1. torcheredsole56's Avatar
    I've installed pretty much the last 5-6 leaks straight, but I have noticed one thing that seems to be consistent amongst then all...the hub notifications for FB and Twitter are unreliable for me. Sometimes the notifications come instantly, but sometimes they are delayed, sometimes they don't show at all. I usually have to manually check the apps to know for sure. Maybe it's my ISP? What are your experiences in general? If someone responds to a FB or twitter post for you, do you receive instant or reliable notifications? To be fair I saw similar on droid too, just checking here.

    Posted via CB10
    vanthol likes this.
    10-07-13 12:50 AM
  2. Djlatino's Avatar
    Nah, tbh, it's all on BB10 with this one.

    Though my notifications come instant, there were times that my previous OS installs that I had mentions and facebook comments come up to 3 hours later.

    FB not so much - messages though can be horrendous though.

    The only solution I found to twitter is getting emailed your tweets that are fav'd, mentioned, retweeted etc.
    vanthol likes this.
    10-07-13 02:13 AM
  3. UnlimiteD3k's Avatar
    I've always had an issue with FB chat where sometimes I would send a message and it would show as sent. Then I open the conversation again and that message had disappeared as if I never sent anything!
    This happens on slow connections usually but still.

    receiving notification is usually delayed for FB also.
    Not a heavy Twitter user so can't comment on that
    vanthol likes this.
    10-07-13 02:32 AM
  4. torcheredsole56's Avatar
    Thanks. Seems to be their respective servers, nothing to do with BlackBerry really.

    Posted via CB10
    10-07-13 06:59 PM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 10-14-13, 12:37 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-08-13, 09:50 AM
  3. Sure getting kinda quiet in here....
    By crackfinder in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 44
    Last Post: 10-07-13, 02:14 PM
  4. All notifications actionable on my q10 running 10.2.1047
    By Dmessenger in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 10-07-13, 12:49 AM
  5. Z10 doesnt show up in My Computer when plugged in
    By ekafara in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-13, 09:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD