1. EgraM's Avatar
    hey i have a problem with both these OS

    first i installed the 2273 and i just cant add any VPN profiles

    tried using the original settings bar and the 10.3

    so i installed the 2947 OS and the same issue is there i just cant add any vpn profiles

    tried also both settings bars and still nothing

    both fresh start using autoloaders and original radios

    using Q10 and now im on 2947 OS and the issue is still there

    any fix for it ?
    04-26-14 12:11 PM
  2. conite's Avatar
    Sorry you're having trouble. I seem to have no issues here though. I don't believe it is a general problem, which in itself may help by leading you to look elsewhere for the solution.

    Z30STA100-5/10.2.1.2947

    Posted via CB10
    EgraM likes this.
    04-26-14 12:19 PM
  3. Alain_A's Avatar
    did I read somewhere that BB doesn't support vpn for now?

    I have Z 30>when I go to vpn app it open and it seems that I can add something there..Although I don't use any VPN.
    04-26-14 02:34 PM
  4. EgraM's Avatar
    did I read somewhere that BB doesn't support vpn for now?

    I have Z 30>when I go to vpn app it open and it seems that I can add something there..Although I don't use any VPN.
    It does support vpn


    And u will have to use vpn to get bbm video to work on blocked carriers

    Posted via CB10
    04-26-14 04:21 PM
  5. Ragbert's Avatar
    It is likely your VPN settings and not the OS. Can you kindly post a screenshot of your VPN settings screen so that someone can see if anything is missing or out of place?

    hey i have a problem with both these OS

    first i installed the 2273 and i just cant add any VPN profiles

    tried using the original settings bar and the 10.3

    so i installed the 2947 OS and the same issue is there i just cant add any vpn profiles

    tried also both settings bars and still nothing

    both fresh start using autoloaders and original radios

    using Q10 and now im on 2947 OS and the issue is still there

    any fix for it ?


    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    04-26-14 04:24 PM
  6. EgraM's Avatar
    It is likely your VPN settings and not the OS. Can you kindly post a screenshot of your VPN settings screen so that someone can see if anything is missing or out of place?





    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    If there is any thing wrong the BlackBerry won't let me click the save and show me the wrong place and make me fix it



    Posted via CB10
    04-26-14 05:55 PM
  7. Paisley Pirate's Avatar
    Sounds like what I've run into on a couple of different OS's... the VPN settings cannot be changed in the "regular" screens... you have to go to the escreen:// to get to it. Then you can change it easily.
    04-26-14 06:54 PM
  8. Ragbert's Avatar
    I wonder when that started - the regular VPN settings have been used by many people here, so this must be a recent change.

    Sounds like what I've run into on a couple of different OS's... the VPN settings cannot be changed in the "regular" screens... you have to go to the escreen:// to get to it. Then you can change it easily.

    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    04-26-14 11:52 PM
  9. EgraM's Avatar
    the problem has been fixed by fresh install using autoloader no backups made

    then wipe after loading the OS
    04-27-14 12:32 AM
  10. Ragbert's Avatar
    Wonderful, so glad to hear your phone and VPN settings are working again!

    Q10, SQN100-2, 10.2.1.2234
    EgraM likes this.
    04-27-14 12:38 AM
  11. Paisley Pirate's Avatar
    Tried rebooting after setting, and mine now will allow it to do so as well. Odd.

    Probably that oddball SIM I'm using... it's trying to hit the "home" or "phone" apn with the vpn and I get all SOL...
    EgraM likes this.
    04-27-14 10:11 AM
  12. Gearheadaddy's Avatar
    Windows 8.1 is having vpn issues...are you using that os?

    Trusted Member Genius
    EgraM likes this.
    04-27-14 04:37 PM
  13. EgraM's Avatar
    Windows 8.1 is having vpn issues...are you using that os?

    Trusted Member Genius
    no im on windows 7 and my problem got fixed
    04-28-14 03:36 AM
  14. Gearheadaddy's Avatar
    Okay, good to hear you're fixed...
    EgraM likes this.
    05-01-14 12:51 PM

Similar Threads

  1. Minecraft Pe Work IN Blackberry z10
    By Aldair Paugam in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-14, 01:36 AM
  2. Which OS was the best battery life for STL100-1?
    By Marios199546 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 04-27-14, 06:08 AM
  3. Weird Problem with the Hub
    By Amritv in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 04-26-14, 04:22 PM
  4. What can one use to make tap payments in the US?
    By Douken in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-14, 12:58 PM
  5. Saving XML in cascades
    By lucas580 in forum New to BlackBerry App Dev
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-14, 11:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD