06-29-14 09:28 AM
33 12
tools
  1. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    I installed BBM v2.1.0.40 today and behold it worked tadaaaa!!

    But if you tap on shop it force closes

    Here are the screen shots | click on the Images for higher Quality

















    The Hub


    Active Frames (Notice two BBM)


    Download the Apk here: BBM v2.1.0.40

    Note: I doesn't work on 10.2.1, it works on 10.3.0.442.

    BBM v2.2 doesn't work for those of you downloading from Snap.
    Last edited by Ibegbulem Onyebuchi; 06-09-14 at 01:54 AM.
    06-08-14 03:33 PM
  2. AnimalPak200's Avatar
    Left us hanging here man...

    Posted via CB10
    06-08-14 03:36 PM
  3. The Big Picture's Avatar
    You have 2 bbm's on a single BlackBerry I'd? Really???

    Posted via CB10
    06-08-14 03:41 PM
  4. SangreNegra's Avatar
    Is it a new BBM 2.0 feature?

    Sent from my Nexus 7 using CB Forums mobile app
    06-08-14 03:44 PM
  5. AnimalPak200's Avatar
    By BBM 2.0 I'm guessing you mean successfully running a port of the android BBM on your BB10 device ... interesting, post screen shots for real.

    Posted via CB10
    06-08-14 03:54 PM
  6. 00_Agent's Avatar
    Edit : removed the quote.

    If you could use CB10 App to post, that would be nice...

    Posted via CB10 App
    Last edited by 00_Agent; 06-09-14 at 12:12 AM.
    06-08-14 04:52 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    If you could use CB10 App to post, that would be nice...

    Posted via CB10 App
    You did not have to "reply with quote". Thanks. You see gibberish and reposted his jibberish. Hurts my eyes. Lol

    Via CB 10 Runnin Z30STA100-5/10.3.0.296 /442
    06-08-14 05:06 PM
  8. 00_Agent's Avatar
    Ha! I'm sorry xD

    Posted via CB10 App
    06-08-14 05:10 PM
  9. eldricho's Avatar
    Interesting!
    So the Android version doesn't force close anymore when installed and opened
    Are you using separate ID's btw?


    Posted via CB10
    06-08-14 05:34 PM
  10. dpw09's Avatar
    Forces close on me. Downloaded from Snap

    Z10STL100-3/10.3.0.512
    06-08-14 05:56 PM
  11. dustmalik's Avatar
    Maybe he downloaded it from a different source.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    06-08-14 09:29 PM
  12. Skatophilia's Avatar
    Conspiracy Theories can begin!
    06-09-14 12:18 AM
  13. eldricho's Avatar
    *whisper* We need you, OP.. *whisper*

    Posted via CB10
    06-09-14 03:08 AM
  14. Superfly_FR's Avatar
    To sum up, youre on 10.3 leak + BBM apk ...
    BBM APK along with BBM native on a BB10 device is a no-go. It has been advertised.
    So, unless my English skills made me miss something ... I can see where the problem is: it just won't work as expected.
    Blacklatino likes this.
    06-09-14 04:19 AM
  15. shorski's Avatar
    I also downloaded it from Snap a few days ago and it open to where I needed to sign in but I deleted it.
    Didn't see any reason to have another BBM account as I have just about 60 contacts.
    Having another one is like rekindling the battery drain saga.
    And I am on 10.3 leak as well.
    Superfly_FR likes this.
    06-09-14 04:26 AM
  16. Gykesdollars's Avatar
    I also downloaded it from Snap a few days ago and it open to where I needed to sign in but I deleted it.
    Didn't see any reason to have another BBM account as I have just about 60 contacts.
    Having another one is like rekindling the battery drain saga.
    And I am on 10.3 leak as well.
    How about having a separate BBM for work??

    I have 2 WhatsApp apps on my Z,the native bb10 and android (with the android version registered with a different phone number for my employer and colleagues at work and business contacts) . I use the android WhatsApp for business related chats as it's always online because that's my business line whereas the bb10 native WhatsApp is usually offline. I come online only at nights or weekends (perfect time for family chats and friends maybe).

    Z10STL100-1/10.3.0.442:296"the iPhone Nemesis"
    SenorPistachio likes this.
    06-09-14 07:45 AM
  17. jevinzac's Avatar
    Two  BBM accounts on OS 10.3.0.442 STL-100-img_20140609_182335.png
    Getting this error on my Z30

    Edit: Guys it worked

    Attachment 277183

    Posted via BlackBerry Z30
    Last edited by jevinzac; 06-09-14 at 08:04 AM.
    06-09-14 07:53 AM
  18. jevinzac's Avatar
    Two  BBM accounts on OS 10.3.0.442 STL-100-img_20140609_182514.png

    Posted via BlackBerry Z30
    06-09-14 07:55 AM
  19. jevinzac's Avatar
    Two  BBM accounts on OS 10.3.0.442 STL-100-img_20140609_183632.png

    Posted via BlackBerry Z30
    06-09-14 08:06 AM
  20. shorski's Avatar
    How about having a separate BBM for work??

    I have 2 WhatsApp apps on my Z,the native bb10 and android (with the android version registered with a different phone number for my employer and colleagues at work and business contacts) . I use the android WhatsApp for business related chats as it's always online because that's my business line whereas the bb10 native WhatsApp is usually offline. I come online only at nights or weekends (perfect time for family chats and friends maybe).

    Z10STL100-1/10.3.0.442:296"the iPhone Nemesis"
    Hmmm.....
    How about creating two categories on one BBM account. One for Work and the other for Social.
    Except of course you have stuff you share on your page that you don't want your work people to know about you.

    White Z30 - The Best BlackBerry Experience
    06-09-14 08:15 AM
  21. The Me's Avatar
    Does it run in the background?
    (If you close it, do you get notifications?)
    06-09-14 08:29 AM
  22. Uzi's Avatar
    There is a trick to do this before you set up the native bbm
    You must set up the android one and after you set up the android one you can set up the native one

    Posted via CB10
    06-09-14 08:38 AM
  23. jevinzac's Avatar
    Does it run in the background?
    (If you close it, do you get notifications?)
    Yes i do get the notification on the hub

    Posted via BlackBerry Z30
    06-09-14 09:58 AM
  24. jevinzac's Avatar
    There is a trick to do this before you set up the native bbm
    You must set up the android one and after you set up the android one you can set up the native one

    Posted via CB10
    Nop, u dont need to do that. Otherwise also it will work.

    Posted via BlackBerry Z30
    06-09-14 09:59 AM
  25. JCMM's Avatar
    did you get any adicional stickers with this android bbm version?
    06-09-14 03:08 PM
33 12

Similar Threads

  1. BBM Channels Not Updating Since Switch
    By bartron in forum General BBM Chat
    Replies: 7
    Last Post: 07-02-14, 05:38 PM
  2. Sharing a Channel Post Crashes Recipients BBM
    By boody78 in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-14, 12:56 PM
  3. [ISOLA SHOT] a study on an application reach
    By tgtallinn in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-14, 05:32 PM
  4. Phone Tap for BlackBerry 10 goes on sale
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-14, 01:51 PM
  5. iPhone BBM emoji
    By Tate Hart-Boyes in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-14, 01:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD