1. w1ndex11's Avatar
    seems like no one else has this problem, closest one i can find is, "its slow"
    but everytime i set it up with different numbers and pictures i lock my device and its not there, go into settings and it is set to OFF. set it up again hit back on settings then go back into lock screen and its OFF. there is no beating this thing. i have no idea what can be done.
    11-27-13 08:32 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Stop using it? Considering it's not final yet why anyone would rely on it is beyond me.
    11-27-13 08:42 PM
  3. jamierparent's Avatar
    Do you have a corporate email account on your phone where the security policy is a forced device password ? I do and I think renders the pic password useless.

    Posted via CB10
    11-27-13 08:46 PM
  4. w1ndex11's Avatar
    Stop using it? Considering it's not final yet why anyone would rely on it is beyond me.
    Blaze man, it's because it's a cool new toy. If no one has the problem i figure this one's my fault. You know new toys, we just have to play with them.

    Posted via CB10
    11-27-13 08:48 PM
  5. w1ndex11's Avatar
    Do you have a corporate email account on your phone where the security policy is a forced device password ? I do and I think renders the pic password useless.

    Posted via CB10
    A Gmail, a live mail and a schools email.

    Posted via CB10
    11-27-13 08:49 PM
  6. johnnyuk's Avatar
    If any if those email accounts use ActiveSync then Picture Password will not work.

    You can't currently use it with ActiveSync accounts or BES10 (which is also ActiveSync).

    And yes that sucks.

    Posted via CB10
    11-27-13 08:57 PM
  7. w1ndex11's Avatar
    If any if those email accounts use ActiveSync then Picture Password will not work.

    You can't currently use it with ActiveSync accounts or BES10 (which is also ActiveSync).

    And yes that sucks.

    Posted via CB10
    Yes you were correct, didn't even work with this latest official release. After removing my school email, but keeping my gmail and Live mail accounts, it worked fine.

    Posted via CB10
    02-16-14 08:22 PM

Similar Threads

  1. Just got a "new" (used) 64GB PB but it has no apps on it?
    By WhatNext in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 10
    Last Post: 11-29-13, 04:20 PM
  2. Dark Theme gone after update
    By bcaldwell85 in forum General BBM Chat
    Replies: 35
    Last Post: 11-29-13, 01:35 PM
  3. Picture settings
    By Matthew1712 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-28-13, 09:22 AM
  4. BlackBerry advertising after bbm install?
    By jcarlos100 in forum General BBM Chat
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-13, 11:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD