1. schwarze Pest's Avatar
    Hi,

    since using 10.3.1.1155 I had serveral reboots. (3 today)
    Did anybody had this problem too?
    (If not it could be that my clothes pressed the On/Off button (unlikly because of a case)
    12-02-14 10:28 AM
  2. Carl Estes's Avatar
    Odds are it could be the OS version. You might try another version to verify. Was your Z30 stable before the Leaked OS install?
    12-02-14 10:38 AM
  3. kbz1960's Avatar
    I remember reading some cases were tight in the power button area and were causing reboots. Try it with the case off for awhile.
    12-02-14 10:40 AM
  4. schwarze Pest's Avatar
    The case is a noreve case, it is specially made for the phone and fits perfect without touching the button.

    @ Carl: I had NEVER problems with reboots with both my z10 and z30! ( ok the z30 first had problems because the production quality of the frp backside (it was too tight ad the button) but after little sandpaper it was perfect )
    12-02-14 11:00 AM
  5. cbcoza's Avatar
    Have had this on my Z30. Even with carrier production OS.

    cbcoza | Z3/Z10/Z30 - OS:10.3.1.1154
    12-02-14 12:51 PM
  6. Magnetox's Avatar
    Another one to report, had it on Q10 with this leak! It was autoloader, no backups used. All apps and settings from scratch. Never had it before that. Went back to 10.2.2 after a week or so and never rebooted again. Additionally, troubles with poor WiFi reception and low sound level whatever settings made on this as well as on any other 10.3.1 leak used.
    Edit: Forgot to mention, reboots were spontaneous, laying on the desk, not touching anything...and then notice out of blue bbry logo!!! Randomly, always when static, never in hand or during the use.
    Last edited by Magnetox; 12-02-14 at 01:47 PM.
    12-02-14 01:29 PM
  7. playpen007's Avatar
    I installed 10.3.1.1154 Leaked on my Z30 it has been five days now and have no problem reboot yet. I have 3 of them installed 10.3.1.1154 and none of them having problem with rebooting yet.

    Hi,

    since using 10.3.1.1155 I had serveral reboots. (3 today)
    Did anybody had this problem too?
    (If not it could be that my clothes pressed the On/Off button (unlikly because of a case)
    12-02-14 01:36 PM
  8. Codyw1's Avatar
    I've had several reboots on my Z10-1. Both times I was using the browser and loading up "Desktop Sites" on Desktop Mode

    Posted via CB10
    12-02-14 03:01 PM
  9. kbz1960's Avatar
    No reboots here either
    12-02-14 04:33 PM
  10. James Blight's Avatar
    No reboots here. Sorry to hear you are having issues.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.1151
    12-02-14 06:33 PM
  11. mrfreeze's Avatar
    For those of you having this issue, how did you update to 10.3.1.1154?

    Did you use the Blitz method?
    Autoloader install with no restore from backup?
    Autoloader install with restore from backup?
    12-02-14 09:19 PM

Similar Threads

  1. What is the problem with the Blackberry store?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-14, 09:42 PM
  2. Couple of days with my Q10 - Problem(s)
    By MorgothPT in forum BlackBerry Q10
    Replies: 7
    Last Post: 12-03-14, 09:45 AM
  3. Building a Z30
    By benbraun322 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 9
    Last Post: 12-02-14, 04:31 PM
  4. Can Z30 use 128gb microSD?
    By Delbert WB in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-14, 01:17 PM
  5. Receive a free USB car charger with any order today while supplies last!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-14, 09:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD