07-30-13 01:04 PM
200 ... 5678
tools
  1. shiakap's Avatar
    For those who can't restore

    1. Switch to flight mode
    2. Attempt to restore. If stuck after 5 minutes, unplugged usb and reboot device and restart BlackBerry link.
    3. Set to flight mode again, run BlackBerry Link and try to restore again.

    P/s - I successfully restored from 2062 only on first attempt.

    Z10STL100-1/10.1.0.4537

    Posted via CB10
    07-05-13 10:32 AM
  2. Prince Radebe's Avatar
    How many times has this heppened to you now? Ive seen this post a few times. lol your luck and timing I guess.
    Different time zones, I am in South Africa and work night shift. All the action on CB happen when I'm at work.
    07-05-13 10:37 AM
  3. glimer4's Avatar
    Detached from charger at 6am, now 8pm and the battery percentage is at 35%.. not bad for a second day

    Via MyQ10
    saimrathi likes this.
    07-05-13 10:59 AM
  4. kwm1337's Avatar
    If it happen to anyone who found a way to fix it , please do share ..

    Keep rocking
    Everyone who has contacted me with an issue when they walk me through what they've done, people seem to continuously miss some little step they think is insignificant. Do you have any information as to why it didn't work??
    07-05-13 11:19 AM
  5. kwm1337's Avatar
    Hey everyone, used the tutorial to update from .4285 to this OS but it doesn't show it in the About, same version stated above, what should I try? Using the Q10 SQN100-1

    Thanks!

    Posted via CB10
    You mean what? You have a whole bunch of 10.1.0.xxxx, which one are you saying doesn't match? People who ask for help, give us information to help us help you!
    07-05-13 11:22 AM
  6. jsbutran's Avatar
    Please help, installed the 4537 leak on my SQN100-3. After setting my account in gmail only emails get sync but my contacts and calendar does not. What's wrong and how to get contacts sync.
    07-05-13 11:33 AM
  7. kaizvn's Avatar
    I restored success but lost all SMS.
    07-05-13 11:40 AM
  8. jsbutran's Avatar
    Well deleted the account rebooted twice and setup the account again.....here go. All well now.
    07-05-13 11:45 AM
  9. Kirtdawg's Avatar
    You mean what? You have a whole bunch of 10.1.0.xxxx, which one are you saying doesn't match? People who ask for help, give us information to help us help you!
    I had 10.1.0.4285 installed on my Q10 SQN100-1, and when i tried to install the .4537, in the about it shows 10.1.0.4160..

    Im an *****... fixed
    07-05-13 12:26 PM
  10. maneck35's Avatar
    I had 10.1.0.4285 installed on my Q10 SQN100-1, and when i tried to install the .4537, in the about it shows 10.1.0.4160..
    That's the Software Release. Select 'OS' in Category, you'll see OS Version to be 10.1.4537.
    07-05-13 12:33 PM
  11. gunawan_me's Avatar
    Success install Z10STL100-1/10.1.0.4537
    New menu add Gmail account..

    Posted via CB10
    07-05-13 12:51 PM
  12. deezy87's Avatar
    Battery consumption in this built is INSANE. It's worser than .2062.
    There is NO such word that exists....After 16 hours I'm at 74% with moderate use.
    07-05-13 01:07 PM
  13. tushargkwd's Avatar
    try this way... I did it last night from 10.1.0.2062 back up and restore to 10.1.0.4537 succesfully...
    I couldn't restore my back up with "normal" method with BB Link, even the 1.1.1.32

    1. Back up your last data
    2. Install 10.1.0.4573
    3. Run Security wipe
    4. Run setup, DON't sign in to BB ID
    5. Run restore in BB Link, it will complain no BBID is associated with your device, hit CANCEL
    6. don't unplug your device from the PC/laptop
    7. Go to your device setting and SIGN IN to BBID in your device
    8. Back to BB Link, and try to restore again

    I added one point no.6
    I have managed to restore my back up data from 10.1.0.2062
    Thanks! This helped a lot...
    You should add one more point after 7.... Once you put in your bb id, then shutdown link on pc and then restart to begin the restore process....
    It gave me a error, and I restarted the BB link software on PC, and voila, the restore process has started...
    Now restoring...its now at 32% as I write..
    Will provide you feedback of how its performing...
    This is my first leak install....wooohooo...
    deezy87 likes this.
    07-05-13 01:30 PM
  14. andryantoadi's Avatar
    Thanks! This helped a lot...
    You should add one more point after 7.... Once you put in your bb id, then shutdown link on pc and then restart to begin the restore process....
    It gave me a error, and I restarted the BB link software on PC, and voila, the restore process has started...
    Now restoring...its now at 32% as I write..
    Will provide you feedback of how its performing...
    This is my first leak install....wooohooo...
    Sorry,maybe I forgot 1 step,thanks for your additional tips...

    Posted via CB10
    07-05-13 01:43 PM
  15. merv69's Avatar
    Camera has a bug. Freezes and after closing says " camera can't be started".

    Via my Zormtrooper...
    07-05-13 02:02 PM
  16. deezy87's Avatar
    No camera issues here either
    07-05-13 02:11 PM
  17. royfakhry's Avatar
    Kris, I am on the SQN-5 and when I extracted the OS and double clicked to run it, it just says Connecting to Boot Rom and then quickly closes without anything happening.

    I am running on the 10.1.0.4285 currently, is there anything missing that I should do?
    07-05-13 03:00 PM
  18. retomex's Avatar
    Camera has a bug. Freezes and after closing says " camera can't be started".

    Via my Zormtrooper...
    This has been known to happen to some 100-1s, I thought it was software related too. Turns out the camera module is not properly seated. You'll have to send it to blackberry for that.
    07-05-13 05:16 PM
  19. tushargkwd's Avatar
    The build is solid....but one minor glitch...

    I can see all my contacts in WhatsApp..but cannot see them in hub...
    Any tips on how to restore WhatsApp contacts in the hub??
    Thanks..Crackberry community!!

    Posted via the awesome z10 using CB10
    07-05-13 09:26 PM
  20. Kris Simundson's Avatar
    The build is solid....but one minor glitch...

    I can see all my contacts in WhatsApp..but cannot see them in hub...
    Any tips on how to restore WhatsApp contacts in the hub??
    Thanks..Crackberry community!!

    Posted via the awesome z10 using CB10
    Reinstall whatsapp

    Posted via CB10
    m1kr0 likes this.
    07-05-13 09:28 PM
  21. tushargkwd's Avatar
    Reinstall whatsapp

    Posted via CB10
    Thanks Kris!!
    I was onto it as I saw your reply...
    All contacts restored in the Hub now...really smooth OS...and everything works good..

    Posted via the awesome z10 using CB10
    07-05-13 09:46 PM
  22. deezy87's Avatar
    *sighs* got it to be found on Link and now doing a restore! 2:08 AM another long @$$ night of this bogus sh1t with Link acting up, maybe I have bad luck
    07-06-13 01:09 AM
  23. f0xG3's Avatar
    Is it just me or did anyone noticed that the 50MB restriction for the App World downloads is now Lifted (you can opt to activate the limit or deactivate it though).
    07-06-13 03:11 AM
  24. ioansuhov's Avatar
    Thank you very much for providing this leak. It works very well, battery is great and after 1 day of using it I had one single problem. So, I always sync my contacts from and with my gmail account, but this time every contact was duplicate (exactly identical). I have deleted my gmail account and re-added it and the problem was solved. Apart of this, I believe that the changes are mainly performance ones, but I can't say that it is very different from 4285. Also, I had on my 4285 problems with messages from whatsapp and bbm which stayed it the hub no matter how many times I would have tried to delete them. I hope I will not encounter these problems on 4537.
    I see that another leak (4543) is available, but since 4537 works amazing I think I will skip this one if no further problems will appear.
    Last edited by ioansuhov; 07-06-13 at 04:46 AM.
    07-06-13 03:12 AM
  25. tushargkwd's Avatar
    Off from the charger at 8:30 AM at 75% charge...
    Its 5:45 and the battery level is at 53%...
    Wifi on whole time.... 3-4 phone calls... a dozen emails...and many WhatsApp messages..
    Battery seems good and will wait for sometime on this leak...

    Posted via the awesome z10 using CB10
    07-06-13 07:12 AM
200 ... 5678

Similar Threads

  1. Binder (aka Pouch): A Better Pocket App for BlackBerry 10
    By DannySmurf in forum App Announcements
    Replies: 49
    Last Post: 01-30-14, 11:28 PM
  2. Issue with Leak 10.1.0.4537
    By docfreed in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-13, 11:21 AM
  3. 10.soon idea for rotation lock icon
    By canderson85 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-13, 08:27 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-04-13, 08:58 PM
  5. Verizon 4537 OS
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-13, 08:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD