1. smotwani's Avatar
    I just updated to 10.2.0.1767 for my z10 and q10, and side loaded the new unlocked android player without perma bar. After the side load I restarted my phone then I installed a few android apps and none of them is getting data connection. I tried Google maps and it just says "no data available", same with songza and a few other apps. My native apps work perfectly fine, it's just sideloads and android apps downloaded off BlackBerry world that's doing that. I tried everything including reinstalling the firmware to no avail. Someone pls help. Thanks.

    Posted via CB10
    10-09-13 07:17 PM
  2. jdgarrido's Avatar
    I just updated to 10.2.0.1767 for my z10 and q10, and side loaded the new unlocked android player without perma bar. After the side load I restarted my phone then I installed a few android apps and none of them is getting data connection. I tried Google maps and it just says "no data available", same with songza and a few other apps. My native apps work perfectly fine, it's just sideloads and android apps downloaded off BlackBerry world that's doing that. I tried everything including reinstalling the firmware to no avail. Someone pls help. Thanks.

    Posted via CB10
    Try closing the app then turn the airplane mode on and then off. After that open the app again

    Posted via CB10
    10-09-13 07:19 PM
  3. smotwani's Avatar
    Just tried it, didn't work.

    Posted via CB10
    10-09-13 07:27 PM
  4. SplatHead's Avatar
    Not sure this makes any difference but are you holding the power button to restart or holding the volume up and down till it reboots?
    Only real suggestion is maybe try different reload the android bars and or try different ones. All else fails, reload the OS..

    I'm currently running the same build with no issues with android but im also using the android player that came with 1767.. (i convert all my bars using a token). Believe it was the leak before 1767 I had to reboot/toggle airplane mode to get android to see a connection.. so far no issues.
    10-09-13 08:11 PM
  5. teostar's Avatar
    To fine tune the op's issue. Android apps don't have data unless your over wifi. Well at least some of them. I'm running the full 10.2.1 leak and I can say Skype is having issues. I can't make calls over 3g but it works on wifi. Oddly enough if I was in wifi and got Skype to sign in, then turn off wifi I can receive calls, but still can't make any. #weird
    Can confirm issue with the score mobile app as well.

    Instagram is working fine for me so far. Was getting the no network error earlier but it seemed to work is out, I can post and comment on 3g now.

    Posted via CB10
    10-09-13 08:19 PM
  6. lengend's Avatar
    Some apps have the issue which are usually the VOIP apps.

    Posted via CB10
    10-09-13 08:27 PM
  7. smotwani's Avatar
    Ok I sideloaded the unlocked version with permabar and now I have data connection on my android apps. The issue was only on the z10 though, the q10 works perfectly fine with the unlocked version w/o perma bar. Let me know if any of you guys have a z10 and decide to sideload the newer unlocked version. I wanna know if it's just my phone or if it's happening to everyone... thanks

    Posted via CB10
    10-09-13 10:29 PM
  8. barohatoum's Avatar
    I loaded the latest 10.2.1 leak on my z10 stl3 and I confirm the theory that android ports only work over wifi and those apps are voip apps like viber and tango

    Instagram,snapchat,instamessage all work fine over 4g

    Posted via CB10
    10-09-13 10:51 PM
  9. Uzi's Avatar
    Theres work arround turn airplane mode on then do hard reset by pressiing vol +/- I try that and my skype can sign in using cellular data

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791 pin:2AF5A1B8
    10-09-13 11:00 PM
  10. Xoma's Avatar
    Everything works fine, Skype/Snap/VK... over 2/3/4G. no issues so far.

    Composed by me. Written by Z10 (STL100-2/10.2.0.1767)
    10-09-13 11:16 PM
  11. Uzi's Avatar
    Everything works fine, Skype/Snap/VK... over 2/3/4G. no issues so far.

    Composed by me. Written by Z10 (STL100-2/10.2.0.1767)
    It have problem if you sideload the new android runtime unlocked

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791 pin:2AF5A1B8
    10-09-13 11:18 PM
  12. ramaputra's Avatar
    +1
    IG, Path, google map 7.0.2 works without problem, but tripadvisor, flipborad have connection issues. problem solved after installed android runtime 1791 + debugtoken.

    Posted via CB10
    10-09-13 11:39 PM
  13. anon3230140's Avatar
    Yup. Had the exact same issue where some work and others don't. Reloaded the previous unlocked run time with permabar and all android apps are now back to normal. I'm running .1767 on a z10.

    Posted via CB10
    10-09-13 11:47 PM
  14. sledhead1's Avatar
    i have bbw android apps and sideloaded apps with no connection. I have tried the airplane mode toggle and rebooted a bunch of times. volume keys, restart, and power down and restart, all the different ways, with and without airplane mode on. No luck here
    10-09-13 11:56 PM
  15. teostar's Avatar
    Theres work arround turn airplane mode on then do hard reset by pressiing vol +/- I try that and my skype can sign in using cellular data

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791 pin:2AF5A1B8
    Still not connecting.

    Posted via CB10
    10-10-13 06:30 AM
  16. smotwani's Avatar
    Ok, at least now I know it's not my phone.

    Posted via CB10
    10-10-13 06:33 AM
  17. Xoma's Avatar
    It have problem if you sideload the new android runtime unlocked

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791 pin:2AF5A1B8
    I have new runtime installed (from 10.2.1 newest leak).

    Composed by me. Written by Z10 (STL100-2/10.2.0.1767)
    10-10-13 08:32 AM
  18. smotwani's Avatar
    I have noticed the problem only on the z10 (stl100-3) not q10...

    Posted via CB10
    10-10-13 08:35 AM
  19. sltr1234's Avatar
    The same here with 10.2.1.575 on Z10 STL100-3. Gonna try with old Android runtime
    10-10-13 09:28 AM
  20. Unbiased Tech's Avatar
    Same here guys STL 100-4 running 10.2.0.1767 and it's not detecting a data connection through my wifi. It's working when I turn my LTE on though but keep this thread going to see if someone has a solution and I'll keep trying things or I'll just go back to the old run time. Here's some examples:
    Xbox Live
    Serious issue - no data for android apps after leak update-img_00000034.png
    Serious issue - no data for android apps after leak update-img_00000035.png
    It looks like instagram is working fine and my Amazon side load is running, but it's slow to load pages and images. Will update


    Posted via CB10
    10-10-13 05:09 PM
  21. Rage Riley's Avatar
    I loaded the latest 10.2.1 leak on my z10 stl3 and I confirm the theory that android ports only work over wifi and those apps are voip apps like viber and tango

    Instagram,snapchat,instamessage all work fine over 4g

    Posted via CB10
    Did you try using the debug method with the apps that only over wifi?

    Posted via CB10 with STL 100-3, BB Z10
    10-10-13 05:15 PM
  22. smotwani's Avatar
    Another thing I noticed was with netflix there is no video only audio... I was playing around with the settings and I fixed by selecting "software" as the player type.

    Posted via CB10
    cdnrower likes this.
    10-10-13 07:46 PM
  23. damien kupuku's Avatar
    using ghost command, i checked throught settings Inside the Runtime, it seems that wifi does not find networks, it's clearly a bug , i have tried all listed methods in CB, no lucks, revert back to 10.2.0.1791 Runtime
    10-11-13 08:28 AM

Similar Threads

  1. 10.2 Auto Text for ignoring calls
    By Labba Labbala in forum BlackBerry Z10
    Replies: 11
    Last Post: 10-19-13, 07:19 AM
  2. Android Apps update check
    By MrGlenn in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-13, 09:48 PM
  3. Who is selling their Z10 for a Z30
    By playbookster in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 10-13-13, 09:36 AM
  4. Trade: My Sony PlayStation 4 for a Z30 (Verizon)
    By Cozz4ever in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 10
    Last Post: 10-12-13, 11:24 PM
  5. What's the Differences Between 10.2.1.575 & 10.2.0.1791?
    By Abdalim in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 39
    Last Post: 10-12-13, 05:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD