07-18-13 01:14 AM
1,016 ... 3132333435 ...
tools
  1. Fr3lncr's Avatar
    Unless I'm not remembering things correctly (which could be the case), I thought we could disable 'Cell Broadcasting' in the Hub which would turn off those emergency alerts stuff. I'm pretty sure I had it turned off before but now when I try to do it it wont let me giving me a 'Failed to toggle CBS State' message.

    Again, pretty sure I was able to turn it off before.

    On Virgin Mobile (Bell).
    07-05-13 04:13 PM
  2. spalom's Avatar
    Attachment 179340

    Posted via CB10
    Thank you. I think it's a bug version, as it does not exist here anymore. The command feedback is no longer active on my device after the update ...
    07-05-13 04:13 PM
  3. FuriousK's Avatar
    Thank you. I think it's a bug version, as it does not exist here anymore. The command feedback is no longer active on my device after the update ...
    When you're on the "Language and Input" screen, did you try scrolling down.
    I just noticed that "Feedback" is low enough on the screen that you won't see it at first, right under "Spell Check".
    07-05-13 04:15 PM
  4. Comatose11's Avatar
    I installed it yesterday and noticed two things so far:

    1. My past sms log was not restored (either to my Z10 or my Q10)
    2. No VVM or regular VM notifications.

    I'm on Fido, so if I read it right, Rogers (and hence, Fido) is having this issue.
    I'm on Rogers and don't have VVM anymore. But to get voice mail back into my hub I had to leave myself a voice mail and then check it. After that it was in my hub again.

    Posted via CB10
    07-05-13 04:17 PM
  5. costas1966's Avatar
    I'm on Rogers and don't have VVM anymore. But to get voice mail back into my hub I had to leave myself a voice mail and then check it. After that it was in my hub again.

    Posted via CB10
    I had two VM's this morning from customers, and didn't get a VM text notification. Nothing.
    07-05-13 04:18 PM
  6. spalom's Avatar
    When you're on the "Language and Input" screen, did you try scrolling down.
    I just noticed that "Feedback" is low enough on the screen that you won't see it at first, right under "Spell Check".
    Yes, it's there, but inactive. Does not work ...
    07-05-13 04:20 PM
  7. ukmight's Avatar
    And a slightly newer build appears
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=825730

    Posted via CB10
    07-05-13 04:21 PM
  8. frendon3279's Avatar
    it's ready for download here

    some peeps here reported:
    - works on slt100-3 and slt100-4
    - simple password option;
    - forever email retrieve option;
    - for slt100-1 and sqn100-3 go here

    kind advice: security wipe is advised after install.
    Can someone please tell me if I can load this to my Z10 slt-100-3 from AT&T USA

    Posted via CB10 net on my Z10
    07-05-13 04:32 PM
  9. mopar_fxr's Avatar
    And a slightly newer build appears
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=825730

    Posted via CB10
    you dont want to hear the expletives I just made up when I read that........ as I am finally loading 4537
    Mecca EL likes this.
    07-05-13 04:35 PM
  10. VR6's Avatar
    Can someone please tell me if I can load this to my Z10 slt-100-3 from AT&T USA

    Posted via CB10 net on my Z10
    Go for it!

    Posted via CB10
    07-05-13 04:36 PM
  11. TamamAlti's Avatar
    People of CrackBerry, to jump to the next line, shift + send I don't know if I'm the first to notice this in this version, or if it was in the previous version but woooohooooo it's back.
    07-05-13 04:36 PM
  12. mopar_fxr's Avatar
    Can someone please tell me if I can load this to my Z10 slt-100-3 from AT&T USA

    Posted via CB10 net on my Z10
    \doing as i type this
    07-05-13 04:38 PM
  13. ukmight's Avatar
    you dont want to hear the expletives I just made up when I read that........ as I am finally loading 4537
    I also felt kind of stupid when I saw the new thread. It might only be a few bug fixes. I will skip it for now.

    Posted via CB10
    07-05-13 04:38 PM
  14. spalom's Avatar
    When you're on the "Language and Input" screen, did you try scrolling down.
    I just noticed that "Feedback" is low enough on the screen that you won't see it at first, right under "Spell Check".
    You see, sometimes a simple measure to take the battery solves things. And I had already done this and decided to do it again.
    All right again. Thanks for your patience.
    07-05-13 04:38 PM
  15. Simon Ng's Avatar
    Have you side loaded your debug token?

    Posted via CB10
    I removed the installed Debug token and install it back... restart my device. Everything is back to normal! Thanks mate!
    ukmight likes this.
    07-05-13 04:38 PM
  16. mopar_fxr's Avatar
    I also felt kind of stupid when I saw the new thread. It might only be a few bug fixes. I will skip it for now.

    Posted via CB10
    well I was holding off all day, just letting this last one I put in (tues) settle and kept seeing Kris saying to go with this one all over the place and finally broke down thinking this would be it for at least a week... I should have known not too look as I am loading haha.
    07-05-13 04:44 PM
  17. mopar_fxr's Avatar
    VVM is BACK!
    07-05-13 04:48 PM
  18. sdgandhi's Avatar
    I cannot restore from the backup on BB link.... I try to restore application data... it stops & bb reboots....
    I tried restore with all individually App data, media, settings, but every time it stops & reboots BB.

    Can someone help please...
    07-05-13 05:09 PM
  19. kazmi's Avatar
    I cannot restore from the backup on BB link.... I try to restore application data... it stops & bb reboots....
    I tried restore with all individually App data, media, settings, but every time it stops & reboots BB.

    Can someone help please...
    There's a newer leak..try that and see if that might have solved this restore issue? It's a small bump in numbers so it might have been a bug fixing release?
    07-05-13 05:17 PM
  20. prlarkin's Avatar
    Has anyone NOT on T-Mobile get the WIFI calling working ? I am on Orange UK and loved the feature on my 9900 and would love it again on my Z10!

    Posted via CB10
    07-05-13 05:23 PM
  21. sdgandhi's Avatar
    There's a newer leak..try that and see if that might have solved this restore issue? It's a small bump in numbers so it might have been a bug fixing release?
    can you post a link please
    07-05-13 05:30 PM
  22. shotgunboss's Avatar
    07-05-13 05:46 PM
  23. frendon3279's Avatar
    \doing as i type this
    Sorry I forgot to mention that I currently have the OS 10.2.0.93 on my Z10. I wanted to know if this new leak is better or the one I have is better.

    Posted via CB10 net on my Z10
    07-05-13 05:48 PM
  24. skirocket's Avatar
    Thanks to op for the leak. Been using it for last day or so and have been very happy with the performance of the overall os just noticed something I haven't seen in recent leaks with what's app


    STL100-2/3/4 leaked 10.1.0.4537-img_00000258_edit.png

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    07-05-13 05:56 PM
  25. bbgolf's Avatar
    Yes, it's there, but inactive. Does not work ...
    I had two VM's this morning from customers, and didn't get a VM text notification. Nothing.
    I'm on Fido and no longer get voicemail notifications either. I can leave messages from another phone and when I check voicemail it says " nothing to tell you ". Might try the newer leak to see what it does.
    07-05-13 05:56 PM
1,016 ... 3132333435 ...

Similar Threads

  1. Binder (aka Pouch): A Better Pocket App for BlackBerry 10
    By DannySmurf in forum App Announcements
    Replies: 49
    Last Post: 01-31-14, 12:28 AM
  2. Issue with Leak 10.1.0.4537
    By docfreed in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-13, 12:21 PM
  3. 10.soon idea for rotation lock icon
    By canderson85 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-13, 09:27 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-04-13, 09:58 PM
  5. Verizon 4537 OS
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-13, 09:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD