05-13-18 09:19 PM
3,558 ... 7273747576 ...
tools
  1. Wolfgan's Avatar
    Oh... Sorry. I've missed it somehow. A few day ago latest version was 1.1.6.

    Now I've tried the latest 1.2.1 and all the same - it doesn't see the device...
    Does BBLink see the device? If not you may try upgrading .NET framework as in KB35829-Unable to connect BlackBerry 10 smartphone to BlackBerry Link after upgrading to BlackBerry 10 OS version 10.2.1
    04-07-14 03:53 PM
  2. eywong's Avatar
    Now I've tried the latest 1.2.1 and all the same - it doesn't see the device..
    This thread may give you ideas for troubleshooting: Sachesi Looking for USB
    Last edited by eywong; 04-07-14 at 06:23 PM.
    04-07-14 04:09 PM
  3. Likendor's Avatar
    Yes. The BB Link successfully detects the device every time without any issues. Sachesi v1.0 also detects it always. Only Sachesi 1.1.3 and higher has this problem with detecting the device for me.

    This thread may give you ideas for troubleshooting: Sachesi Looking for USB
    Thanks. I will try several advices were listed there.
    04-08-14 03:19 AM
  4. cehache75's Avatar
    I have the same problem with Vista 32 bits since Sachesi 1.1.3. Can you send me Sachesi v1.0 ? I will verifi if my Z10 is detected with this version Thanks
    04-08-14 04:25 AM
  5. redchilli88's Avatar
    I have the same problem with Vista 32 bits since Sachesi 1.1.3. Can you send me Sachesi v1.0 ? I will verifi if my Z10 is detected with this version Thanks
    Attached Files
    04-08-14 05:33 AM
  6. cehache75's Avatar
    Important: concerning Vista 32 Sachesi 1.0 operates through USB...for all Sachesi version since 1.1.3 the device is not detected....Where is the bug?
    04-08-14 07:56 AM
  7. Likendor's Avatar
    Important: concerning Vista 32 Sachesi 1.0 operates through USB...for all Sachesi version since 1.1.3 the device is not detected....Where is the bug?
    Absolutely the same (excluding the OS - I have Win8 x64). None of the advices from here - http://forums.crackberry.com/bb10-le.../#post10209687 have helped...
    04-08-14 10:01 AM
  8. Qrackin's Avatar
    Absolutely the same (excluding the OS - I have Win8 x64). None of the advices from here - http://forums.crackberry.com/bb10-le.../#post10209687 have helped...
    Have you tried right clicking on Sachesi and selecting "Run as Administrator"
    04-08-14 12:38 PM
  9. cehache75's Avatar
    Yes. ...

    Posted via CB10
    04-08-14 04:59 PM
  10. Peter Andriychuck's Avatar
    I'm sorry, maybe answer for this question was written.
    How can I find the newest leak BB OS?
    04-08-14 06:19 PM
  11. Jr1202's Avatar
    I'm sorry, maybe answer for this question was written.
    How can I find the newest leak BB OS?
    Sachesi searches Software Releases not leaks but

    For 2947

    Z10 https://mega.co.nz/#!QQlzgRLA!NUlYqX...xae-hBab-u4T5M

    Z30 https://mega.co.nz/#!NYs1hJYL!JNbUIE...Z-BwHGOnEvUvP8

    Q10 https://mega.co.nz/#!JEEUBTCT!BAVbPC...Z4cdpG4Cw7ptTY

    For Sachesi bar os 2947 https://mega.co.nz/#!tQVQTRhJ!P-k5Y0...Xt29ZcWQDLESSg Don't recommend because I like the Autoloader method better

    Posted via CB10
    04-08-14 07:10 PM
  12. Jr1202's Avatar
    Any new version for mac?
    ettorwe likes this.
    04-08-14 09:43 PM
  13. gw0udm's Avatar
    Hi

    I wondered if anyone could help with this. I'm using the latest version of Sachesi with a Z10 which is a work phone.

    When trying to install a .bar file (Snap in this case) it sees the phone fine and connects via USB. When I try to install the file, it starts ok and gets to about 10%. Then it flicks back to the 'connecting USB' screen for a second, and then goes back to the app screen but doesn't load it any further. Restarting or trying to send the file again has the same result. It is obviously starting OK but then something goes wrong and it stops, and then it doesn't seem able to start again.

    I've tried two different windows machines with the same results. Both are 64bit windows, don't know if this makes any difference?

    I'd be very grateful for any thoughts.

    James
    04-09-14 11:38 AM
  14. Likendor's Avatar
    Have you tried right clicking on Sachesi and selecting "Run as Administrator"
    Yes, of course. Didn't help.
    04-10-14 02:02 AM
  15. yeek's Avatar
    I have the same problem with Vista 32 bits since Sachesi 1.1.3. Can you send me Sachesi v1.0 ? I will verifi if my Z10 is detected with this version Thanks
    Same problem here, the latest version that detects my Z30 is 1.1.2. version 1.1.3 to 1.2.1 will not detect the phone. Windows 7 (64bit).
    04-10-14 10:03 AM
  16. ObviousMan#CB's Avatar
    Hi

    I wondered if anyone could help with this. I'm using the latest version of Sachesi with a Z10 which is a work phone.

    When trying to install a .bar file (Snap in this case) it sees the phone fine and connects via USB. When I try to install the file, it starts ok and gets to about 10%. Then it flicks back to the 'connecting USB' screen for a second, and then goes back to the app screen but doesn't load it any further. Restarting or trying to send the file again has the same result. It is obviously starting OK but then something goes wrong and it stops, and then it doesn't seem able to start again.

    I've tried two different windows machines with the same results. Both are 64bit windows, don't know if this makes any difference?

    I'd be very grateful for any thoughts.

    James
    Since it is a work phone, most likely you have a "work space" set up on the device. If yes, then you have a policy installed on your device when you created the work space. If your BB server administrator uses a typical policy, then the kind of the connection Sachesi is using is blocked.
    The only way around it that has been discussed is to remove the "work space", install what you need via Sachesi, then re-activate your "work space". You will need you activation password from the corporate BES server administrator/group.
    04-10-14 12:36 PM
  17. gw0udm's Avatar
    Thanks

    Hmm looks like the IT department strikes again! If I did delete the workspace there's no way I'd get it back on again without some inside help, so probably I won't get any further with this. I guess that there are no other ways of installing .bar files without needing development mode? (also disabled by IT policy!)

    I can luckily still sideload APKs directly from the phone but it's a bit of a pain getting hold of them.

    Thanks

    James
    04-10-14 02:37 PM
  18. Likendor's Avatar
    Same problem here, the latest version that detects my Z30 is 1.1.2. version 1.1.3 to 1.2.1 will not detect the phone. Windows 7 (64bit).
    Interesting - what the developer will say... xsacha, have any ideas?
    04-12-14 03:52 AM
  19. Gearheadaddy's Avatar
    I'm using Vista 64 bit, and Sachesi 1.2.1 and connecting okay...I wonder why you guys are having issues...all my Sachesi versions from #1 still connect too.
    Have you had any other problems with your computers maybe?...BlackBerry Link works ok?

    Trusted Member Genius
    04-12-14 04:46 AM
  20. Likendor's Avatar
    I'm using Vista 64 bit, and Sachesi 1.2.1 and connecting okay...I wonder why you guys are having issues...all my Sachesi versions from #1 still connect too.
    Have you had any other problems with your computers maybe?...BlackBerry Link works ok?

    Trusted Member Genius
    What problems with a computer are you talking about if I've already specifed that BB Link works and Sachesi 1.0 works too?

    I think you should read our issues just from the very beginning. I'm tired to repeat already that BB Link works fine, and older version of Sachesi works fine too (v1.0). I have a new PC (built 2 months ago) and freshly installed Windows 8.1 x64.
    04-12-14 01:13 PM
  21. clie610's Avatar
    What problems with a computer are you talking about if I've already specifed that BB Link works and Sachesi 1.0 works too?

    I think you should read our issues just from the very beginning. I'm tired to repeat already that BB Link works fine, and older version of Sachesi works fine too (v1.0). I have a new PC (built 2 months ago) and freshly installed Windows 8.1 x64.
    Sorry if you've been asked this just want to cover all possibilities, have you update your bblink to the latest one (1.2.3.23)?
    04-12-14 03:17 PM
  22. cehache75's Avatar
    I am exactly in the same situations of Likendor..but with Vista 32 bits PC. I have tested all solutions proposed (thanks to all!) included deleted all VPN on my PC..nada! No result: Sachesi 1.0 works..and the other versions no!

    Is Xsacha always on this thread? I have the intuition that only him can give the solution !
    04-13-14 02:30 AM
  23. sayf777's Avatar
    Was hoping someone can tell me where is the "nuke" option in sachesi, does it go under factory or wipe in the install tab?
    04-13-14 11:52 AM
  24. Likendor's Avatar
    Sorry if you've been asked this just want to cover all possibilities, have you update your bblink to the latest one (1.2.3.23)?
    Yes, I have the latest (1.2.3.23) version of BB Link.
    04-14-14 03:18 AM
  25. dustmalik's Avatar
    I am exactly in the same situations of Likendor..but with Vista 32 bits PC. I have tested all solutions proposed (thanks to all!) included deleted all VPN on my PC..nada! No result: Sachesi 1.0 works..and the other versions no!

    Is Xsacha always on this thread? I have the intuition that only him can give the solution !
    I had the same issue, but after reading someone's post about Oracle VirtualBox being the culprit, I decided to uninstall the one on my PC also. Low and behold, it turns out it was the problem. I think it has to do with I.P conflict.
    So if you guys have a similar software installed on your PC, you might want to try uninstalling it.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    Omnitech likes this.
    04-14-14 04:24 AM
3,558 ... 7273747576 ...

Similar Threads

  1. Replies: 41
    Last Post: 01-09-16, 11:03 AM
  2. Q10 shows "4G" and Z10 shows "4GLTE"
    By BGQ10 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 22
    Last Post: 01-20-14, 10:31 AM
  3. BlackBerry needs to get BB10 in cars, and fast!
    By BlackBerry_Pwner in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-17-13, 09:26 AM
  4. Suggestion: BBM Forum for x-platform BBM software and features
    By lorax1284 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-13, 06:01 PM
  5. July 9th Blackberry Webcast What do you expect and What do you want to hear?
    By Wilsonia Goldens in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-13, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD