg  
    zilla0617 likes this.
    05-16-14 10:09 AM
  13. moegh's Avatar
    I downloaded sys.android 441
    Now my android apps doesn't work anymore
    Anyone have sys.android 296?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-16-14 10:14 AM
  14. zilla0617's Avatar
    screenshot

    Posted via CrackBerry app
    Can you try selecting a deal to view details and see if it crashes? Thanks
    05-16-14 10:15 AM
  15. Levi_Asaiah's Avatar
    Did u install both of the Android files? Sys and shell?

    Z10STL100-3/10.3.0.296
    05-16-14 10:15 AM
  16. Levi_Asaiah's Avatar
    Do a security wipe after installing both and see if that solves ur problem

    Z10STL100-3/10.3.0.296
    05-16-14 10:16 AM
  17. Pdinos3's Avatar
    I had the issue of my android apps not working after updating the bars from 442. What I did was rebooted holding the volume keys until the blue loading circle. After booting up. Don't do anything for 5 minutes. Then open an android app and let the green bar load. May take a few minutes, but after that, all my android apps opened and faster than ever.

    Via CB10 Runnin Z30STA100-5/10.3.0.296
    05-16-14 10:16 AM
  18. LP_Rigg's Avatar
    Can you try selecting a deal to view details and see if it crashes? Thanks
    LOL - I already uninstalled it. I may reload later when I get a chance. I really should be working

    EDIT: I did click on the frontpage deals and clicked on REI before uninstalling and it didn't crash for what its worth. Didn't go any further than that
    Last edited by LP_Rigg; 05-16-14 at 10:35 AM.
    zilla0617 likes this.
    05-16-14 10:21 AM
  19. LP_Rigg's Avatar
    Did u install both of the Android files? Sys and shell?

    Z10STL100-3/10.3.0.296
    you need to load both the android and android shell. And you HAVE to do a reboot (volume keys or battery pull) to ensure it works. Security wipe not necessary and I haven't done one on leaks in ages
    SaraVibes likes this.
    05-16-14 10:23 AM
  20. Candelo114's Avatar
    I downloaded sys.android 441
    Now my android apps doesn't work anymore
    Anyone have sys.android 296?

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    Here is all the Bars for 10.3 so far individually:

    .140 = http://l.bitcasa.com/_2fgFEXc

    .296 = http://l.bitcasa.com/atyMERi8

    .442 = http://l.bitcasa.com/nQ2Z_I6p
    If you click on. 442, download sys.android bar and sys.android shell bar then sideload both bars.
    Afterwards, reboot your phone by pressing both side keys till the phone restarts and you should be good to go.

    Posted via CB10
    05-16-14 10:53 AM
  21. Ashraf Altayeb's Avatar
    I used both 10.3 leak and SDK for 4 days and went back to 10.2

    U can't search fast and it keep hangs
    U can't open media from file manager
    U can't use shortcuts like call. Xxx or text xxx
    U can't use voice search
    When some one call you the line will open after 4 rings.

    When u answer call it take more time to open the line. The green bar
    And other bugs

    Who can't wait can accept this and who like me need smooth OS should go back

    Posted via CB10
    ArchGalileu likes this.
    05-16-14 11:01 AM
  22. cehache75's Avatar
    It's ok for my Z10...but to be patient after reboot for Runtime and some APK. to be in order!
    05-16-14 11:03 AM
  23. bb8900edit's Avatar
    So I installed these sdk bars and I've lost my paste function. Anyone know which bar file I could load from 296 to get this back? Thanks.

    Posted via CB10
    05-16-14 11:33 AM
  24. moegh's Avatar
    Oh I just installed sys.android 441 and leave android shell 296 x_x

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    05-16-14 11:37 AM
  25. Candelo114's Avatar
    Oh I just installed sys.android 441 and leave android shell 296 x_x

    CB10 - Q5 -10.3.0.296/441 (radio)
    Yeah I originally did the same because I thought the bars posted in this thread had both but it just has sys.android bar.

    Posted via CB10
    05-16-14 12:44 PM
227 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Google Apps on 10.3
    By Gilles Hayibor in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 96
    Last Post: 05-07-16, 02:33 PM
  2. Clash of Clans progress backup solution for Blackberry 10 (100% works)
    By dzbeebo in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 28
    Last Post: 05-17-14, 07:49 PM
  3. BBM and whatsapp are not working!!!
    By amro_badr in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 12
    Last Post: 05-16-14, 07:49 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 05-14-14, 11:32 PM
  5. Rogers employees on BES 10
    By Brandon Nikel in forum BES 10
    Replies: 12
    Last Post: 05-13-14, 07:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD