1. torcheredsole56's Avatar
    Blitz updated from 798. Device is Z30. Twitter app is bringing back old bug of not updating feed properly. I can load the last 20-30 posts after refreshing, but if I try to refresh later posts down the time line I do not get the "tap to refresh" bar between yesterday's posts and posts a little older than last refresh.

    Anyone else?

    I need to study the app versions between the two OS, but this is the first time I've seen this bug in the app since early 10.3.1.

    I have deleted the app, hard reset, and reinstalled from app world. But same issue.


    Posted via CB10

    UPDATE: Seems I may have jumped the gun. The app does now appear to be refreshing better, but the behavior is very inconsistent and unreliable, it seems.
    Last edited by torcheredsole56; 06-12-15 at 09:36 PM.
    06-12-15 09:05 PM
  2. ankitchahal's Avatar
    Its same for me too..users on bbworld through reviews have complained the same.. I think its app problem and you're not the only one..

    EDIT : I just checked And its working fine now.. not showing activity in trending tab from past 3 months lol.... but "tap to refresh more" isn't working like yesterday..

    Posted via my awesome Passport
    torcheredsole56 likes this.
    06-13-15 12:25 AM
  3. Wissam Karaky's Avatar
    I still have the same issue.. using Blaq now until a fix is pushed

    Posted via CB10
    torcheredsole56 likes this.
    06-13-15 02:26 PM
  4. RickTrout's Avatar
    I am having the same problem since upgrading to: Z30STA100-5/

    Posted with my Z30 on CrackBerry 10
    06-14-15 05:37 PM
  5. RickTrout's Avatar
    Has anyone tried using the Android Twitter app? Will it work on my Z30? If I don't get an update from BlackBerry soon I will need to do something!

    Posted with my Z30 on CrackBerry 10
    06-17-15 11:47 AM
  6. hobgoblin1961's Avatar
    Can't see any problems running this combo since it came available

    Posted via -Classic SQC100-1 / 10.3.*
    06-17-15 12:05 PM
  7. ankitchahal's Avatar
    Yes it will work.

    Posted via my awesome Passport
    06-17-15 08:57 PM
  8. torcheredsole56's Avatar
    For what it's worth, I autolaoded the latest .840 OS and Twitter app refreshes perfectly. So believe it or not, it's not the app, but the OS.

    At least for me.

    Doesn't make sense. But to be fair I did not autoload 2204, I side loaded it.

    That may be a key difference.

    And I am on Verizon.

    Thanks for all the feedback.

    Posted via CB10
    06-17-15 09:16 PM
  9. RickTrout's Avatar
    While nothing changed on my Z30, not even a reboot, the problem is now resolved. Makes no sense but at least it is working properly again. Thanks to all!

    Posted with my Z30 on CrackBerry 10
    06-18-15 06:00 AM
  10. ankitchahal's Avatar
    I didn't do anything. Suddenly I checked it and its working now on its own.

    Posted via my awesome Passport
    06-18-15 11:21 AM

Similar Threads

  1. Is anyone using Google Maps with BB Classic on 10.3.2?
    By heading4tomorrow in forum BlackBerry Classic
    Replies: 44
    Last Post: 05-02-17, 06:22 PM
  2. Looking for info on
    By bbsstmez in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 06-14-15, 07:39 PM
  3. New 10.3.2 as of 6/11/15 z30 vzw
    By Drentz in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-15, 07:38 PM
  4. BlackBerry App Roundup for June 12, 2015
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-15, 03:51 PM
  5. os
    By printguycdn in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-15, 03:27 PM