02-09-18 12:39 AM
3,553 ... 1819202122 ...
tools
  1. kinghai's Avatar
    hi i've solved the problem now !!
    did link repair uninstall drivers for blackberry + port virtual rim drivers , turned off anti virus and plg my Q10 and it worked perfectly with both link and sachesi \
    thanks for the help ,,,
    Could you write more details about it? I am having problem with making it work.
    08-07-13 04:22 AM
  2. riv's Avatar
    Hey sacha

    Beta 16 doesn't recognize my device

    While everything runs smooth if I use beta 13

    Thx
    08-08-13 08:07 AM
  3. xsacha's Avatar
    Beta 16 doesn't recognize my device
    Password changed in beta 16. Can you make sure you entered your password?
    saxxman likes this.
    08-08-13 08:29 AM
  4. riv's Avatar
    Password changed in beta 16. Can you make sure you entered your password?
    My device is not password protected



    Posted via CB10
    08-08-13 02:23 PM
  5. xsacha's Avatar
    My device is not password protected
    Ah. I just made it not attempt to log in if password is blank. So that it doesn't say wrong password.

    Just type in a letter in to the field and it should work.
    08-08-13 02:33 PM
  6. rumplesexy's Avatar
    Need urgent help. Installed the latest 10.2 OS on my Z10. Love it. I just can't get my Android apps to work. I downloaded the Sachesi 16 and tried side loading the bar files but when I tried to start the app it loads part of the way and cuts off. Is there anyway I can get my Android apps to work?


    Posted via CB10
    08-08-13 03:56 PM
  7. cchilderhose's Avatar
    Need urgent help. Installed the latest 10.2 OS on my Z10. Love it. I just can't get my Android apps to work. I downloaded the Sachesi 16 and tried side loading the bar files but when I tried to start the app it loads part of the way and cuts off. Is there anyway I can get my Android apps to work?


    Posted via CB10
    Try loading the 810 android runtime and see if that helps. Works very well.

    Posted via CB10
    08-08-13 05:32 PM
  8. rumplesexy's Avatar
    Where can I find that?

    Posted via CB10
    08-08-13 05:34 PM
  9. cchilderhose's Avatar
    08-08-13 05:40 PM
  10. rumplesexy's Avatar
    Thanks a million

    Posted via CB10
    08-08-13 05:42 PM
  11. rumplesexy's Avatar
    I downloaded and installed the Android 810 runtime but still encountered the same problem

    Posted via CB10
    08-08-13 06:15 PM
  12. rumplesexy's Avatar
    Any other ideas?


    Posted via CB10
    08-08-13 06:17 PM
  13. cchilderhose's Avatar
    Did you remove the apps, reboot then load again? That is all I can think of now.

    Posted via CB10
    08-08-13 08:04 PM
  14. rumplesexy's Avatar
    Yeah I did. Don't know y it isn't working. You think re-installing the OS might help?

    Posted via CB10
    08-08-13 08:22 PM
  15. kfroese's Avatar
    Yeah I did. Don't know y it isn't working. You think re-installing the OS might help?

    Posted via CB10
    Did you restore Applications from a 10.1 backup? If so, that can break the android runtime. Happened to me - I had reload the OS.

    Posted via CB10
    08-08-13 09:46 PM
  16. doggy10's Avatar
    I have used beta 13 once and loaded a few files with ease. Now every time I try using it it reads my device as I can see everything listed that's on my device but it keeps going back to the password page. Don't know why.

    BlackBerry for life. Kick'n it with my Z10.
    08-08-13 09:53 PM
  17. riv's Avatar
    Ah. I just made it not attempt to log in if password is blank. So that it doesn't say wrong password.

    Just type in a letter in to the field and it should work.
    It works, thx a lot sacha

    PS : it was a brilliant idea hiding the exploit and boot tab using that single button
    08-09-13 12:16 AM
  18. furrman's Avatar
    Hey thanks for this. Just have a quick question. I'm using Beta 13 for the Mac and after putting in the new OS, nothing happens. I checked the OS version and it's still on the old OS (.273). Any advice? Perhaps I'm doing something wrong. Thank you.
    08-09-13 12:17 AM
  19. xsacha's Avatar
    Just compiled it for Blackberry 10 again with the new boot code. I haven't worked on the UI yet.


    thurask, glimer4 and lyricidal like this.
    08-09-13 01:14 AM
  20. rumplesexy's Avatar
    No I didn't restore any apps from back up. Will try re-installing the OS and see how that goes. Hopefully that's the fix that I need

    Posted via CB10
    08-09-13 07:59 AM
  21. Alain_A's Avatar
    ok ...now I need to learn how to use Sachesi.............downloading 10.1.0.481 for the learning process..........what should be done after?????????
    08-09-13 07:59 PM
  22. SirJes's Avatar
    ok ...now I need to learn how to use Sachesi.............downloading 10.1.0.481 for the learning process..........what should be done after?????????
    Depends on what option u used, debrick or upgrade mode?
    debrick will give u two bar files(os and radio) that u can just sideload using sachesi or upgrade which gives u the OS in alot of separate bars+main os bar and a radio bar, and u can sideload them also

    or u can extract the signed files from the debrick Bars and create an autoloader
    08-09-13 08:32 PM
  23. Alain_A's Avatar
    Depends on what option u used, debrick or upgrade mode?
    debrick will give u two bar files(os and radio) that u can just sideload using sachesi or upgrade which gives u the OS in alot of separate bars+main os bar and a radio bar, and u can sideload them also

    or u can extract the signed files from the debrick Bars and create an autoloader


    how do I do that?????????????
    08-09-13 08:35 PM
  24. Alain_A's Avatar
    I did download both upgrade and debrick
    08-09-13 08:36 PM
  25. xsacha's Avatar
    For the upgrade bars, they will download in to a folder.

    Then in the Install tab, just choose Install Folder and choose that folder.
    Otherwise, drag the folder on to the tab.

    Posted via CB10
    08-09-13 11:31 PM
3,553 ... 1819202122 ...

Similar Threads

  1. Replies: 41
    Last Post: 01-09-16, 12:03 PM
  2. Q10 shows "4G" and Z10 shows "4GLTE"
    By BGQ10 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 22
    Last Post: 01-20-14, 11:31 AM
  3. BlackBerry needs to get BB10 in cars, and fast!
    By BlackBerry_Pwner in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-17-13, 10:26 AM
  4. Suggestion: BBM Forum for x-platform BBM software and features
    By lorax1284 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-13, 07:01 PM
  5. July 9th Blackberry Webcast What do you expect and What do you want to hear?
    By Wilsonia Goldens in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-13, 09:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD