1. Ginowine's Avatar
    Hi folks,

    I've got a Q10 device with Dutch language support. I`m running Official OS 10.2.0.1803 + Radio 10.2.0.1804 and SW Ver: 10.2.0.429

    My career is T-Mobile The Netherlands. So I have 2G-, 3G- and 4G-network for mobile internet (BIS data plan service SIM-card only) subscription.

    I`m searching for a unlocked android runtime (No debug token required) without a permanent bottom bar (The one with an option to hide the bottom bar)+ no data and network/internet connection issue.


    I mainly have found two BAR(s)-files for Unlocked 4.2.2 Jellybean Support without permanent bottom bar + hide option and no data + internet/network connection issue here below for example:


    sys.android-10.2.1.26 [Unlocked]

    sys.android.shell-10.2.1.26 [Unlocked]


    Although it works great with many installed sideloaded APK-file Apps after I sideloaded these two BAR(s) files here above but I only can`t run a supported 4.2.2 APK-file game-app called Subway Sufers (Example with and without MOD versions) smoothly and perfectly on my Q10 device. Because it crashes immediately when I start running and tested it out many times after sideloading process.


    My questions here below are?

    1. Which BAR(s)-files are working at the moment?

    2. Which BAR(s)-files do you suggest and advise that I have to put it in my Q10 device?

    3. If you`ve tried a lot of BAR(s)-fils out, could you please tell me afterwards what you`ve learned and experienced?

    4. Could you also tell me if sideloaded APK-file app game Subway Surfers functionally works or not?


    Many thanks for your assistances, supports and friendly regards.
    Last edited by Ginowine; 12-02-13 at 12:21 PM.
    12-02-13 12:08 PM
  2. zaid-z10's Avatar
    You cannot download 10.2.1 runtime on 10.2.0
    So search at cb for 10.2.0 unlocked runtime
    You must be in 10.2.1.1055 to download apk directly
    Download 10.2.1.1055
    Posted via CB10
    Gearheadaddy likes this.
    12-02-13 12:24 PM
  3. thurask's Avatar
    I`m searching for a unlocked android runtime (No debug token required) without a permanent bottom bar (The one with an option to hide the bottom bar)+ no data and network/internet connection issue.
    Pick any two.

    Unless you're willing to make the jump to 10.2.1.1055.
    12-02-13 12:25 PM
  4. Zam Z10's Avatar
    hi thurask

    im on .1055 stl100-1 but still have bar at bottom of screen, any solution to fix this

    thanks
    12-03-13 04:11 AM
  5. Shinigami_Reii's Avatar
    Hey thurask, i've installed runtime from app world, i've reboot many times but still can't play or install apk, do you know what should I do?? i'm stuck

    Posted via CB10 on Z10
    12-06-13 02:23 AM
  6. Gearheadaddy's Avatar
    hi thurask

    im on .1055 stl100-1 but still have bar at bottom of screen, any solution to fix this

    thanks
    Pull down from top...click "hide bar"... to get it back, pull down again and click "pin bar"...

    Trusted Member Genius
    Zam Z10 likes this.
    12-06-13 08:57 AM
  7. whatsever's Avatar
    Tweakers.net forum andere smartphone en kies app install en daar heb je een android runtime unlocked. Helaas wel een bar eronder


    POSTED via my Z30 BEAST
    12-06-13 09:28 AM
  8. thurask's Avatar
    Hey thurask, i've installed runtime from app world, i've reboot many times but still can't play or install apk, do you know what should I do?? i'm stuck

    Posted via CB10 on Z10
    Of course, the BB World runtime is 10.2.0.132.

    You'd need 10.2.1.1055 plus the 10.2.1.51 Android runtime to install APKs.
    12-06-13 01:08 PM
  9. Shinigami_Reii's Avatar
    I've 1055 os on my Z10, before I installed runtime from app world, i've installed runtime 4.2.2 from crackberry

    Posted via CB10 on Z10
    12-08-13 01:24 AM
  10. BlackScorpion3's Avatar
    I've 1055 os on my Z10, before I installed runtime from app world, i've installed runtime 4.2.2 from crackberry

    Posted via CB10 on Z10
    10.2.1.1055 will only work with the runtime that came with the build. If you installed the one from app world after you installed tour KS this would cause your issues.

    It's a BlackBerry...enough said!
    12-08-13 01:39 AM
  11. Shinigami_Reii's Avatar
    Ok so I have to reload with 1055?
    Hey i'm just asking, don't be mad, i'm newbie here

    Posted via CB10 on Z10
    12-08-13 05:20 AM

Similar Threads

  1. Unlocked z10 gave me more access to new apps
    By airmo in forum BlackBerry World
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-14, 05:32 AM
  2. WTB: UNLOCKED Playbook LTE
    By VR6 in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 28
    Last Post: 12-13-13, 12:37 PM
  3. 1055 and Android App speed thoughts
    By rolltide78 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 12-05-13, 05:38 PM
  4. BBM plan on Android
    By beastberry comedy in forum BBM on Android
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-13, 12:59 AM
  5. Q10 screen size with Android apps question
    By BORIStheBLADE in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-13, 11:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD