01-29-14 06:20 PM
35 12
tools
  1. JRF_1986's Avatar
    Hasn't happened to me today :s will report back if it does!


    Sent from my iPhone using the CB Forums App
    01-28-14 10:22 AM
  2. Neeters's Avatar
    Mine popped up with that message as well when I connected to my wifi at home. Other then that, my accounts are running normal.
    01-28-14 10:27 AM
  3. russmov's Avatar
    Lol I also woke up to this screen with my Hotmail account. On my Z30. Never seen it before but it doesn't seem to be an issue.

    Sent from my Z30 or Surface Pro 2
    01-28-14 10:28 AM
  4. Method_Man's Avatar
    Can't seem to re add the account either anymore, says that it cannot be verified by my service provider.

    : /
    01-28-14 11:59 AM
  5. bhrgvr's Avatar
    Interesting... I will try and replicate the issue again after I drain my battery and restart. obviously this has something to do with the certs in the unit that we all have.

    We're you a running leaks or the official OS?
    I was running the leaked OS.

    Posted via CB10.
    01-28-14 06:33 PM
  6. ShinyDimples's Avatar
    I got the same thing today on my z10 as well? Following to see if anything comes of this.

    10.2.1.1925
    01-28-14 06:57 PM
  7. dcaffeine8d's Avatar

    Any Idea whats going on?
    Had this issue with the Hotmail certificate so I just went to my account settings, select Hotmail account and just reentered password then it's fine.



    Posted on CB10 using Z30STA100-5/10.2.1.1925
    01-28-14 07:15 PM
  8. yltreo's Avatar
    Is there a blackberry Service repair dealer in the Vermont/New Hampshire area or where do I have to mail my blackberry curve whose sim card slot got destroyed because I slid the sim card in and out often.

    -Sarah
    01-28-14 07:29 PM
  9. Naeg1995's Avatar
    Update: Found the answer. Went into settings >security>certificates and there are two Global Sign Root Ca certificates listed. One is no longer valid after today and the other one expires 14 years from today.

    Posted via Z30 from C10
    today i updated to official os 10.2.1 ..i was leaked 1925 .
    I made a clean restore , wipe clean e.tc and i started adding accounts .
    The problem came back again .
    Your solution fixed the problem .
    There are two Global Sign Root Ca FILES .
    The one that is not valid i made it untrust and everything fixed .
    Thank you very much
    01-29-14 03:50 PM
  10. bhrgvr's Avatar
    Update: Found the answer. Went into settings >security>certificates and there are two Global Sign Root Ca certificates listed. One is no longer valid after today and the other one expires 14 years from today.

    Posted via Z30 from C10
    Interesting... both of them are valid for me. this after loading the official OS.

    Posted via CB10.
    01-29-14 06:20 PM
35 12

Similar Threads

  1. Vidstitch Pro. Some pictures are not shown
    By geppo78 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-14, 10:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD