10-02-14 09:33 AM
776 ... 2728293031 ...
tools
  1. tranpqvu's Avatar
    Does any one use panorama mode in 10.3.0.700?
    07-19-14 08:38 PM
  2. Gerzon's Avatar
    Already updated .bar files for 10.3.0.700, but alarm tone still on SILENT MODE.
    07-20-14 06:33 AM
  3. moyah8's Avatar
    Already updated .bar files for 10.3.0.700, but alarm tone still on SILENT MODE.
    I'm not sure the alarm works with this leak!

    Posted via my sexy all black Q10SQN100-3/10.2.1.3247
    07-20-14 07:00 AM
  4. slgta's Avatar
    Already updated .bar files for 10.3.0.700, but alarm tone still on SILENT MODE.
    Known problem. Restore from previous backup will give you back the previous alarm..you might not be able to see or change it. But if you look at your calendar, you will see the alarm set for the time you had before.

    Another solution is to use a 3rd party alarm apps.


    Posted via CB10
    colrouse1 likes this.
    07-20-14 07:38 AM
  5. FCSC's Avatar
    Does any one use panorama mode in 10.3.0.700?
    I do.


    Updated .bar files for 10.3.0.700-img_20140718_132243_panorama.jpg

    Posted via CB10
    07-20-14 09:08 AM
  6. Gerzon's Avatar
    Still unsucceed with restore from previous backup.
    Best solution and only with use a 3rd party alarm apps.
    07-20-14 09:32 AM
  7. dvarnai's Avatar
    no matter what i do, after sideloading these apps with sachesi the phone wouldnt boot up once it reaches 100%... i dont plan to use my q10 with 10.3 for long, i just want to finish my app that relies on 10.3 and cant be tested on the simulator due to a confirmed bug i reported but i still want at least a half usable device... any ideas? i used autoloader then sachesi'd all these bars, restart and it just wont turn on once reaching 100%. ive tried 2 times already
    07-20-14 12:55 PM
  8. Nathan Hernandez PH's Avatar
    Is there a panorama in this leak os.?

    Posted via CB10
    07-20-14 05:55 PM
  9. moody's Avatar
    no matter what i do, after sideloading these apps with sachesi the phone wouldnt boot up once it reaches 100%... i dont plan to use my q10 with 10.3 for long, i just want to finish my app that relies on 10.3 and cant be tested on the simulator due to a confirmed bug i reported but i still want at least a half usable device... any ideas? i used autoloader then sachesi'd all these bars, restart and it just wont turn on once reaching 100%. ive tried 2 times already
    I made a whole thread dedicated to loading this on Q10.


    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=943154


    Z30/10.3.x.xxxx & Q10/10.3.x.xxxx
    rayporsche likes this.
    07-20-14 07:05 PM
  10. moody's Avatar
    It's now a tutorial in leaked forum

    Z30/10.3.x.xxxx & Q10/10.3.x.xxxx
    07-20-14 07:06 PM
  11. FCSC's Avatar
    Is there a panorama in this leak os.?

    Posted via CB10
    You can't read 3 posts above yours?

    Posted via CB10
    07-20-14 08:17 PM
  12. ohmz_zq's Avatar
    This post was and still is helpfull.

    Thank you OP
    07-21-14 07:24 PM
  13. moody's Avatar
    Anybody know how to fix this?



    Only seems to be an issue w/ group texts.

    Z30/10.3.x.xxxx & Q10/10.3.x.xxxx
    colrouse1 likes this.
    07-21-14 07:48 PM
  14. FCSC's Avatar
    Anybody know how to fix this?

    http://img.tapatalk.com/d/14/07/22/a6ude3e7.jpg

    Only seems to be an issue w/ group texts.

    Z30/10.3.x.xxxx & Q10/10.3.x.xxxx
    Doesn't seem to have a fix, there's a thread with some of us who have the issue, think it's called group text issue on 10.3 etc.

    Posted via CB10
    07-21-14 08:23 PM
  15. tanmay324's Avatar
    I cannot access the download links, can somebody help?
    07-27-14 02:10 PM
  16. anon721037's Avatar
    I cannot access the download links, can somebody help?
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/

    Thank thurask for this great piece of work
    moody and anon1727506 like this.
    07-27-14 02:13 PM
  17. tanmay324's Avatar
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/

    Thank thurask for this great piece of work
    Thanks for thee prompt reply, and the creator for the work!!!
    07-27-14 02:16 PM
  18. qenylas's Avatar
    Please where do I see the apps I downloaded from Google play web...
    Updated .bar files for 10.3.0.700-img_20140728_203259.png

    Posted via CB10
    07-28-14 02:35 PM
  19. grahamgo's Avatar
    Are these for all models? I did not see anyone's answer about the clock\alarm issues if it was resolved, was it? Thank you OP for sharing. I am on .296 and everything (except for Virtual Voicemail) works great.
    Clean install, the Clock and the World Clock both work. But the alarm clock is stuck in "Alarm off at 12:00 am" I is not possible to set new alarms. the Timer function is also stuck at 00:00:00 and will not run.

    Other, the Waze GPS I like to use freezes. The phone sometimes runs hot and the battery life suffers - havent figured out why yet. Google Maps works great, but I cannot sign in, so I cannot use my existing pins or set new ones. .700 is an encouraging build, but it looks like I will have to return to an earlier version. Can someone guide me and advise which one to backup to please. I read conflicting reports about the various versions
    Last edited by grahamgo; 07-28-14 at 06:49 PM.
    07-28-14 02:44 PM
  20. Daveensannie's Avatar
    File manager >downloads?

    Posted via CB10
    07-28-14 02:45 PM
  21. lawguyman's Avatar
    Anybody know how to fix this?

    http://img.tapatalk.com/d/14/07/22/a6ude3e7.jpg

    Only seems to be an issue w/ group texts.

    Z30/10.3.x.xxxx & Q10/10.3.x.xxxx
    So you want clots?

    I think no clots is good.

    Posted via CB10
    moody likes this.
    07-28-14 02:50 PM
  22. Naeg1995's Avatar
    can we load any other radio on this dev os ?
    Is there finally any fix for the clock and the edit video ?
    Thanks
    08-01-14 01:19 PM
  23. ArtilesGabriel's Avatar
    let say, if i reload the .700 since i have problem with my z10 before, should i sideload this update bar only or i have to sideload both
    (.296 & .710 )
    08-05-14 08:36 PM
  24. zoemu's Avatar
    Anyone having issues with the ringtones. no sound fir incoming calls
    08-06-14 07:56 AM
  25. Daveensannie's Avatar
    Anyone having issues with the ringtones. no sound fir incoming calls
    Use hub++ it's a known issue

    Posted via CB10
    08-06-14 08:12 AM
776 ... 2728293031 ...

Similar Threads

  1. vcf file copying
    By Amal Jose in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-14, 10:14 PM
  2. I just updated my bbm on my Z10 and found out that the scan to invite icon disappeared!! Please help
    By Tomide Olatunji in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-14, 01:09 PM
  3. BlackBerry 10 Hub Message?!??
    By TheQuietRioter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-14, 09:12 AM
  4. 10.3.0.700 android runtime over 10.2.1 ?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:58 PM
  5. CB10 Bug Fix Update ETA?
    By STV0726 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 12:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD