08-12-15 11:53 PM
702 ... 7891011 ...
tools
  1. dviles's Avatar
    Installed an app from BBWORLD and rebooted, and the blue led was back. Why?

    I rebooted and battery pulled all day with no blue led.

    Posted via CB10
    11-20-14 05:06 PM
  2. BigBadWulf's Avatar
    Dagnabit! That's odd

    Edit - Had you accessed App World or used BBM today prior, and done a reboot after?
    11-20-14 05:10 PM
  3. dviles's Avatar
    OK. I've reproduced it. I'm back with no blue led again. Pulled the battery at various spots about ten times until it booted with no blue led. The downloaded app is still here.

    Gotta try wiping and installing 10.3.1 when I don't have the blue led. Don't know when. Will report back.


    Posted via CB10
    11-20-14 05:14 PM
  4. techtechnique's Avatar
    You are going to ruin your own thread, if you can't rein in that attitude.
    +1
    11-20-14 05:14 PM
  5. Pdinos3's Avatar
    Wow. Crazy

    Via CB10 Runnin PassportSQW100-1/10.3.1.1151 Proud Member of the Peevishlicious Crew
    11-20-14 05:15 PM
  6. dviles's Avatar
    The blue led starts just after the white BlackBerry logo gets brighter. You have to pull the battery right there, just before the blue led and after logo gets brighter.

    Posted via CB10
    11-20-14 05:19 PM
  7. BigBadWulf's Avatar
    Yeah, normally I'd say those battery pulls are a terrible idea, but WTH.

    Consensus on wiping first? I'm thinking nondestructive myself.
    11-20-14 05:19 PM
  8. conite's Avatar
    How about an answer instead of the usual blaming it on the user. If you scroll down you will see that it is INDEED not the user. I am not sure if it s hardware problem, but Matercarsheas was SURE it was the users issue. At least we know it seems to be neither so Don't just jump on me. It is a problem and we would all like it fixed. Simple as that.
    Just because he suggests it may not be a hardware problem, doesn't mean that it is a user issue in the sense you did something wrong. A weird combination of otherwise benign actions (which inadvertently set flags the wrong way, for example) can still be considered a user issue.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151
    BigBadWulf and zephyr613 like this.
    11-20-14 05:29 PM
  9. dviles's Avatar
    Just got a notification to verify my BBID. Open it and it takes me to BBID in settings and wants password. I entered it with no problems. Haven't done anything BBID related since the download from BBW. Mind you in still on .3442

    Posted via CB10
    11-20-14 06:59 PM
  10. SPNKr's Avatar
    Just got the replacement from vzw and did initial setup now going to add autoloader 10.3.1.1016.

    No Blue LED on first out of the box boot up.

    *SOLVED* [Blue LED 10.3 upgrade issue] Can anyone help fix a re-wiped device?-img_20141120_174139.jpg

    Posted via my White Q10.
    11-20-14 07:43 PM
  11. wu-wei's Avatar
    Just got the replacement from vzw and did initial setup now going to add autoloader 10.3.1.1016.

    No Blue LED on first out of the box boot up.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141120_174139.jpg 
Views:	546 
Size:	23.1 KB 
ID:	315890

    Posted via my White Q10.
    Looks blue to me. Are you maybe color blind? No offense meant. I suggest nuke, autoloader, no restore.
    SPNKr likes this.
    11-20-14 08:37 PM
  12. wu-wei's Avatar
    Before everyone jumps my sh!t, I'm joking.
    11-20-14 08:38 PM
  13. SPNKr's Avatar
    Before everyone jumps my sh!t, I'm joking.
    lol leak install went fine.
    11-20-14 09:01 PM
  14. BigBadWulf's Avatar
    Why are we now throwing perfectly good phones out of airplanes?

    11-20-14 09:20 PM
  15. zephyr613's Avatar
    Why are we now throwing perfectly good phones out of airplanes?

    Huh? What? Throwing phones out of airplanes? What did I miss?

    I also think the led on the new phone pictured is blue, you know, the one of the right without the plastic.

    Some levity guys, like Wu said, don't jump on my sh!t....
    11-20-14 09:40 PM
  16. spyeagle's Avatar
    Why are we now throwing perfectly good phones out of airplanes?

    Isn't that Airplane mode?
    BigBadWulf likes this.
    11-20-14 09:44 PM
  17. BigBadWulf's Avatar
    If you have to explain it's a joke, did the bear ever really crap in the woods?
    11-20-14 09:46 PM
  18. zephyr613's Avatar
    If you have to explain it's a joke, did the bear ever really crap in the woods?
    Yes the bear did, but he was hit by the tree that didn't make any noise.

    Sorry - back on topic.
    BigBadWulf likes this.
    11-20-14 09:47 PM
  19. spyeagle's Avatar
    Back to this issue, does the blue led flash any type of sequence? or is it just on solid during the boot?
    11-20-14 10:11 PM
  20. SPNKr's Avatar
    Back to this issue, does the blue led flash any type of sequence? or is it just on solid during the boot?
    in my experiance it was solid until a minute or so after the boot up was done.
    11-20-14 10:28 PM
  21. Uzi's Avatar
    The BlackBerry employee told me to press volume +/- until the bug report show up, my friend is in beta Os program so I guess BlackBerry will take note about this issue
    Will update later

    Posted via BlackBerry Passport
    11-20-14 10:36 PM
  22. jpvj's Avatar
    The BlackBerry employee told me to press volume +/- until the bug report show up, my friend is in beta Os program so I guess BlackBerry will take note about this issue
    Will update later

    Posted via BlackBerry Passport
    +/- bugs report only works if you have the quip token installed as far as I know.

    Posted via CB10
    BigBadWulf and spyeagle like this.
    11-21-14 12:24 AM
  23. SPNKr's Avatar
    Quick vid showing the reboot issue.

    BigBadWulf and 69goat like this.
    11-21-14 01:59 AM
  24. Rock Star1's Avatar
    Quick vid showing the reboot issue.

    Thank you for posting this Spink.
    Last edited by BigBadWulf; 11-21-14 at 06:43 AM. Reason: removed personal junk
    11-21-14 04:13 AM
  25. wu-wei's Avatar
    If you have to explain it's a joke, did the bear ever really crap in the woods?
    Clearly you haven't been following this thread. LOL
    BigBadWulf likes this.
    11-21-14 04:21 AM
702 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. Snapchat since 10.3.1
    By AllenMQ in forum Ask a Question
    Replies: 19
    Last Post: 04-16-15, 06:34 PM
  2. Z30 10.3 Android Application Performance
    By bbking67 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 6
    Last Post: 02-27-15, 07:31 AM
  3. Stickers issues after 10.3 official update anyone?
    By stethur in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-15, 09:13 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-25-15, 07:47 PM
  5. Having 'Blue LED' errors on your BlackBerry 10 device? Here's how to fix it!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-15, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD