05-13-18 09:19 PM
3,558 ... 8384858687 ...
tools
  1. ralfyguy's Avatar
    For me this version is the first one since 1.2.1 that works just as good as 1.2.1 on my Win 7 Ultimate 64-bit.
    All versions in between always poofed.

    Posted via CB10
    08-22-14 09:19 PM
  2. cvendra's Avatar
    1.3.1 causing problem in 64bit win7 with msvcr100.dll. Also causing problem in mac on phone with device password.
    08-22-14 11:39 PM
  3. zocster's Avatar
    1.3.1 causing problem in 64bit win7 with msvcr100.dll. Also causing problem in mac on phone with device password.
    You need to install those files I linked
    08-22-14 11:41 PM
  4. cvendra's Avatar
    You need to install those files I linked
    Did it but still causing problem. Problem file is msvce110.dll (not msvcr100.dll as I put earlier). Can it be 32-64 bit issue?
    08-22-14 11:59 PM
  5. BCITMike's Avatar
    Thanks for the report. I've had a lot of reports today which means a new version will have to be released to fix them all.
    This 50% stall with the latest v10.3 seems like a bad one that I will need to tackle quickly.

    Edit: That 50% issue is due to heavy indexing on the device after a fresh upgrade.
    You should upgrade Core OS + Radio + Apps at the same time to prevent this. Thanks to Kernald!
    My phone rebooted after loading the Core OS. Boy does that CPU go to 100% or what! Phone was toasty and drained fast despite being connected to PC. I could not get a connection back to it reliably to update the apps and tonight I just autoloaded it to get it back operational. It was definitely not as smooth as the 10.2.1 update last time.

    Between 1.23, 1.2.1, and 1.1.5.1, 1.1.5.1 was the only one that didn't keep having unknown connection errors on Win 8.1 x64. Hoping 1.3.1 will be better for the next leak.

    Thanks
    08-23-14 02:19 AM
  6. hirokomo's Avatar
    me too
    Does anyone know how to fix the problem where you get this screen on a Mac running the latest Mac OS X software?

    I even tried the 1.3 Sachesi and I have Qt 5.3 installed and that file won't open.

    Attachment 292293
    08-23-14 05:25 AM
  7. zocster's Avatar
    Did it but still causing problem. Problem file is msvce110.dll (not msvcr100.dll as I put earlier). Can it be 32-64 bit issue?
    I installed both, which I found had been removed on 8.1

    Sent from my Q10 using Tapatalk
    08-23-14 05:38 AM
  8. padrini's Avatar
    As soon as I want to install an bar file with the latest Sachesi version on Windows 8.1 Sachesi just cashes...
    It doesn't matter if it is one bar file or a complete OS, it just crashes without any error only saying the program is not responding...

    quick update, just got an older version of Sachesi (1.2.1) from an external drive and it is functioning perfect
    08-23-14 08:55 AM
  9. Gerii's Avatar
    Sachesi crashes with the following error when I connect a device (both devices I tried are on 10.3):
    ./Sachesi-1.3.1: symbol lookup error: ./Sachesi-1.3.1: undefined symbol: _ZN7QString15toLatin1_helperERKS_
    Sachesi 1.3.0 works fine, using Mint 17 KDE. Am I missing some a library?
    Last edited by Gerii; 08-23-14 at 05:15 PM.
    08-23-14 03:03 PM
  10. eywong's Avatar
    Windows, Linux and OSX v1.3.1 released:
    https://github.com/xsacha/Sachesi/releases/tag/1.3.1
    When I launch the Windows app, I get message, "Sachesi 1.3.1.exe is not a valid Win32 application." I am running WinXP. Version 1.2.1 is the newest that works on my WinXP.
    lesarmitage likes this.
    08-23-14 06:52 PM
  11. Gerii's Avatar
    When I launch the Windows app, I get message, "Sachesi 1.3.1.exe is not a valid Win32 application." I am running WinXP. Version 1.2.1 is the newest that works on my WinXP.
    Seems to be an issue with the way the application was compiled.

    Qt 5.3 update: Qt 5.3 introduced a 3rd way to fix this, to rebuild Qt with the command line option: -target xp.
    http://www.tripleboot.org/?p=423

    Even if it gets fixed you should still update your OS as XP doesn't get security updates anymore.

    Posted via CB10
    08-23-14 07:39 PM
  12. lesarmitage's Avatar
    OSX works.. seemingly. But where does it save the files on OSX. Cant find the folder.
    Last edited by lesarmitage; 08-23-14 at 10:23 PM.
    08-23-14 09:56 PM
  13. xsacha's Avatar
    1.3.2 is now released for Windows, Linux and Mac OSX:
    https://github.com/xsacha/Sachesi/releases/tag/1.3.2

    Seems to be an issue with the way the application was compiled.

    Deploying Qt on XP and getting ?not a valid Win32 application? | Tripleboot blog

    Even if it gets fixed you should still update your OS as XP doesn't get security updates anymore.
    Thanks for this. I will rebuild my Qt with this config before releasing 1.3.2 for Windows.

    Edit: And done.

    OSX works.. seemingly. But where does it save the files on OSX. Cant find the folder.
    Fixed in 1.3.2! Saves to folder you ran the .app from.

    Sachesi crashes with the following error when I connect a device (both devices I tried are on 10.3):
    ./Sachesi-1.3.1: symbol lookup error: ./Sachesi-1.3.1: undefined symbol: _ZN7QString15toLatin1_helperERKS_
    Sachesi 1.3.0 works fine, using Mint 17 KDE. Am I missing some a library?
    Might be because it was built with Qt 5.3.0? Not sure what version I built with prior. Perhaps I should build with Qt4?
    Last edited by xsacha; 08-24-14 at 09:16 AM.
    Mecca EL, tryfe, clie610 and 1 others like this.
    08-24-14 08:13 AM
  14. clie610's Avatar
    thanks Xsacha, just want to report 1.3.2 still force closed when click search for OS in Windows 7 Ultimate.

    Don't know anything about Qt, but I saw in some articles Qt5.2 is the most compatible one for now when moving from Qt4.8?
    Last edited by clie610; 08-24-14 at 10:16 AM.
    08-24-14 09:58 AM
  15. Rico131968's Avatar
    Thanks Xsacha, 1.3.2 working great on OS X
    08-24-14 10:41 AM
  16. xsacha's Avatar
    thanks Xsacha, just want to report 1.3.2 still force closed when click search for OS in Windows 7 Ultimate.

    Don't know anything about Qt, but I saw in some articles Qt5.2 is the most compatible one for now when moving from Qt4.8?
    I'd really like to know why it crashes for some people. I can't reproduce it at all here Even just tried on a brand new Windows 7 install.
    08-24-14 10:53 AM
  17. vswr's Avatar
    1.3.2 crashes on Search for me as well. Win7 64.
    08-24-14 11:28 AM
  18. clie610's Avatar
    1.3.2 crashes on Search for me as well. Win7 64.
    Mine also win7 64 if that helps
    08-24-14 11:41 AM
  19. eywong's Avatar
    1.3.2 is now released for Windows, Linux and Mac OSX:
    https://github.com/xsacha/Sachesi/releases/tag/1.3.2
    When I launch the Windows app, I get message, "The procedure entry point GetTickCount64 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll." I am running WinXP (32 bit).
    08-24-14 01:00 PM
  20. eywong's Avatar
    Even if it gets fixed you should still update your OS as XP doesn't get security updates anymore.
    Thanks for your advice. I plan to continue running XP on my current Windows laptop until it dies. Meanwhile, I will search for a new one.
    08-24-14 01:10 PM
  21. ralfyguy's Avatar
    Version 1.3.2 runs fine on my Win 7 Ultimate 64bit just like 1.3.1. Everything works even with the phone connected.
    The only thing not working is the backup. But that hasn't worked in several releases now.
    08-24-14 02:12 PM
  22. KenV54's Avatar
    When I try to launch 1.3.2 in win 8.1, 64 bit, , I get the Popup error that a dll is missing, MSVCR110.dll or something to that effect. I DLed a copy of that file but don't know how to install it or where to put it. My Sachesi is working on my Mac.

    Posted via CB10
    08-24-14 02:14 PM
  23. Gerii's Avatar
    Might be because it was built with Qt 5.3.0? Not sure what version I built with prior. Perhaps I should build with Qt4?
    Current version in the repos is 5.2.1 for Ubuntu14.04/Mint 17. Just compiled it myself with Qt 5.3.1 and it works.
    08-24-14 02:53 PM
  24. ar1950's Avatar
    When I try to launch 1.3.2 in win 8.1, 64 bit, , I get the Popup error that a dll is missing, MSVCR110.dll or something to that effect. I DLed a copy of that file but don't know how to install it or where to put it. My Sachesi is working on my Mac.

    Posted via CB10
    Try downloading and installing the files from here:

    http://forums.crackberry.com/e?link=...token=WobK0eJx

    They will end up in the correct location (windows>system32 and windows>SysWOW64).

    BTW, After you click the download button, just check the top two .exe files and not the last one.
    Last edited by ar1950; 08-24-14 at 03:27 PM.
    08-24-14 03:14 PM
  25. Hurshielee's Avatar
    Can someone please help me, Sachesi runs and then Closes, please help. Ive run it as administrator.
    shashiraz likes this.
    08-24-14 03:21 PM
3,558 ... 8384858687 ...

Similar Threads

  1. Replies: 41
    Last Post: 01-09-16, 11:03 AM
  2. Q10 shows "4G" and Z10 shows "4GLTE"
    By BGQ10 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 22
    Last Post: 01-20-14, 10:31 AM
  3. BlackBerry needs to get BB10 in cars, and fast!
    By BlackBerry_Pwner in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-17-13, 09:26 AM
  4. Suggestion: BBM Forum for x-platform BBM software and features
    By lorax1284 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-13, 06:01 PM
  5. July 9th Blackberry Webcast What do you expect and What do you want to hear?
    By Wilsonia Goldens in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-13, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD