11-05-18 06:24 PM
3,576 ... 7475767778 ...
tools
  1. Likendor's Avatar
    i have upgraded to windows 8.1 and i cannot install using sachesi. shows "error - authorization" in all the versions, 1.2, 1.6.1, 1.5.1.1.

    i am unable to install in non destructive mode. tried using other tools, but found ineffective too.

    Xsacha or any of the masters, can you help please.

    never had an issue with windows 7.
    Running Sachsi "As administrtator"?
    04-19-14 03:00 PM
  2. Sanjoov's Avatar
    Running Sachsi "As administrtator"?
    Tried running as Admin. Same issue.


    Z10 STL 100-1 ON 10.2.1.2758 -10.3 BROWSER AND SETTINGS.
    04-20-14 01:34 AM
  3. lycan666's Avatar
    please see attached screenshot , what do the deep red and light red colours mean?

    i was on 2947 , this screen is after i installed 2273 (att)
    Attached Thumbnails Sachesi: Firmware Extractor, Searcher and Installer-untitled1.png  
    04-21-14 02:43 AM
  4. cehache75's Avatar
    I have tried Linkedor proposal concerning network adaptater priority...but no result...another idea?

    Posted via CB10
    04-21-14 04:56 AM
  5. Likendor's Avatar
    I have tried Linkedor proposal concerning network adaptater priority...but no result...another idea?

    Posted via CB10
    I suppose it would be better if the developer reverts back to code responsible for device connection which was ised in v1.0 as we can see that in newer versions it works unstable and we still didn't know the exact reason, what was wrong and why turning IPv6 helped me but didn't help others.
    04-22-14 05:33 AM
  6. cehache75's Avatar
    I agree fully! Xsacha is no more on this thread???

    Posted via CB10
    04-22-14 07:30 AM
  7. FranMo's Avatar
    Does this work on BB Z30? I am new to BB... was (and I think I still am) an iPhone person!
    04-22-14 07:56 AM
  8. Gerii's Avatar
    Yes, works with every BlackBerry 10 device.

    Posted via CB10
    04-22-14 08:07 AM
  9. cehache75's Avatar
    More or less!lol!

    Posted via CB10
    04-22-14 04:14 PM
  10. lycan666's Avatar
    any help on this?

    please see attached screenshot , what do the deep red and light red colours mean?

    i was on 2947 , this screen is after i installed 2273 (att)
    04-22-14 05:05 PM
  11. Dredvard's Avatar
    I'm trying to use sachesi to extract some files from a backup instead of installing the entire backup. The backup option doesn't seem to work unless Link is running. And when I select the .bbb files it informs me that it cannot open backup file. Not sure how to get it to work. Anyone know what I should do?
    04-22-14 08:44 PM
  12. Ragbert's Avatar
    What did you use to back up your files? I'm pretty sure that if you used BlackBerry Link to back up your files, then you have to use it to restore as well. Are you trying to use Sachesi to restore a Link backup?

    I'm trying to use sachesi to extract some files from a backup instead of installing the entire backup. The backup option doesn't seem to work unless Link is running. And when I select the .bbb files it informs me that it cannot open backup file. Not sure how to get it to work. Anyone know what I should do?


    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    04-22-14 11:22 PM
  13. lycan666's Avatar
    Can someone explain the colour coding

    Posted via CB10
    04-23-14 04:27 PM
  14. xsacha's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.
    kbz1960 and Michael Dunn1 like this.
    04-24-14 05:06 AM
  15. xsacha's Avatar
    Can someone explain the colour coding

    Posted via CB10
    Yeah the colour coding is based on the type of app. Example: OS, Radio, system, data, app.
    04-24-14 05:07 AM
  16. clie610's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.
    Hope for a speedy recovery for you Xsacha...

    Posted via CB10
    kbz1960 likes this.
    04-24-14 05:13 AM
  17. Omnitech's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.

    Ack, sorry to hear about that. Hope you are OK.
    04-24-14 07:41 AM
  18. cehache75's Avatar
    Hi Xsacha
    Welcome again and I hope that you have no big consequences of this event!

    You can read in this thread and other a lot of problems with research of device through USB through Xsachesi...I hope you will find a solution
    04-24-14 08:51 AM
  19. FF22's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.
    Feel better and quick recovery.
    04-24-14 11:00 AM
  20. ralfyguy's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.
    Fellow Biker, i'm sorry to hear that. Get well soon and keep the rubber side down in the future.

    Posted via CB10
    04-24-14 11:42 AM
  21. Ragbert's Avatar
    Oh no - I hope you and anyone else involved will be ok, xsacha!

    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.


    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    04-24-14 08:37 PM
  22. lcgoldman's Avatar
    I just got a new computer... it's running Windows 8.1. When I try to download Sachesi from the OP, I get the following error:

    This page can’t be displayed

    •Make sure the web address https://doc-08-14-docsviewer.googleusercontent.com is correct.
    •Look for the page with your search engine.
    •Refresh the page in a few minutes.
    04-24-14 10:35 PM
  23. jhanks64's Avatar
    04-25-14 02:17 AM
  24. dustmalik's Avatar
    Sorry, I'm back.
    I was involved in a motorbike accident. I will keep monitoring this thread now.
    Sorry to hear about that. Wish you quick recovery.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    04-25-14 05:06 AM
  25. cehache75's Avatar
    Thanks to have given all Sachesi versions!
    After testing the device detection problem through USB appears from 1.1.3...before Sachesi operates with all versions until 1.1.2
    04-25-14 07:27 AM
3,576 ... 7475767778 ...

Similar Threads

  1. Replies: 41
    Last Post: 01-09-16, 12:03 PM
  2. Q10 shows "4G" and Z10 shows "4GLTE"
    By BGQ10 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 22
    Last Post: 01-20-14, 11:31 AM
  3. BlackBerry needs to get BB10 in cars, and fast!
    By BlackBerry_Pwner in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-17-13, 10:26 AM
  4. Suggestion: BBM Forum for x-platform BBM software and features
    By lorax1284 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-13, 07:01 PM
  5. July 9th Blackberry Webcast What do you expect and What do you want to hear?
    By Wilsonia Goldens in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-13, 09:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD