1. berryabusr88's Avatar
    Okay guys I have a stl100-4 on vzw and I installed the leak did a security wipe and proceeded to sideload my apps. Afterwards I keep getting a force close pop up with all my apps that worked on the previous leak with. 810 runtime. So I reinstalled 10.2.0.1371 did the security wipe again and then attempted to sideload the. 810 runtime (which worked flawlessly) and it gave me an error that systemapp.android has stopped working. Any ideas of how I can get these buggers to work? I need my candy crush back lol! I do not have the debug token installed by the way. Unfortunately I gotta hit the sack I hope someone can help!

    Thanks for help or ideas.

    Posted via CB10
    08-23-13 08:09 AM
  2. Stwutter's Avatar
    The only side loads I use are Instagram & Google Maps. Instagram is fine. Google Maps errors.
    08-23-13 08:17 AM
  3. jhnptrlimo1's Avatar
    I had exact same issue inclusive of adding the .810 and the same error message. I did a security wipe then manually just started adding everything back instead of reloading my backup. All works fine.
    08-23-13 08:23 AM
  4. 3hb78ftg's Avatar
    I side loaded teamviewer last night with the stock 1371 runtime using a debug token and it's working really nice.

    I'm even using it over my carrier's (ATT) network. I have a couple others to load later today and can provide some feedback. Hopefully other can do the same.

    SILENCE!!! For I have spoken...
    08-23-13 08:29 AM
  5. Young Z's Avatar
    Can't tell from the topic. Are you looking for people with 1371 runtime to respond or people with 1371 OS with 810 runtime to respond?

    Either way, I have 1371 runtime installed and about 10 side loaded apps using debug token and all work. A little faster even in the initialize part at the start.

    -STL100-3
    -Security wipe after install
    -No restoring, clean

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    jerryeight likes this.
    08-23-13 09:24 AM
  6. Anthony Roberts 1985's Avatar
    How do you get a debug token?
    08-23-13 10:50 AM
  7. smasha132's Avatar
    templerun 2 works!

    much faster than the 810 runtime however I was not able to get instagram or candycrush (v1.0.131.0) to work so I put 810 back

    (can't believe I said that outloud...smdh)
    08-23-13 11:04 AM
  8. 3hb78ftg's Avatar
    How do you get a debug token?
    You find all you need here.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=817781

    SILENCE!!! For I have spoken...
    08-23-13 11:19 AM
  9. 3hb78ftg's Avatar
    templerun 2 works!

    much faster than the 810 runtime however I was not able to get instagram or candycrush (v1.0.131.0) to work so I put 810 back

    (can't believe I said that outloud...smdh)
    What version of instagram? I'm sure I saw a post in the 1371 leak thread indicating that it was working and was even able to post video. Not sure what version but I'm trying to find it...

    SILENCE!!! For I have spoken...
    Rico131968 likes this.
    08-23-13 11:21 AM
  10. johnepps01's Avatar
    I have the same version with Verizon. I did a security wipe 1st. I installed 1371 in airplane mode. I side loaded my debug token 1st and than I side loaded my apps using Google Chrome. I have Candy Crush, Instagram, Netflix and many more. All is working. Try doing this without a restore. Sometimes the restore mess up the runtime.

    Posted via CB10
    08-23-13 01:25 PM
  11. SK122387's Avatar
    I finally got my Android port apps working (Ruzzle) with the runtime that came with the leak. .810 runtime ruins all the Android ported apps and sideloads. It would says "systemapps stopped responding" or something whenever I'd open an Android port.
    08-23-13 02:28 PM
  12. berryabusr88's Avatar
    Thanks for the help guys!


    Posted via CB10
    08-23-13 02:45 PM
  13. dejanh's Avatar
    I have the same version with Verizon. I did a security wipe 1st. I installed 1371 in airplane mode. I side loaded my debug token 1st and than I side loaded my apps using Google Chrome. I have Candy Crush, Instagram, Netflix and many more. All is working. Try doing this without a restore. Sometimes the restore mess up the runtime.

    Posted via CB10
    What version of Netflix are you running?

    Posted via CB10
    08-23-13 02:52 PM
  14. SK122387's Avatar
    So if you don't reload a backup, how do you get your contacts back?
    08-23-13 10:09 PM
  15. bb8900edit's Avatar
    In order to get get In star am working sideload the 3.4 version then sideload the 4.1.2 version. Put the 3.4 version in a folder and go ahead and use 4.1.2

    Posted via CB10
    08-23-13 10:14 PM
  16. KemKev's Avatar
    So if you don't reload a backup, how do you get your contacts back?
    Use the Contact X app in BBRY World. It works like a charm...
    Pdinos3 likes this.
    08-23-13 10:14 PM
  17. Graheem's Avatar
    Instagram 4.1.2 worked fine for me, by itself (no other older version). Loads and plays videos too. Have some other issues with the OS, and tried downgrading, but now going to try 1371 again.
    08-24-13 02:29 AM
  18. berryabusr88's Avatar
    Going to use debug token method and see what happens thanks for all the help and info.

    Posted via CB10
    08-24-13 03:24 AM
  19. Kirill Mishurovsky's Avatar
    The only side loads I use are Instagram & Google Maps. Instagram is fine. Google Maps errors.
    with which version of the android runtime is instagram 1371 working?
    Last edited by Kirill Mishurovsky; 08-24-13 at 04:23 AM.
    08-24-13 03:34 AM

Similar Threads

  1. PLEASE HELP: Blackberry Won't Turn On
    By BerryPadfoot in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-26-13, 10:51 PM
  2. HELP with installing the new YOUTUBE APP v1.0.5021.0 into Z10 with OS 10.1
    By arvveeeeee in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-13, 07:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD