10-02-14 09:33 AM
776 ... 678910 ...
tools
  1. FCSC's Avatar
    Just to test this out, I loaded the entire contents of the folder, exception of the nuance folder....initially it got stuck at 100% on boot up...did a reset by holding down the volume buttons, and all is well.
    son of a b!tch, i should i have tried the hard reboot when it got stuck... it got stuck and i just said f it and ran the autoloader again haha
    06-26-14 06:03 PM
  2. deezy87's Avatar
    son of a b!tch, i should i have tried the hard reboot when it got stuck... it got stuck and i just said f it and ran the autoloader again haha
    That was my first thought as well. But I thought, for the past few days I have loaded 10.3.0.700 [~10 times] and 10.2.1.3247 [4 times]....If the reboot didn't help, another run on SIC wouldn't hurt lol.
    06-26-14 06:08 PM
  3. conite's Avatar
    Btw, if anyone is loading these apps over 10.3.296, then DO NOT load the following:

    sys.airtunes, sys.dxtg.xxxx, sys.pictureeditor, sys.pictures, sys.smarttags, sys.video_editor, sys.videoplayer, sys.weather.

    They will crash.

    This is what I've found so far.

    Z30STA100-5/10.3.0.296
    DurdenLunarius and SteelGreek like this.
    06-26-14 06:16 PM
  4. dustmalik's Avatar
    Attachment 280787

    Posted via CB10
    Thanks

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    06-26-14 06:19 PM
  5. Gearheadaddy's Avatar
    I would shut down phone before pulling battery...and I'd wait an "extra minute" at that
    you just pull the battery after sideloading? with the phone still on??
    deezy87 likes this.
    06-26-14 06:24 PM
  6. molson0's Avatar
    What's with your Picture icon?
    Attachment 280785

    Posted via CB10
    *shrug*

    Musta got corrupted somewhere I guess

    Posted via CB10
    06-26-14 06:27 PM
  7. FCSC's Avatar
    I would shut down phone before pulling battery...and I'd wait an "extra minute" at that
    yea same

    another trick i've always used when working on laptops, is after the battery is out to press the power button to drain any remaining electricity on the board... not sure how much that really changes things though... but habits!
    06-26-14 06:29 PM
  8. deezy87's Avatar
    I am just setting up my emails and whatnot. I've called myself and my ringer works - after a security wipe upon initial load of 10.3.0.700. Will reboot my device after setting up my accounts and see if my ringer is still audible.
    06-26-14 06:30 PM
  9. wu-wei's Avatar
    I know for a fact how they came about, because I know who leaked it lol

    I know what OS they came from.

    but it's cool, jump to conclusions based on...?

    Lol Enjoy it, and don't be petty bra

    Posted via CB10
    Mmmhmm.
    anon721037 and mainely_linux like this.
    06-26-14 06:33 PM
  10. vanthol's Avatar
    uploading a onedrive mirror

    http://1drv.ms/UNc35E
    I need a Google drive mirror you help upload with Google Drive.
    Thanks

    Posted via CB10
    06-26-14 06:40 PM
  11. sarathizen's Avatar
    I had the same ringtone issue, hard reboot worked for me.
    06-26-14 06:48 PM
  12. thurask's Avatar
    06-26-14 06:49 PM
  13. asifj's Avatar
    Just finished the security wipe, ringer works! Now to load the bars back.
    I did security wipe and reloaded the bar files. Still no notification. Did it work for you?

    Posted via CB10
    06-26-14 07:00 PM
  14. FCSC's Avatar
    That was my first thought as well. But I thought, for the past few days I have loaded 10.3.0.700 [~10 times] and 10.2.1.3247 [4 times]....If the reboot didn't help, another run on SIC wouldn't hurt lol.
    welp, stuck at boot again, gotta trim down those bars and start over!
    06-26-14 07:09 PM
  15. SirJes's Avatar
    What are you all doing that's causing a stall at 100?

    I'm loading bars and no problem.

    Z10STL100-3/10.3.0.700

    Posted via CB10
    06-26-14 07:14 PM
  16. BlackScorpion3's Avatar
    I love how people 'assume' where these bar files came from. I can say I know they are not from where most of you think they are from....

    Check out CF PillPad http://appworld.blackberry.com/webst...ntent/19042021 BB10 App developer, Cystic Fibrosis Advocate. Tired of biting my tongue for the sake of others.
    06-26-14 07:17 PM
  17. stooy leown's Avatar
    What are you all doing that's causing a stall at 100?

    I'm loading bars and no problem.

    Z10STL100-3/10.3.0.700

    Posted via CB10
    think its something to do with the Q, seems its only with that. and dude, im running loader, sec wipe, no backup etc, and loading bars, then rebooting and getting stuck. its a BI**H
    06-26-14 07:30 PM
  18. Unknown1412's Avatar
    I can't download it. Can you email to me?

    Posted via CB10
    06-26-14 07:37 PM
  19. stooy leown's Avatar
    sys.calculator-10.3.0.13.bar
    sys.compass-10.3.0.17.bar
    sys.fuse-1.0.0.107.bar
    sys.help-10.3.0.14.bar
    sys.hotspotBrowser-10.3.0.33.bar
    sys.howto-10.3.0.23.bar
    sys.perimeterbrowser-11.30.0.21.ba
    sys.pictureeditor-10.300.0.13.bar
    sys.pictures-10.300.0.37.bar
    sys.search-10.3.0.33.bar
    sys.setupbuffet-10.3.0.9.bar
    sys.smarttags-10.3.0.15.bar
    sys.videochat-10.3.0.5.bar
    sys.videoplayer-10.300.0.32.bar
    sys.video_editor-10.3.0.25.bar
    sys.voicemailcompose-10.3.0.14.bar
    sys.voicemailsetup-10.3.0.14.bar
    sys.weather-10.3.0.8.bar

    so far, reboot with no problems, start with more see what happens

    added
    sys.data.asr-10.3.0.42.bar
    sys.data.bluetooth-10.3.0.6.bar
    sys.deviceswitch-10.3.0.4.bar
    sys.dxtg.launcher-10.12.3.44.bar
    sys.dxtg.sstg-10.12.3.44.bar
    sys.dxtg.stg-10.12.3.44.bar
    sys.dxtg.wtg-10.12.3.44.bar
    sys.escreens-10.3.0.428.bar

    rebooted fine.

    whats left is nuance folder and
    com.rim.bb.app.adobeReader-10.4.2.39.bar
    com.rim.bb.app.bbswltcard-1.0.0.53.bar
    com.rim.bb.app.cardholder-0.0.3.11.bar
    sys.airtunes-10.300.0.38.bar
    sys.cfs.webdav.todtm-1.3.0.1.bar
    sys.clock-11.30.0.23.bar
    Last edited by stooy leown; 06-26-14 at 07:52 PM.
    deezy87, AndrLo and ubizmo like this.
    06-26-14 07:37 PM
  20. deezy87's Avatar
    What are you all doing that's causing a stall at 100?

    I'm loading bars and no problem.

    Z10STL100-3/10.3.0.700

    Posted via CB10
    Beats me...just did a battery pull to see how things were going...stalled! Going to hold the power button down and see what happens...
    06-26-14 07:51 PM
  21. rayporsche's Avatar
    What are you all doing that's causing a stall at 100?

    I'm loading bars and no problem.

    Z10STL100-3/10.3.0.700

    Posted via CB10
    Same here and pretty much everything seems to work great, only a couple of non deal breaker things don't. In my case this BARS made the difference from what it was a compilation of various OS's and a cool experiment in progress into a daily OS but that's just me, my Z is looking good. Big thanks to 'Adam Szucs' for the download link !!!
    Last edited by rayporsche; 06-26-14 at 08:03 PM.
    06-26-14 07:52 PM
  22. IFCArea51's Avatar
    I actually reloaded everything and booted fine now. With the newest bar files loaded with sachesi.

    P.S. What I did different this time was reboot by holding both volume keys. Then after it starts. Restart by holding the standby button. Then lastly, pull the battery and all have been A ok!

    Some may wonder why I did this process, well, I have experienced my Q10 freezing up at times. The only way to get it back up and out of that state, is to pull the battery out, like old times.

    So if it was to happen, and then know my phone would hang if I take the battery out then I will be SOL, lol.



    Posted via CB10
    06-26-14 07:59 PM
  23. deezy87's Avatar
    think its something to do with the Q, seems its only with that. and dude, im running loader, sec wipe, no backup etc, and loading bars, then rebooting and getting stuck. its a BI**H
    X 2.....
    Like the poster said, must be one or few of the bars not sitting nicely with the Q...
    06-26-14 07:59 PM
  24. deezy87's Avatar
    I actually reloaded everything and booted fine now. With the newest bar files loaded with sachesi.

    P.S. What I did different this time was reboot by holding both volume keys. Then after it starts. Restart by holding the standby button. Then lastly, pull the battery and all have been A ok!

    Some may wonder why I did this process, well, I have experienced my Q10 freezing up at times. The only way to get it back up and out of that state, is to pull the battery out, like old times.

    So if it was to happen, and then know my phone would hang if I take the battery out then I will be SOL, lol.



    Posted via CB10
    Interesting...I did a volume key reboot....I see my LED blinking, but it's nowhere near 100% I'm at a loss as to what could be going on
    06-26-14 08:03 PM
  25. Pdinos3's Avatar
    Conspiracy. Lol

    Via CB10 Z30STA100-5/10.3.0.700
    Blacklatino likes this.
    06-26-14 08:08 PM
776 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. vcf file copying
    By Amal Jose in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-14, 10:14 PM
  2. I just updated my bbm on my Z10 and found out that the scan to invite icon disappeared!! Please help
    By Tomide Olatunji in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-14, 01:09 PM
  3. BlackBerry 10 Hub Message?!??
    By TheQuietRioter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-14, 09:12 AM
  4. 10.3.0.700 android runtime over 10.2.1 ?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:58 PM
  5. CB10 Bug Fix Update ETA?
    By STV0726 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 12:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD