10-02-14 09:33 AM
776 ... 2425262728 ...
tools
  1. anon721037's Avatar
    Hey, I've been on here, just not as much as before. Busy at work trying to do what all small businesses are doing these days-surviving. All is good otherwise. Are you using the 10.3 OS yet? I'm waiting till the bugs are gone and the watermarks have exited-LOL.
    Hey go1ndr if you use the right wallpaper you barely see them, and it's running pretty good for me , I reloaded yesterday.


    Posted on CB10 on my Z30 STA100-5 / 10.2.1.3175
    07-01-14 02:38 PM
  2. moody's Avatar
    Hey, I've been on here, just not as much as before. Busy at work trying to do what all small businesses are doing these days-surviving. All is good otherwise. Are you using the 10.3 OS yet? I'm waiting till the bugs are gone and the watermarks have exited-LOL.
    Yep. 296 on my Z and 700 on my Q

    Posted via CB10
    anon721037 likes this.
    07-01-14 04:33 PM
  3. jefftoa's Avatar
    can update the bars from last spotted .821? thanks!
    07-01-14 04:47 PM
  4. DYLANHABKIRK's Avatar
    can update the bars from last spotted .821? thanks!
    Don't count on it.

    Posted via CB10
    anon721037 likes this.
    07-01-14 04:56 PM
  5. Pdinos3's Avatar
    can update the bars from last spotted .821? thanks!
    Just like the OS was spotted. You can spot the files you need

    Via CB10 Z30STA100-5/10.3.0.700
    shorski, anon721037, moody and 2 others like this.
    07-01-14 05:15 PM
  6. BlackScorpion3's Avatar
    Glad to see you active on here again. It's not quite the same as it used to be but there are still a lot of us on here that want to help. Have you been developing new apps for BB?
    Just updated PillPad and the rest if mine. Have a couple new ones in the works. I've ever been around just not posting as much as I use to.

    Check out CF PillPad http://appworld.blackberry.com/webst...ntent/19042021 BB10 App developer, Cystic Fibrosis Advocate. Tired of biting my tongue for the sake of others.
    LP_Rigg likes this.
    07-01-14 08:34 PM
  7. gtung3388's Avatar
    hmm, still not work well for me.
    The steps i with are : install 700 .exe, install all bar files with DDPB installer, re-enter blackberry ID, restart, the screen keep freeze on the restart, no Hub comes up ,i back to 296+ 699 radio all fine.
    let me know what's wrong ??
    G
    07-01-14 10:26 PM
  8. moody's Avatar
    Just like the OS was spotted. You can spot the files you need

    Via CB10 Z30STA100-5/10.3.0.700
    You are such a snot.

    LololololololololoL



    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    anon721037 and Pdinos3 like this.
    07-01-14 10:44 PM
  9. moody's Avatar
    hmm, still not work well for me.
    The steps i with are : install 700 .exe, install all bar files with DDPB installer, re-enter blackberry ID, restart, the screen keep freeze on the restart, no Hub comes up ,i back to 296+ 699 radio all fine.
    let me know what's wrong ??
    G
    What phone do you have?

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    07-01-14 10:45 PM
  10. gtung3388's Avatar
    what phone do you have?

    Z30sta100-3/10.3.x.xxx & q10sqn100-2/10.3.x.xxx
    i am with q10 sqn100-3
    07-01-14 10:58 PM
  11. gpompeus's Avatar
    i am with q10 sqn100-3
    Same here, but after so many tries i got it to load completely, What i did was after the 700 autoloader finishes loading and just before the phone reboots just hold the Up and Down volume buttons till the device completely comes on. Its gonna take more time so don't let go of the buttons at any time otherwise if you do the phone will reboot again..

    Please try it and let us know....
    07-01-14 11:10 PM
  12. gtung3388's Avatar
    the machine went good after Autoloader , the reboot happened after the the bar files installed and i do the restart ... it continue reboot and wont come with the language selection screen.
    07-02-14 01:03 AM
  13. SaraVibes's Avatar
    hmm, still not work well for me.
    The steps i with are : install 700 .exe, install all bar files with DDPB installer, re-enter blackberry ID, restart, the screen keep freeze on the restart, no Hub comes up ,i back to 296+ 699 radio all fine.
    let me know what's wrong ??
    G
    Security Wipe after you run the autoloader

    Posted via CB10
    07-02-14 02:38 AM
  14. moody's Avatar
    i am with q10 sqn100-3
    That's what I figured. I'm not sure how many pages back in this thread, but I went through this too and w/ help of FCSC I figured out how to get it to work and I posted what to do.

    If I can find it I'll repost. Otherwise go back and look for image that shows what files to load.

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    07-02-14 06:21 AM
  15. moody's Avatar
    the machine went good after Autoloader , the reboot happened after the the bar files installed and i do the restart ... it continue reboot and wont come with the language selection screen.
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=943154

    Instructions for loading to Q10's

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    yciwolf likes this.
    07-02-14 06:31 AM
  16. DurdenLunarius's Avatar
    Hm... I just downgraded the 700 Android Runtime bars to 296 to see if I could get my Moga Pivot app to work in A mode again... and now the AR won't complete initialization. The green loading bar gets to about 80% and then shuts down. And before anyone asks, yes I'm loading both android.bar and androidshell.bar.

    Any suggestions? Might try re-upping to the 700 AR just to see if it will load fully, since the Moga app isn't a priority while the AR itself is.
    07-02-14 10:10 AM
  17. teostar's Avatar
    Hm... I just downgraded the 700 Android Runtime bars to 296 to see if I could get my Moga Pivot app to work in A mode again... and now the AR won't complete initialization. The green loading bar gets to about 80% and then shuts down. And before anyone asks, yes I'm loading both android.bar and androidshell.bar.

    Any suggestions? Might try re-upping to the 700 AR just to see if it will load fully, since the Moga app isn't a priority while the AR itself is.
    Hard reset. Then load a simple android app that run all the time to initialize the runtime. I use the task manager app. After it loads up load the app that problem app. If not just reload 700 ar.

    Posted via CB10
    07-02-14 10:18 AM
  18. DurdenLunarius's Avatar
    I had done a few hard resets, both battery pull and volume up+down, when I loaded the 296 AR. Just finished loading the 700 AR and going through a reboot now to see if it loads. Will report back if there's any further issues.

    UPDATE: Ok, 700 AR back up and running.
    Last edited by DurdenLunarius; 07-02-14 at 11:04 AM.
    07-02-14 10:23 AM
  19. RadioTech's Avatar
    Anyone have a problem with 700 where you can't end a call? Even after the other person hangs up I have to reboot my Q10 to get the phone to clear the red bar in the dialer.

    Posted via CB10
    07-02-14 11:32 AM
  20. DYLANHABKIRK's Avatar
    Anyone have a problem with 700 where you can't end a call? Even after the other person hangs up I have to reboot my Q10 to get the phone to clear the red bar in the dialer.

    Posted via CB10
    Try reloading the phone bar.

    Posted via CB10
    07-02-14 11:43 AM
  21. ChrisAmbrose's Avatar
    Does anyone know which bar the story maker is?

    Z10 - 10.3.0.700 w/ .296
    07-02-14 01:02 PM
  22. LP_Rigg's Avatar
    sys.mmagic
    ChrisAmbrose likes this.
    07-02-14 01:11 PM
  23. yciwolf's Avatar
    Thanks to moodyk13, your tutorial help me so much ! It's work fine now ( just a little bit afraid about the battery...)
    Can I sideload more of the new bars now ?

    Posted via CB10
    moody likes this.
    07-02-14 02:04 PM
  24. qenylas's Avatar
    Yes, as you wish, but you can't have one application twice

    Posted via CB10
    07-02-14 03:35 PM
  25. jaydee5799's Avatar
    Hm... I just downgraded the 700 Android Runtime bars to 296 to see if I could get my Moga Pivot app to work in A mode again... and now the AR won't complete initialization. The green loading bar gets to about 80% and then shuts down. And before anyone asks, yes I'm loading both android.bar and androidshell.bar.

    Any suggestions? Might try re-upping to the 700 AR just to see if it will load fully, since the Moga app isn't a priority while the AR itself is.
    I had to reload the entire OS 296 to get AR to work.
    07-02-14 03:50 PM
776 ... 2425262728 ...

Similar Threads

  1. vcf file copying
    By Amal Jose in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-14, 10:14 PM
  2. I just updated my bbm on my Z10 and found out that the scan to invite icon disappeared!! Please help
    By Tomide Olatunji in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-14, 01:09 PM
  3. BlackBerry 10 Hub Message?!??
    By TheQuietRioter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-14, 09:12 AM
  4. 10.3.0.700 android runtime over 10.2.1 ?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:58 PM
  5. CB10 Bug Fix Update ETA?
    By STV0726 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 12:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD