1. akavbb's Avatar
    After upgrading to 10.1.0.4537, I started getting this message every time I reboot my phone.
    I have connected the phone with link, everything has synced but I still get this message.
    Any ideas?

    BTW, Klystron is the name of my PC.

    Question-img_00000257.png
    Question-img_00000256.png

    Posted via CB10
    07-07-13 01:51 AM
  2. akavbb's Avatar
    Bump

    Posted via CB10
    07-07-13 04:06 AM
  3. Akainzo's Avatar
    Same message shows up on mine, however I am on 10.2.228.

    Mine started after I upgraded the Link to the latest version. Is this the same scenario as yours, are you using the latest Link?

    Posted via CB10
    akavbb likes this.
    07-07-13 05:15 AM
  4. akavbb's Avatar
    I had the link upgraded before previous OS upgrades.
    Now that I think of it, I used another computer to perform the upgrade and although the two computers run the same OS and the same link version, that must have created the problem.


    Posted via CB10
    07-07-13 06:47 AM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 07-10-13, 01:00 AM
  2. BBM channels on z10 question
    By ray689 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 07-07-13, 03:10 PM
  3. App dev question...
    By Bastar in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 07-07-13, 12:28 PM
  4. Blackberry Link Backup Question
    By bendiep1991 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-13, 05:46 AM
  5. Long time users help me out, Few questions from a new user
    By bendiep1991 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-13, 09:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD