01-13-15 07:53 AM
38 12
tools
  1. anon3923428's Avatar
    Ever since I've installed 10.3 (All leaks for Z30) leaks as they arrive on crackberry, I've been having issues with text messages. Not getting all my text messages and it's becoming a problem. Anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    11-20-14 06:23 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    It depends on how much memory I have left on my phone. if it gets too low, i can't send and have to reboot.
    11-20-14 06:45 AM
  3. flyernut's Avatar
    Yes, as a matter of fact I was just typing out a new thread when I saw this come up as a similar post. Have had problems with the entire 10.3.1 branch so far.
    11-20-14 08:04 AM
  4. anon3923428's Avatar
    Anybody else having issues either this?

    Posted via CB10
    11-21-14 06:05 PM
  5. boody78's Avatar
    Yeah I send my self a txt a couple times a day to make sure it's working. Usually turning the radio off and back on fixes it. Does not seem to affect my gf's z10 just my z30. It's very random. I've had it work fine for two three days strait and I've also had it happen 3-4 times in one day!

    Posted via CB10
    11-21-14 06:52 PM
  6. texn884's Avatar
    memory gets low is what happens i think
    11-21-14 10:59 PM
  7. anon3923428's Avatar
    Yeah i heard that memory issues cause this problem and I think it's spot on since I wiped my Z30 and didn't add any additional apps and now my text messages work.

    Posted via CB10
    11-22-14 07:32 AM
  8. middbrew's Avatar
    Low memory and weak signal are usually the issue.


    Posted via CB10
    11-23-14 10:42 AM
  9. ikalinin's Avatar
    Low memory and weak signal are usually the issue.


    Posted via CB10
    there shouldnt be any reason for this.
    12-03-14 10:09 PM
  10. texn884's Avatar
    I have had this issue the past week or so. Ill send a text and it says problem or I never get a text.

    I just turn off the phone and start again and it works. I am in the latest leak on my Z30 Verizon
    12-04-14 04:46 PM
  11. cottonakin's Avatar
    Ever since I've installed 10.3 (All leaks for Z30) leaks as they arrive on crackberry, I've been having issues with text messages. Not getting all my text messages and it's becoming a problem. Anyone else having this issue?
    FWIW, this has been and is currently also being discussed here:

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...erizon-969383/
    12-04-14 04:59 PM
  12. bluegreen1965's Avatar
    No problem with either the texts or radio here. Memory never at capacity. I'm a minimalist.

    Z10 -4 10.3.1.1151
    12-05-14 08:50 AM
  13. mrjmc99's Avatar
    939 and 996 radios solve the issue on z30

    Z30STA100-3/10.3.1.1154
    12-05-14 09:09 AM
  14. Kamika007z's Avatar
    What about 1155?
    12-05-14 09:29 AM
  15. gkl's Avatar
    Never had an issue.

    Z10STL100-4/10.3.1.1151
    12-05-14 09:48 AM
  16. trsbbs's Avatar
    No issue with 1154/1155 on my Verizon Z10.

    Had MMS issue prior to this last beta. Resolved with this beta.

    No real bugs to report, try.

    Did the Blitz for upgrading.

    BlackBerry hates America!
    12-05-14 09:49 AM
  17. mrjmc99's Avatar
    What about 1155?
    Not for z30, missed sms

    Z30STA100-3/10.3.1.1154
    12-05-14 11:35 AM
  18. Gearheadaddy's Avatar
    No issue with 1154/1155 on my Verizon Z10.

    Had MMS issue prior to this last beta. Resolved with this beta.

    No real bugs to report, try.

    Did the Blitz for upgrading.

    BlackBerry hates America!
    Been on all leaks since Mar 2013...Verizon Z10's (two of em)... no sms or mms issues here...just lucky I guess...

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.1154
    12-05-14 06:10 PM
  19. mmcclure0453's Avatar
    No problems here on 1154/1155. All seems to be smooth sailing. Had issues in past with other leaks but not this one.

    Z10STL100-4/10.3.1.1154
    12-05-14 06:41 PM
  20. robluck82's Avatar
    10.3.1.1151 here.

    I'm having random SMS threads deleting themselves. I thought it was my speedy thumbs accidentally hitting the trash can after returning to the Hub, but it happened a couple more times and I know it's not me. So, anyone else having THIS issue?

    I'm about to return to official OS because of it.

    Posted via CB10
    12-13-14 06:02 PM
  21. codeslinga's Avatar
    10.3.1.1151 here.

    I'm having random SMS threads deleting themselves. I thought it was my speedy thumbs accidentally hitting the trash can after returning to the Hub, but it happened a couple more times and I know it's not me. So, anyone else having THIS issue?

    I'm about to return to official OS because of it.

    Posted via CB10
    I can confirm its happening to me, too. But, the peculiar thing is it -JUST- happened this morning, right out of the blue.

    Prior to this, I'd never had an issue, at all. I'm on 10.3.1.1016 (Z30 STA100-3).

    Posted via this beast of a Z30 I've got right here...
    12-14-14 07:59 PM
  22. mundo472's Avatar
    Just happened to me today. Reset seemed to fix it

    Posted via CB10
    12-14-14 08:35 PM
  23. syplex's Avatar
    Had this problem on 10.3.1.1154 ever since I got my Z30 (about a week ago). Cycling mobile network to off and back on solves it, but the problem is that texts are not received in addition to not sent. You only notice the problem when you can't *SEND* texts, but you may have already missed some texts. People not experiencing this probably don't have a Z30 (this didn't happen on my Z10), or they don't send many texts.

    I am going to try the radios referenced in this thread as solving the problem:

    939 and 996 radios solve the issue on z30
    I will try to report back with my findings.

    Also, here is a link to a file (Z30_10.3.01.0996_STA100-1-2-3-4-5-6.7z) with the 996 radios.
    12-15-14 04:56 PM
  24. MattyG27's Avatar
    BlackBerry is aware of the problem and it will be fixed when the OS becomes official. The problem is ONLY on the Verizon Z30. So those replying about their Z10 being fine can stop because it's not a know issue there.

    They became aware of it at the time of the 1150 leak. So although it's not fixed in Z30STA100-3/10.3.1.1154 it does work a little better. All we can hope is that the next leak has the problem totally fixed.
    Hope this helps....

    Posted via CB10
    ndon70 and SteelGreek like this.
    12-15-14 09:00 PM
  25. Gray's Avatar
    I haven't had any issues with text messages. So far so good.

    Posted via CB10
    12-15-14 11:30 PM
38 12

Similar Threads

  1. PP users: no double typing issue so far?
    By PauloPImenta in forum BlackBerry Passport
    Replies: 46
    Last Post: 11-21-14, 10:20 PM
  2. 4g lte issue.....
    By altafmubarak in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 11-21-14, 08:39 AM
  3. Triage issue
    By Ankit RS in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-14, 06:09 AM
  4. How do I install Sygic on the BlackBerry Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-14, 04:14 AM
  5. Still no Instagram and Snapchat for BlackBerry 10
    By nucks26 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-14, 04:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD