07-18-13 01:14 AM
1,016 ... 3637383940 ...
tools
  1. PDM's Avatar
    Can someone post the bar files for BBM?

    Or where can I get the bar files for this OS?

    Posted via Z10 at&t
    Why not extract them yourself using Darcy's BB Tool? (stickied in OS Leaked/Beta Forum)
    07-07-13 06:28 PM
  2. WEB2010's Avatar
    Why not extract them yourself using Darcy's BB Tool? (stickied in OS Leaked/Beta Forum)
    Will do! Never tried before. Thanks!

    Posted via Z10 at&t
    07-07-13 06:35 PM
  3. bvn007's Avatar
    FWIW - I tested Remote File Access on this build via file manager (using WiFi) and it worked like charm. I performed no special prelim setup of any kind.

    ROGERS STL-3
    07-07-13 07:37 PM
  4. WEB2010's Avatar
    Do any of you guys experienced a significant battery drain once you sideloaded BBM from beta and the bar fire for multiple alarms?

    Posted via Z10 at&t
    07-07-13 07:43 PM
  5. dacunto's Avatar
    still cant get it to connect to my bootloader. Turned off link.

    Only thing I can think of is my SIM card is in a different phone right now.Not sure why that would have any effect
    07-07-13 07:56 PM
  6. barbarianthemadserb's Avatar
    I installed this 4537 onto my my Z10. It worked great yesterday. I even made wifi calls (TMO)and got the "congratulations on your first wifi call" message. I then installed that bar that has the wifi control but did not try it as I assumed it was okay.Saro today, I tried to make my wifi calls and it would not connect. I pulled the battery and waited, rebooted with same problem. "can't connect" is the error. I even have a sip program "Taki" that now cannot connect. So I removed the bar, app for wifi calling , pulled battery and still no connection. I can surf wifi web now problem but the phone cannot call out. By the way, I updated my Q10 also and have the same problem. Both phones are on TMO.Any words of wisdom before I do a security wipe? Will I have to reload the new leak all over again? ug

    Well, the phone I was calling to (BB9900) was the culprit and not either of my two BB10 devices for wifi calling . I have been having some problems in the last month with the BB9900 and a battery pull would always resolve it but this time It did not and I could not call my BB9900 from my BB10 devices. I tried another phone and no problem. So, I don't have to reload or do a security swipe on my BB10 after all. Whew.
    Last edited by barbarianthemadserb; 07-07-13 at 11:17 PM. Reason: Fixed a no problem
    07-07-13 08:24 PM
  7. emmanskie88's Avatar
    This OS works great for me.. better than .4543

    Also on the new leaks we can now download 50MB and over using Mobile data... Great isn't?


    STL100-2/3/4 leaked 10.1.0.4537-img_20130797.png

    Posted via Z10 (STL100-2) Powered by Globe Philippines
    yvpan1 and FastLane228 like this.
    07-07-13 08:50 PM
  8. yvpan1's Avatar
    @zocster: wow you should be getting a seriously good coverage!!! what carrier are you on?

    but yeah, my Z10 too does pretty much the same after loading this build. when idle on wifi, the average drain rate is hovering at -.03 to -.04 W/hr! when idle on 3G, i can't really replicate yours but my average is pretty ok at around -.10 to -.25 W/hr.

    my test yesterday, i took the phone off the charger yesterday at 8, went outside (off the wifi network) at 9AM and throughout the day i used the phone on a moderate whatsapp/bbm/facebook/email pattern, went back home at 11PM and it still had 25% of juice left. wow!
    07-07-13 09:28 PM
  9. wazzugrad's Avatar
    im an ***** it was all user error. Working great now!

    It wont drag and drop. Says debug token incomplete. Did you have to do anything to the file?

    I installed it using the chrome extension as well. Sideloaded it. And then I followed the instruction in this thread to get tethering to work.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...creens-793184/
    Last edited by wazzugrad; 07-07-13 at 09:59 PM.
    07-07-13 09:35 PM
  10. zocster's Avatar
    Vodafone NZ.

    It is good os for my carrier I think.

    @zocster: wow you should be getting a seriously good coverage!!! what carrier are you on?

    but yeah, my Z10 too does pretty much the same after loading this build. when idle on wifi, the average drain rate is hovering at -.03 to -.04 W/hr! when idle on 3G, i can't really replicate yours but my average is pretty ok at around -.10 to -.25 W/hr.

    my test yesterday, i took the phone off the charger yesterday at 8, went outside (off the wifi network) at 9AM and throughout the day i used the phone on a moderate whatsapp/bbm/facebook/email pattern, went back home at 11PM and it still had 25% of juice left. wow!
    Sent from my Z10
    yvpan1 likes this.
    07-07-13 09:37 PM
  11. thurask's Avatar
    This OS works great for me.. better than .4543

    Also on the new leaks we can now download 50MB and over using Mobile data... Great isn't?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20130797.png 
Views:	1631 
Size:	190.1 KB 
ID:	180062

    Posted via Z10 (STL100-2) Powered by Globe Philippines
    Yay! My carrier sucks when it comes to data, but yay!
    07-07-13 09:38 PM
  12. zocster's Avatar
    No, am using bbm 10.2 from 228 and clock, as beta bbm don't let you share from other apps. Known bug.

    Do any of you guys experienced a significant battery drain once you sideloaded BBM from beta and the bar fire for multiple alarms?

    Posted via Z10 at&t

    Sent from my Z10
    07-07-13 09:40 PM
  13. ARWestenberger's Avatar
    Mine did this also. Mine came back after a hard reset (hold both vol buttons like a screen shot til it shuts down, or just batt pull)
    Did you do a wipe with your update? Cause I tried this one without a wipe and that's what happened, also was having call ID issues and went back to what I've been doing a wipe - re store. Now all seems better in Z land.
    It's a pain but seems to put everything back into line

    Posted via CB10
    I did the wipe and this sort of happens to me too. I say sort of because for the first ring or so it will just be the number, and then it will change to the name. Odd, but I don't use the phone to make calls all that often, so not a deal breaker for me. I was getting reboots with the 10.2.0.93 build, and that has corrected itself with this leak. I didn't have them before, so it was clearly something with the OS. Not a huge deal, but I an fine with 10.1 for now until a full 10.2 comes out.

    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.1.0.4537
    07-07-13 09:49 PM
  14. mopar_fxr's Avatar
    I did the wipe and this sort of happens to me too. I say sort of because for the first ring or so it will just be the number, and then it will change to the name. Odd, but I don't use the phone to make calls all that often, so not a deal breaker for me. I was getting reboots with the 10.2.0.93 build, and that has corrected itself with this leak. I didn't have them before, so it was clearly something with the OS. Not a huge deal, but I an fine with 10.1 for now until a full 10.2 comes out.

    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.1.0.4537
    I think this was about the call id again correct? Sorry following 3 diff threads at moment on the issues. If so, the issue resurrected itself again and the fix that lasted more than an hour so far has been running all my contacts off my sim card instead. If it bothers you that is. See I rely on my calls for work and having way too many contacts to remember a number anymore. (sad I know) anyways. Hope it helps

    Posted via CB10
    07-07-13 09:59 PM
  15. Simon Ng's Avatar
    I removed the installed Debug token and install it back... restart my device. Everything is back to normal! Thanks mate!
    Apparently, after I restarted again due to Twitter App stalled, same problem happened again. Sideloaded Android App refused to work again. I tried the same process, removing Debug token and installing it again, restart it but it didn't work.

    So now I loading Leaked 10.1.0.4543 OS... see if it will solve my problem.
    07-08-13 03:42 AM
  16. yvpan1's Avatar
    how is your available storage memory with this build? i have been running this build for 4 days now and it seems that the cache eats up my memory even though not that much. i started at 10.3 GB available on thursday and now it's just down to 10.1 GB. how about you guys?

    is there anyway we can do to clear this cache? i believe this is just because the OS keeps gathering cache. will a battery pull help? or will this cache be eventually deleted automatically?
    07-08-13 04:01 AM
  17. Gearheadaddy's Avatar
    I'm on 2354 and have had Asphalt 7 for a while. Like since April.
    I just noticed.. I can now download asphalt on this build! The restriction is gone!

    Posted via CB10
    07-08-13 07:43 AM
  18. letmein13's Avatar
    This OS works great for me.. better than .4543

    Also on the new leaks we can now download 50MB and over using Mobile data... Great isn't?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20130797.png 
Views:	1631 
Size:	190.1 KB 
ID:	180062

    Posted via Z10 (STL100-2) Powered by Globe Philippines
    they have this option in .4543 too.
    07-08-13 07:57 AM
  19. whitezee10's Avatar
    I'm on 2354 and have had Asphalt 7 for a while. Like since April.
    Im talking about the appworld restriction on downloading big files over mobile data

    Posted via CB10
    07-08-13 09:58 AM
  20. mmcpher's Avatar
    This could be something that has been present for several builds and I hadn't noticed, but my wifi networks appear reordered under this leak, as if I am connecting more aggressively to the strongest available network.

    And there's the wifi icon at the top when it's a 2.4, network, whereas the icon disappears when I'm connected to a 5.

    Posted via CB10
    07-08-13 10:07 AM
  21. 3hb78ftg's Avatar
    How'd you get an Enter/Return button in SMS? I have a Send button there.
    When you are composing a new SMS your keyboard shows the enter/return key. If in a conversation you are displayed the send key.

    New message:

    STL100-2/3/4 leaked 10.1.0.4537-img_00000735.png

    STL100-2/3/4 leaked 10.1.0.4537-img_00000736.png

    SILENCE!!! For I have spoken...
    07-08-13 10:15 AM
  22. rider997's Avatar

    Maybe this will finally get me to clean up my mailboxes since I hate seeing the number of unread messages go into the double digits when I do a peak in BB10. For some reason with my legacy BlackBerry devices, I didn't care how high that number got! Most of these unread messages go a lot further back than the 90 day history that BB10 supported prior to this leak.

    That's funny - I found the same thing. I keep my mailboxes in much better shape now. :-)


    Posted via CB10
    07-08-13 10:19 AM
  23. Phill_UK's Avatar
    When you are composing a new SMS your keyboard shows the enter/return key. If in a conversation you are displayed the send key.
    Shift +Send inserts a line break in an existing conversation.
    07-08-13 10:23 AM
  24. wildbanger's Avatar
    this OS is a real deal, moving from 2009, really satisfied. Thanks!
    Z10STL100-3/10.1.0.4537

    CB10|Z10
    07-08-13 10:30 AM
  25. Phill_UK's Avatar
    OK - it is downloading now (taking forever...), but did not give me a "save as" option and I can't seem to figure out where it is downloading to? I checked desktop, downloads and the other usual places - anyone want to help an dummy out?
    You get the save option once the download is complete.
    PowderJockey likes this.
    07-08-13 12:24 PM
1,016 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. Binder (aka Pouch): A Better Pocket App for BlackBerry 10
    By DannySmurf in forum App Announcements
    Replies: 49
    Last Post: 01-31-14, 12:28 AM
  2. Issue with Leak 10.1.0.4537
    By docfreed in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-13, 12:21 PM
  3. 10.soon idea for rotation lock icon
    By canderson85 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-13, 09:27 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-04-13, 09:58 PM
  5. Verizon 4537 OS
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-13, 09:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD