10-02-14 09:33 AM
776 ... 1112131415 ...
tools
  1. YASH GOLWARA's Avatar
    which bar file to install for file manager as i cant find it please help me out.
    06-27-14 05:56 AM
  2. moody's Avatar
    Decided to load 700 to my q10 since these new bar files were out.

    OS loaded fine. Used Sachesi to load these bar files.

    Then restored........ and bricked my phone. Tried rebooting a couple of times. But like others have reported, it hung on the last cycle loading screen. Where the BlackBerry emblem turns pink.

    So I was going to do the clock bar thing but sachesi wouldn't recognize my connection.

    So went back to 296.

    But sachesi still won't recognize usb connection.

    I rebooted phone and restarted pc but no good. Link connects to it but not sachesi.

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    06-27-14 06:03 AM
  3. shorski's Avatar
    Decided to load 700 to my q10 since these new bar files were out.

    OS loaded fine. Used Sachesi to load these bar files.

    Then restored........ and bricked my phone. Tried rebooting a couple of times. But like others have reported, it hung on the last cycle loading screen. Where the BlackBerry emblem turns pink.

    So I was going to do the clock bar thing but sachesi wouldn't recognize my connection.

    So went back to 296.

    But sachesi still won't recognize usb connection.

    I rebooted phone and restarted pc but no good. Link connects to it but not sachesi.

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    I use chrome and no issues in starting up. Try using Chrome to side loading it

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    06-27-14 06:07 AM
  4. dustmalik's Avatar
    Decided to load 700 to my q10 since these new bar files were out.

    OS loaded fine. Used Sachesi to load these bar files.

    Then restored........ and bricked my phone. Tried rebooting a couple of times. But like others have reported, it hung on the last cycle loading screen. Where the BlackBerry emblem turns pink.

    So I was going to do the clock bar thing but sachesi wouldn't recognize my connection.

    So went back to 296.

    But sachesi still won't recognize usb connection.

    I rebooted phone and restarted pc but no good. Link connects to it but not sachesi.

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    Go to settings > Storage and Access, then change USB Connection to 'Connect to Windows', Sachesi will now recognize your phone.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    damien kupuku and moody like this.
    06-27-14 06:09 AM
  5. moody's Avatar
    I use chrome and no issues in starting up. Try using Chrome to side loading it

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    I will later but Sachesi still should work. Always has so I want to try and fix it.

    Q10SQN100-2/10.3.0.296
    06-27-14 06:10 AM
  6. forthperson4's Avatar
    This is an app pack for missing features in Dev OS.

    Download

    I let you discover all the new icons and updated apps.
    No password on it

    UPDATE:
    I don't see the point, but this is all apps. Whatever placebo you want to take.
    I checked these files and 700 with SHA256, and some same version has different checksum, though it's likely just different build date for that app.
    LINK
    Just to be sure, is the second link just OS. 700 + the updated bars or a complete pack of apps different to either in OS.700 and those of. 296?

    Posted via CB10
    06-27-14 06:12 AM
  7. moody's Avatar
    Go to settings > Storage and Access, then change USB Connection to 'Connect to Windows', Sachesi will now recognize your phone.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    OK will try this. Thanks!

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    06-27-14 06:16 AM
  8. damien kupuku's Avatar
    Just to be sure, is the second link just OS. 700 + the updated bars or a complete pack of apps different to either in OS.700 and those of. 296?

    Posted via CB10
    up dated apps from OS.710 to complete missing essentials apps to Dev. OS.700
    06-27-14 06:18 AM
  9. dustmalik's Avatar
    up dated apps from OS.710 to complete missing essentials apps to Dev. OS.700
    And, how do you know for sure they are from 710?

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    06-27-14 06:20 AM
  10. qenylas's Avatar
    You can try side loading with this http://vnbb.bbvietnam.com/download/ I have same problem and I was told to use this...do on your develop mode.

    Posted via CB10
    06-27-14 06:25 AM
  11. FCSC's Avatar
    06-27-14 06:25 AM
  12. FCSC's Avatar
    OK will try this. Thanks!

    Z30STA100-3/10.3.x.xxx & Q10SQN100-2/10.3.X.XXX
    i had the same booting issue, I trimmed down the bars I sideloaded and it worked, i loaded these bar files:
    Updated .bar files for 10.3.0.700-untitled.jpg
    moody likes this.
    06-27-14 06:27 AM
  13. stooy leown's Avatar
    @fcsc weird, I got everything except webdav and the voice folder. And it's working and rebooting.

    Via Q10/10.3.0.700
    06-27-14 06:34 AM
  14. FCSC's Avatar
    @fcsc weird, I got everything except webdav and the voice folder. And it's working and rebooting.

    Via Q10/10.3.0.700
    haha, go figure! oh well, just happy its working now!
    06-27-14 06:41 AM
  15. blueblood2013's Avatar
    Updated .bar files for 10.3.0.700-img_20140627_012908.png

    Posted via CB10
    06-27-14 06:42 AM
  16. shorski's Avatar
    No one seems to be showing the screenshot of the 6 rows on the Z30.
    Updated .bar files for 10.3.0.700-img_20140627_114935.png

    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    06-27-14 06:44 AM
  17. Igoran69's Avatar
    Got the same stuck at 100% purple BB logo after load bars on my SQN100-3. Sadly.
    06-27-14 06:53 AM
  18. stooy leown's Avatar
    Got the same stuck at 100% purple BB logo after load bars on my SQN100-3. Sadly.
    My advice, try what I did or what fcsc did.
    Autoloader - second wipe - load everything except webdav bar reboot.

    Fscs's bars are a few posts up in screenshot. Take your pick.

    Via Q10/10.3.0.700
    moody, IFCArea51 and rramnel like this.
    06-27-14 06:58 AM
  19. dustmalik's Avatar
    Got the same stuck at 100% purple BB logo after load bars on my SQN100-3. Sadly.
    It's definitely a Q10 issue. Wondering why that is.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    IFCArea51 and moody like this.
    06-27-14 06:58 AM
  20. IFCArea51's Avatar
    Glad to hear MOST Q10's are settling down. Do you think its Blackberry messing with us remotely? lol.

    P.S. Mine is definitely settled-in. Its like a hit or miss upon installation.
    06-27-14 06:59 AM
  21. SirJes's Avatar
    i think they came from 698?
    06-27-14 06:59 AM
  22. Wawan Tea's Avatar
    Got the same stuck at 100% purple BB logo after load bars on my SQN100-3. Sadly.
    Don't sideload all of bars in that pack.
    Some bars can make ur device stuck on boot logo.
    Just find that bars on page #8

    Posted via CB10
    IFCArea51 likes this.
    06-27-14 06:59 AM
  23. stooy leown's Avatar
    No one seems to be showing the screenshot of the 6 rows on the Z30.


    WhiteZ30OS10.3.0.700/unknown bars
    On the Q, we get 5w x 3h

    Via Q10/10.3.0.700
    06-27-14 07:00 AM
  24. thuggdogg2's Avatar
    yes, i lost all my local contacts
    06-27-14 07:02 AM
  25. dustmalik's Avatar
    i think they came from 698?
    Any reason why? BTW, I think if the build they came from was higher than 700, he would have dropped the whole OS.

    Just my 2cent anyway.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    06-27-14 07:02 AM
776 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. vcf file copying
    By Amal Jose in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-14, 10:14 PM
  2. I just updated my bbm on my Z10 and found out that the scan to invite icon disappeared!! Please help
    By Tomide Olatunji in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-14, 01:09 PM
  3. BlackBerry 10 Hub Message?!??
    By TheQuietRioter in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-14, 09:12 AM
  4. 10.3.0.700 android runtime over 10.2.1 ?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:58 PM
  5. CB10 Bug Fix Update ETA?
    By STV0726 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 12:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD