07-07-15 11:25 PM
31 12
tools
  1. Salva7orres's Avatar
    My device works really fine with this OS, everything is fluid. Only one little issue:

    - I can't open Google images on Browser: if I look for something on Google, and then I try to open an image, I can't see anything. This is what I see
    Please report your observations regarding OS 10.3.2.2204 and the Passport-img_20150628_215041.png

    It's a tiny thing but I google a lot and I don't to use an app for looking for something on it

    Posted via CB10 - Z30 STA 100-2 / 10.3.2.2204
    06-29-15 04:33 AM
  2. Barbareren's Avatar
    Installed 2204 yesterday using Sachesi, now I cannot open any previously installed android apps, not even new ones, search is damn slow, no blackberry logo beside carrier signal bars, this is driving me crazy, I have deleted Instagram, Ebay and Google Maps and reinstalled, still no go, what should I do?

    Posted via CB10
    I'm sorry to say, but it seems like something went wrong with the installation. It has happened to me before as well with an official update. Sadly, I had to factory reset the device and start from scratch again. I'm sorry but it appears that you might have to go through the same path in order to remedy this issue. It really sucks, but I don't know of any other way, unfortunately...

    Posted via CB10
    06-29-15 10:43 AM
  3. Barbareren's Avatar
    My device works really fine with this OS, everything is fluid. Only one little issue:

    - I can't open Google images on Browser: if I look for something on Google, and then I try to open an image, I can't see anything. This is what I see
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150628_215041.png 
Views:	538 
Size:	9.4 KB 
ID:	359933

    It's a tiny thing but I google a lot and I don't to use an app for looking for something on it

    Posted via CB10 - Z30 STA 100-2 / 10.3.2.2204
    I'm with you. After some 'settling in' I'm really enjoying this OS version. And yes, that Google image thing is my only real annoyance with this build as well!

    Posted via CB10
    Salva7orres likes this.
    06-29-15 10:45 AM
  4. Salva7orres's Avatar
    I'm with you. After some 'settling in' I'm really enjoying this OS version. And yes, that Google image thing is my only real annoyance with this build as well!

    Posted via CB10
    I think that this thing is very strange because the first time I installed 2204, with an OTA update, from 798, everything worked good, Google images included.

    Posted via CB10 - Z30 STA 100-2 / 10.3.2.2204
    06-29-15 11:20 AM
  5. Barbareren's Avatar
    That is indeed strange. I've noticed that the only way of displaying Google images is to quickly hit the 'full size picture' (my Google is in Norwegian so the translation might be slightly different) tab in the top right corner.

    Posted via CB10
    06-29-15 11:38 AM
  6. anon(870071)'s Avatar
    Currently side loaded leak 2204 to passport from original factory installed os(whatever that was for Rogers Wireless). The call radio malfunctioned and couldn't receive or make calls in phone dial app. Upon incoming call could not pickup call by swiping green. And couldn't make calls as the dial app was in accessible no matte how many times I would click the phone icon and the app screen would show up for 5 seconds then crash.
    Did a factory restore, re-installed the 2204 and seems to be fine now. I did the original leak install without factory restoring first.
    07-07-15 11:25 PM
31 12

Similar Threads

  1. Why the hell people praise iOS?!
    By dvarnai in forum Apple iPhone/iPad
    Replies: 118
    Last Post: 08-02-15, 08:58 PM
  2. Colour your slide
    By Malazm in forum BlackBerry Priv
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-15, 01:08 PM
  3. Answering delay persists for everyone in 10.3.2?
    By Alhet in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 06-27-15, 06:25 PM
  4. HP Pavillion and Z30 hotspot
    By PFairhead in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-15, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD