1. adamlau's Avatar
    Tried a number of Manual IP Address and Development Mode settings to no avail. Able to establish a PBAM connection. Is there a hidden Connect to Mac option? What are the available OS X workarounds?

    Edit: Issue persists with Sachesi 1.9.5 OS X.
    Last edited by adamlau; 10-19-14 at 01:06 AM.
    10-19-14 12:56 AM
  2. amirnabilkamelsaad's Avatar
    Yes there is a connect to Mac option.

    Sachesi 1.9.4 OS X + 10.3.1.821 = No Device Connected-img_20141019_013707.png
    10-19-14 01:37 AM
  3. adamlau's Avatar
    10.3.1.x appears to be limited to the following:

    Sachesi 1.9.4 OS X + 10.3.1.821 = No Device Connected-img_20141018_224135.png
    10-19-14 01:42 AM
  4. Andy Bittner's Avatar
    Manual IP address must bo on if you using Sachesi 1.9.5.

    Posted via CB10
    10-19-14 08:36 AM
  5. Bucks Cr3ation's Avatar
    No problem on Mac OS X Yosemite Beta 6 !

    Posted with my PassportSQW100-1/10.3.0.1052
    10-19-14 10:32 AM
  6. W1ck3D86's Avatar
    Use 1.2.1

    Posted via CB10
    10-19-14 10:40 AM
  7. uk0311's Avatar
    same problem on PC
    I try all version of sachesi, please help.

    Posted via CB10
    10-19-14 12:41 PM
  8. adamlau's Avatar
    Use 1.2.1
    Was one of the first attempted workarounds. No go.

    @Bucks Cr3ation: Are you on 10.3.1.x?
    10-19-14 01:30 PM
  9. xsacha's Avatar
    If 1.2.1 works, 1.9.5 will surely work It is only improved since then. The intermediate bug was fixed a while back.

    Anyway, if you force an IP like using 'Manual IP' or developer mode, it should workaround this issue.
    Otherwise, try disabling IPv6.
    bungaboy likes this.
    10-19-14 01:36 PM
  10. SirJes's Avatar
    Delete device manager, plug the phone in and install the one that comes with 10.3.1

    The one and only Knight of the Peevishlicious Crew-SIR.Jes
    10-19-14 01:43 PM
  11. Lawrie Sherratt's Avatar
    Thank you.
    10-19-14 01:45 PM
  12. W1ck3D86's Avatar
    If 1.2.1 works, 1.9.5 will surely work It is only improved since then. The intermediate bug was fixed a while back.

    Anyway, if you force an IP like using 'Manual IP' or developer mode, it should workaround this issue.
    Otherwise, try disabling IPv6.
    Nope 1.2.1 works for me and 1.9.5 doesn't work

    Posted via CB10
    10-19-14 03:30 PM
  13. Radu BARAC's Avatar
    If you have device password, disable it or enter pass in Sachesi / INSTALL
    10-19-14 04:27 PM
  14. adamlau's Avatar
    Following a tip from xsacha on a fixes and findings thread, reinstalled Link and all is now well. Sachesi 1.9.5 successfully detects 800/821/938. Manual IP Address did not have to be set. Consider the issue [SOLVED].
    10-22-14 12:41 PM
  15. nck20's Avatar
    I have the same problem.

    Working on Mac OS X Yosemite PB6 and I can't seem to get my Q10 connected to sachesi. It will connect on windows, but I'm mostly around my macbook pro instead of my windows pc so I want it to connect to my macbook.
    10-23-14 04:05 AM
  16. rotmistr's Avatar
    Following a tip from xsacha on a fixes and findings thread, reinstalled Link and all is now well. Sachesi 1.9.5 successfully detects 800/821/938. Manual IP Address did not have to be set. Consider the issue [SOLVED].
    What tips did you follow?
    10-25-14 03:29 PM
  17. xsacha's Avatar
    What tips did you follow?
    Sounds like reinstalled Link.
    10-25-14 04:34 PM
  18. atz_atd's Avatar
    I had this problem on both Windows and OSX. On two devices, I had not problem upgrading from 10.2.1 to 10.3.0, but when trying to upgrade 10.3.0 to the latest leak, Sachesi could not find either device. The solution is to upgrade Link, as it comes with the new USB drivers needed for 10.3.x.
    10-26-14 06:50 AM
  19. rotmistr's Avatar
    I tried it. No results

    Posted via CB10
    10-26-14 04:43 PM

Similar Threads

  1. OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread
    By santhoshmanikandan in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 471
    Last Post: 03-29-15, 06:20 PM
  2. 10.3.1.821/10.3.1.800 screen shot thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 72
    Last Post: 10-22-14, 06:59 PM
  3. Switching back to a legacy device - how do I get BIS?
    By LazyEvul in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 10-19-14, 11:57 AM
  4. Can 2 BlackBerry Passport devices be blended together?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 11:43 PM
  5. Picture at night with no light
    By Grimgrak in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 11:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD