11-25-13 07:37 PM
53 123
tools
  1. tdaye's Avatar
    Agreed. I have never done a wipe after install. Of course, I always restore too

    Posted via CB10. 10.2.0.1791
    Same here. I do a full restore, never had an issue.

    Posted via CB10
    11-24-13 08:49 AM
  2. jelp2's Avatar
    Wanted to give an update....i had to reinstall had too many issues happening after restore...I removed SD and did a wipe...installed factory via bblink then installed this OS again with NO restore....only issue found so far is compass is backwards...lol... no big...everything else is working great so far...been running for 24 hrs now

    Posted via CB10
    Ive have this too. Not so much a big deal since I dont really use the compass, but it also affects Whats Up, Star Tracker etc.!!
    11-24-13 02:50 PM
  3. cbdwolff7's Avatar
    I might have to go back to factory OS,.. My VVM is not working again, Third time around on OS install, frustrating.
    11-25-13 07:37 PM
53 123

Similar Threads

  1. Sony SmartWatch & BlackBerry 10
    By Eir in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 206
    Last Post: 11-30-17, 01:47 AM
  2. Best torrent client on Android side-load on BlackBerry 10?
    By Sashko in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 25
    Last Post: 02-01-15, 06:16 AM
  3. BBM Not working after installing 1055 leak
    By Willie Ray in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 11-19-13, 01:33 AM
  4. Working instagram?
    By officially_juju in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-13, 11:39 PM
  5. Battery Life on 10.2.1.1055
    By hrim5493 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 11-16-13, 05:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD