1. GPuba's Avatar
    It seems that sometimes people send me text messages that I'm not receiving. Anyone else having issues with this on 632?

    Posted via CB10
    10-15-14 05:39 PM
  2. Class--'s Avatar
    What phone model do you have and what network are you on?
    10-15-14 05:56 PM
  3. GPuba's Avatar
    Z30STA100-3/10.3.1.632

    I'm on Verizon.

    Posted via CB10
    10-15-14 06:01 PM
  4. mrjmc99's Avatar
    I just started having this issue the other day, up until then it was fine. I've been on 632 since it came out

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-15-14 06:06 PM
  5. GPuba's Avatar
    I just started having this issue the other day, up until then it was fine. I've been on 632 since it came out

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    Same exact situation here.

    Posted via CB10
    10-15-14 06:07 PM
  6. mrjmc99's Avatar
    I've reverted to disabling and enabling my network when leaving my house. Solves it for me usually.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    GPuba likes this.
    10-15-14 06:38 PM
  7. GPuba's Avatar
    Cool. I will try that.

    Posted via CB10
    10-15-14 06:42 PM
  8. GPuba's Avatar
    I've reverted to disabling and enabling my network when leaving my house. Solves it for me usually.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    Your technique worked. Thanks.

    Posted via CB10
    10-15-14 07:28 PM
  9. mrjmc99's Avatar
    I have a network extender at my house, that is why I have to do it. Maybe you come in contact with one at some point as well, I've had issues since 10.3 with the network not switching correctly when engine or leaving a network extender. Sorry should have mentioned that in my other post.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    GPuba likes this.
    10-15-14 07:29 PM
  10. jhimmel's Avatar
    Started happening here too on occasion. Thought that issue was gone. I started doing the same - disable and re-enable network once in a while until an update comes.
    10-15-14 07:32 PM
  11. ikalinin's Avatar
    It seems that sometimes people send me text messages that I'm not receiving. Anyone else having issues with this on 632?

    Posted via CB10
    sadly, the solution to this is restarting your phone every morning. i'm on VZW USA, and had the same SMS issues. my messages were only going out, but nothing coming in. a reboot every morning = working SMS both ways for the entire day.

    either that, or go back to an official OS.

    hope that help.
    10-16-14 08:05 AM
  12. LamarStarr's Avatar
    Hey.. I think i found the reason for this. Do you have a third party SMS/CALL BLOCKR installed?

    BlackBerry discovered that I was not getting calls because of this call blockr app i downloaded. I deleted the app and do not have any more problems.
    10-16-14 11:45 AM
  13. jhimmel's Avatar
    Hey.. I think i found the reason for this. Do you have a third party SMS/CALL BLOCKR installed?

    BlackBerry discovered that I was not getting calls because of this call blockr app i downloaded. I deleted the app and do not have any more problems.
    No, I don't.
    10-16-14 03:18 PM
  14. mrjmc99's Avatar
    No call blocker here either

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-16-14 03:39 PM
  15. bmoney1229's Avatar
    Same issue here with verizon z30. Had this OS for a week and just discovered I wasn't getting a LOT of messages.

    Posted via CB10
    10-16-14 03:55 PM
  16. Clifford Brown's Avatar
    Same here. Not sending MMS and not receiving a lot of texts too. Rocking. 738. Very annoying but can't complain because it is a leak.

    Brought to you by THE Z30
    10-17-14 08:56 AM
  17. Kamika007z's Avatar
    Running a Z30 on VZW here as well and I see the same issues on the 10.3.0.1418 leak.

    I'm hoping 10.3.1.x solves this issue since those builds are intended for the Z30 and previous devices.
    10-17-14 09:22 AM
  18. bmoney1229's Avatar
    Good news. Installed the newest leak, 10.3.1.938. So far about 24 hours into it and texts seem to be fine. Sending and receiving normally

    Z30 on vzw by the way

    Posted via CB10
    10-23-14 11:15 AM
  19. mrjmc99's Avatar
    Same here ,no issues

    Z30STA100-3/10.3.1.938
    10-23-14 04:25 PM
  20. 2Big2Strong2Fast's Avatar
    Had this issue since the beginning of the 10.3 leaks. Z30 on Verizon. I've worked all the way through Tier 3 Tech Support for a few hours on the phone. They aren't quite sure what the issue is, which tells me it's a device/OS issue. As you now know, it's INCREDIBLY FRUSTRATING not knowing that you're missing text messages.

    I have noticed that the issue seems to go away temporarily after a hard reset/switch off mobile network, as well.

    That being said (knocks on wood), the issue has not surfaced since upgrading to the latest 10.3.1.938 leak. If not, seems you can try switching the mobile network off and on every day or revert back to a 10.2 release.
    10-23-14 05:38 PM
  21. Freakatola's Avatar
    Same issue here on unlocked Z30 with Telus, on 10.3.1.1016. Would be nice to have a task scheduler to take care of a daily reboot.

    (Edit) My phone lasted about 48 hours after the non destructive upgrade before I started hearing notifications without being able to see the messages.
    Last edited by Freakatola; 11-04-14 at 01:31 PM.
    wronz likes this.
    11-04-14 09:04 AM
  22. topherparker's Avatar
    I was having that issue before I upgraded to the latest leak.

    Q10SQN100-1/10.3.1.1016 AT&T

    Q10SQN100-1/10.3.1.1016
    11-04-14 09:05 AM
  23. howards's Avatar
    Same issue here on VZW. I thought this was a Verizon / 10.3.xx problem, but see some others here had the issue on other services. I've gone back to 10.2.1 as that's a deal breaker for me.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    11-04-14 09:14 AM
  24. ikalinin's Avatar
    Latest leak does work well..

    Z30STA100-3/10.3.1.1016

    Posted via CB10
    howards likes this.
    11-04-14 08:59 PM
  25. AdrianStites's Avatar
    I was having this issue on my Z10 after the 10.3 update, I fiddled with my Text settings and seems to be fixed. 3 things I did- turned off 'enter key to send' turned on 'Confirm Delivery' Under MMS and turned on 'show SMS/MMS Mode Notifications' in MMS. I don't know which was the magic one, but no issues since. Whoa!!!
    07-23-15 11:14 PM

Similar Threads

  1. Post a pic of your Passport with your Passport
    By playbookster in forum BlackBerry Passport
    Replies: 113
    Last Post: 01-17-16, 10:01 PM
  2. Can't receive text from Telus on Z10
    By dracolnyte in forum Rogers
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-14, 05:45 PM
  3. Is 10.3.01.0632 better than 10.3.01154?
    By bmtaylor9 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 10-17-14, 06:10 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-15-14, 10:05 PM
  5. BlackBerry Blend on 10.2.2?
    By ralfyguy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-14, 05:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD