1. anon(5906760)'s Avatar
    I'm not sure if this has been mentioned in a thread, but has anyone been having their sms notifications not working?

    All others seem to be working (that I can tell) except sms. I have my settings on. But it's not flashing red or vibrating. Or even showing the notification on the lock screen. Anyone found a fix? Is there an sms bar I can load from a previous OS?

    (and yes, I've tried rebooting lol)

    Posted via CB10
    12-24-13 10:25 PM
  2. Ducca683's Avatar
    Working fine and have been for ever... Not an issue with the leak, something with your settings...play with it (Settings-> Notifications, scroll to down to Applications, select Text messages...)

    Merry Christmas/Feliz Navidad / Buon Natale / Joyeux Noel

    ...and if I don't see you - Happy New Year!
    12-24-13 10:38 PM
  3. anon(5906760)'s Avatar
    I've checked. Seem to be set right... they were working before I installed the leak..
    Sms notifications on 10.2.1.1925-img_20131224_224222.png

    Posted via CB10
    12-24-13 10:43 PM
  4. Comatose11's Avatar
    Have you found a solution. I'm also having this issue?
    12-26-13 08:57 PM
  5. anon(5906760)'s Avatar
    Have you found a solution. I'm also having this issue?
    Unfortunately no... I was wondering if you can install a bar from an earlier OS and have it work?

    I might try wiping my device and restoring it tomorrow, see if it helps


    I'm using Z10STL100-3/10.2.1.1925 on rogers

    Posted via CB10
    12-26-13 11:06 PM
  6. Cranky's Avatar
    You have "Sound" turned off.

    Posted by a proud NRA supporter
    12-27-13 12:41 AM
  7. Comatose11's Avatar
    I installed bars from previous OS to no avail. I'll try reinstalling OS tomorrow.
    12-27-13 01:15 AM
  8. anon(5906760)'s Avatar
    You have "Sound" turned off.

    Posted by a proud NRA supporter
    Sound isn't the problem. It's not vibrating, flashing, or even showing the notification on my lock screen.

    Even my text filter in the hub doesn't show anything. Always empty. But the regular hub shows them...

    Posted via CB10
    12-27-13 10:49 AM
  9. anon(5906760)'s Avatar
    I installed bars from previous OS to no avail. I'll try reinstalling OS tomorrow.
    Let me know if the reinstall works. Did you do a security wipe before installing the leak? I didn't. Maybe that's why... idk. it's weird because there aren't many people experiencing this.

    Posted via CB10
    12-27-13 11:24 AM
  10. Comatose11's Avatar
    I didn't do a security wipe after installing the OS either because the phone Z10 was actually brand new. So I didn't think I had too. Side loading the bars on top did not work.
    I just reloaded the OS and wiped the phone and now it works.
    anon(5906760) likes this.
    12-27-13 05:16 PM
  11. anon(5906760)'s Avatar
    Thanks! I'll try that our tomorrow and see if it fixes!

    Posted via CB10
    12-27-13 11:03 PM
  12. BrentRoss's Avatar
    Since updating to 1925 I can't get toasts for BBM to work! Same issue as you but with BBM not sms

    Posted via CB10
    12-27-13 11:06 PM
  13. anon721037's Avatar
    If would wipe first then load, that's what I did and no problems so far.

    Posted on my Z30 on CB10.
    12-27-13 11:16 PM
  14. anon(5906760)'s Avatar
    I did a security wipe and it seemed to fix it.

    Didn't need to reload the OS

    Posted via CB10
    12-28-13 06:52 PM

Similar Threads

  1. Text Message Notification but no Message
    By diceccaa in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-14, 03:50 PM
  2. Will the Q10 go on sale anytime soon?
    By untitled80 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 12-29-13, 09:06 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 12-27-13, 02:10 PM
  4. Ios sound notification issue...
    By jgoldsney in forum BBM on iOS
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-13, 03:38 PM
  5. Z10STL100-3/10.2.1.1259 BBM Bug
    By Observer2 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-24-13, 09:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD