10-02-14 10:33 AM
776 ... 1314151617 ...
tools
  1. deezy87's Avatar
    @Deezy, how ya make out pal?

    Via Q10SQN100-2/10.3.0.700
    Stuck at boot...went back to 10.2.1.3247
    jaydee5799 likes this.
    06-27-14 10:29 AM
  2. shorski's Avatar
    Stuck at boot...went back to 10.2.1.3247
    Really! Thought you finally got through with it.

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    06-27-14 10:31 AM
  3. cyberjunkie1's Avatar
    answers are in this thread

    page 3:


    page 4:


    you can read on from there.
    The problem here is that the posts aren't clear. A lot of the posts seem to have 700 then installing 296 bars. And vice versa without any clear indication which works and don't work.

    Posted via CB10
    moody likes this.
    06-27-14 10:35 AM
  4. 1964Neil's Avatar
    Anyone got intelligent assist to work. I loaded 10.3.0.700 with the last published bar files the large 1.8gb one.
    06-27-14 10:38 AM
  5. r0v3rT3N's Avatar
    Are these bars from .796?

    Posted via CB10
    06-27-14 11:24 AM
  6. shorski's Avatar
    Are these bars from .796?

    Posted via CB10
    Maybe and maybe not

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    06-27-14 11:28 AM
  7. jeffawa's Avatar
    Using 10.3.0.700 with updated bars. I loaded the Dev OS, wiped, sideloaded SNAP, sideloaded updated bars, restored settings.
    Two issues I'd like to get a fix for:
    1. Phone does not have ringtone after changing ringtone and rebooting. Someone mentioned loading a file from .296 to fix however I cannot find the file name to use.
    2. Loading third part apps with SNAP not working - I cannot change the App Manager permissions to allow apps from other sources - toggle is blacked out. This occurs only after I load the "updated Apps". Anyone have this issue and found a way to reset the app manager to allow you to set?
    06-27-14 11:31 AM
  8. erezzun's Avatar
    How do I do that...

    Posted via CB10
    Swipe down the battery icon till that chart disapears
    06-27-14 11:35 AM
  9. asifj's Avatar
    some mention using settings bar from .296 to fix ringtone issue. i tried that but didn't work. is this working for anyone?
    06-27-14 11:36 AM
  10. shorski's Avatar
    Using 10.3.0.700 with updated bars. I loaded the Dev OS, wiped, sideloaded SNAP, sideloaded updated bars, restored settings.
    Two issues I'd like to get a fix for:
    1. Phone does not have ringtone after changing ringtone and rebooting. Someone mentioned loading a file from .296 to fix however I cannot find the file name to use.
    2. Loading third part apps with SNAP not working - I cannot change the App Manager permissions to allow apps from other sources - toggle is blacked out. This occurs only after I load the "updated Apps". Anyone have this issue and found a way to reset the app manager to allow you to set?
    1. File name is sys.settings and I'm not sure it's included in that bar file that's been shared. You need to search the forums for it.

    2. Yours is first. You might give it a reload and side load the bars first before side loading snap. Just a suggestion.

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    06-27-14 11:38 AM
  11. shorski's Avatar
    some mention using settings bar from .296 to fix ringtone issue. i tried that but didn't work. is this working for anyone?
    I did and it worked.
    You need to set the ring tone first before side loading the settings bar.

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    moody likes this.
    06-27-14 11:39 AM
  12. ubizmo's Avatar
    Update:
    I'm on the office computer instead of my home computer. I got the SIC multiwipe tool to work. I used that and did a fresh install of .700 and the added bars from page 1, minus the webdav one. All installed smoothly. I did a reset and once again am stuck at 100% in the reboot cycle.

    Like moodyk, I surrender. Going back to .296.
    moody likes this.
    06-27-14 11:44 AM
  13. jefftoa's Avatar
    UPDATE:
    I don't see the point, but this is all apps. Whatever placebo you want to take.
    I checked these files and 700 with SHA256, and some same version has different checksum, though it's likely just different build date for that app.
    LINK
    i like placebo's any test on this? hahaha
    deezy87 likes this.
    06-27-14 11:44 AM
  14. deezy87's Avatar
    Update:
    I'm on the office computer instead of my home computer. I got the SIC multiwipe tool to work. I used that and did a fresh install of .700 and the added bars from page 1, minus the webdav one. All installed smoothly. I did a reset and once again am stuck at 100% in the reboot cycle.

    Like moodyk, I surrender. Going back to .296.
    I was getting less than stellar results with battery, I opted to load 3247
    06-27-14 11:50 AM
  15. ubizmo's Avatar
    I was getting less than stellar results with battery, I opted to load 3247
    I was okay on battery. I really was only hoping that my Word Sub glitch would go away. I can wait for a non-dev leak. I'd go back to .3247 but I just don't want to lose my Word Subs.

    It's been an adventure.
    06-27-14 12:07 PM
  16. asifj's Avatar
    I did and it worked.
    You need to set the ring tone first before side loading the settings bar.

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    i tried that. set the ringtones and then side loaded .296 settings bar. what am i doing wrong? lol
    06-27-14 12:07 PM
  17. mhw100's Avatar
    what is sys.data.asr do?
    06-27-14 12:10 PM
  18. shorski's Avatar
    i tried that. set the ringtones and then side loaded .296 settings bar. what am i doing wrong? lol
    that's exactly what i did. Probably the phone. I use Z30
    06-27-14 12:14 PM
  19. mainely_linux's Avatar
    that's exactly what i did. Probably the phone. I use Z30
    Same here. In the end I just ended up purchasing HUB++ from BBW. It works great for making the phone ring (among other features) and totally worth $1.99. The new 10.3 builds are amazing on my Z30. Looking forward to future releases.
    06-27-14 12:17 PM
  20. MrGlenn's Avatar
    Q10 on OS 10.3.0.296 with a combination of 442, 700 and now these bars:
    Instant action typing from search menu available again (text, calendar etc.).
    The new instant action icons seem work.
    Tutorial actions seem to work.
    It is all pretty slow to work, but for a "sneak preview" it looks pretty neat!
    _____

    Elaboration: I can get the tutorial portions of Voice Control to work, and speech is recognized there. But actual voice queries just keep going without giving a result. So it is in no way a complete or 'daily driver' voice assistant.

    Attachment 280978
    Last edited by MrGlenn; 06-27-14 at 01:12 PM.
    06-27-14 12:32 PM
  21. LP_Rigg's Avatar
    what is sys.data.asr do?
    It is part of vlingo and is used in conjunction with intelligent assistant and the nuance files. It is removable, but would probably render IA unusable. (not that it is usable now lol)
    bBOLD723 and mhw100 like this.
    06-27-14 12:36 PM
  22. PowderJockey's Avatar
    Any specific order these bar files need to be sideloaded?
    06-27-14 12:41 PM
  23. gpompeus's Avatar
    Update:
    I'm on the office computer instead of my home computer. I got the SIC multiwipe tool to work. I used that and did a fresh install of .700 and the added bars from page 1, minus the webdav one. All installed smoothly. I did a reset and once again am stuck at 100% in the reboot cycle.

    Like moodyk, I surrender. Going back to .296.
    Can you please try this before you give up...

    when your device is stuck on 100%, plug in the device with USB and connect it to Sachesi... go to install and refresh till you see the list of apps.. scroll down to Clock/ Search and delete them. I did this while it was on 100% and my device went to the home screen...
    moody likes this.
    06-27-14 12:43 PM
  24. clie610's Avatar
    Update:
    I'm on the office computer instead of my home computer. I got the SIC multiwipe tool to work. I used that and did a fresh install of .700 and the added bars from page 1, minus the webdav one. All installed smoothly. I did a reset and once again am stuck at 100% in the reboot cycle.

    Like moodyk, I surrender. Going back to .296.
    Out of curiosity, when you said reset, did you do volume up and down or did you pressed power button then select restart?
    06-27-14 12:54 PM
  25. LP_Rigg's Avatar
    Any specific order these bar files need to be sideloaded?
    No - but should do them in small groupings in case something sticks or doesn't play nice with your device. That way it is easier to isolate and troubleshoot.
    06-27-14 12:56 PM
776 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. vcf file copying
    By Amal Jose in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-14, 11:14 PM
  2. I just updated my bbm on my Z10 and found out that the scan to invite icon disappeared!! Please help
    By Tomide Olatunji in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-14, 02:09 PM
  3. BlackBerry 10 Hub Message?!??
    By TheQuietRioter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-14, 10:12 AM
  4. 10.3.0.700 android runtime over 10.2.1 ?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 02:58 PM
  5. CB10 Bug Fix Update ETA?
    By STV0726 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD