1. rocah360's Avatar
    I did a clean install (autoloader, security wipe, no restore via link) of .1055 and for now it runs ... well ok. The world takes forever to load, so is really slow, But the big problem is: I'm experiencing the same issue as some users did with official 10.2 release. My runtime is force closing after the blue bar at the bottom reaches a little bit over the half. I cannot run any android apps, which was to be honest the only reason to load up the leak. Any chances for a solution here?
    11-21-13 07:45 AM
  2. LillyFox's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?p=9582376 you can reset your runtime following the steps laid out in the above thread. Or reload OS. Hope this helps

    Lilly's hand stitched Frankensteined Z30 powered by 10.2.1.(latest Leak)
    11-21-13 08:19 AM
  3. rocah360's Avatar
    Tried to reload the OS already without success. I will try to reset the runtime, but i fear i might go back to official and wait at least one or to new leaks before giving it another try. Thanks anyway
    11-21-13 08:35 AM

Similar Threads

  1. Anyone got Bitstrips to work on 10.2.1.1055?
    By Captain_L in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-13, 03:45 PM
  2. What's wrong with my Contacts?
    By Massiso in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-13, 03:24 PM
  3. Unable to restore after upgraded to 10.2.1.1055
    By Abhishek Vora in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 11-21-13, 12:01 PM
  4. Can't Open Work Browser and Work Drive in OS 10.2.1.1055.
    By marcelviabb in forum Business Users
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-13, 09:54 AM
  5. Help with Blackberry Protect!
    By Kemir in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-13, 08:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD