12-25-14 10:24 PM
38 12
tools
  1. Smiley88's Avatar
    The last two days the Passport screen started to flicker like crazy randomly and it goes away when i closed the app that is doing it.

    I'm running on OS10.3.1 leak.

    anyone have this problem

    regards
    12-18-14 02:50 PM
  2. dalight13's Avatar
    Yes it's a problem with that leak.. seen it mostly in the settings app

    Posted from my Canadian PassportSQW100-1/10.3.1.1151
    12-18-14 02:51 PM
  3. aha's Avatar
    Camera app even CB too. Sometimes. Restart the app usually fix it.

    Posted via CB10 with PassportSQW100-1/10.3.1.1151
    12-18-14 03:18 PM
  4. klobb's Avatar
    Yes is from the leak. With time will get better.

    Passport
    12-18-14 03:32 PM
  5. RA-HA's Avatar
    Yes is from the leak. With time will get better.

    Passport
    Not really, at least not on my PP 1154. Sometimes I don't get it for like 3 or 4 days, and then it pops back up a few times on a single day. Can't really see a pattern whatsoever.
    12-18-14 05:54 PM
  6. willowbeast's Avatar
    I'm on 1154 and it flickers, very annoying. I have to reboot whenever it does that.

    Posted via CB10
    12-18-14 05:59 PM
  7. JamieWilson01's Avatar
    Have the same issue, normally when multiple apps are open.

    Via CB10 from Scotland using PassportSQW100-1/10.3.1.1154
    12-18-14 06:07 PM
  8. BekNazar's Avatar
    I downgraded to PassportSQW100-1/10.3.1.1133 because of this.
    Haven't seen it since. I have 1154 on my Z30/Z10 and Q10 without any issues.

    Todd


    Posted via CB10
    12-18-14 06:14 PM
  9. tickerguy's Avatar
    1133 does it too but less frequently.

    It's a problem with the gpu mode restore coming out of sleep. In short this particular os rev was not optimized for the Passport.

    It will be...

    Posted via CB10
    12-18-14 06:36 PM
  10. andy957's Avatar
    The last two days the Passport screen started to flicker like crazy randomly and it goes away when i closed the app that is doing it.

    I'm running on OS10.3.1 leak.

    anyone have this problem

    regards
    I've seen it on mine and I'm running stock (non-leak) OS.
    12-18-14 06:40 PM
  11. hpjrt's Avatar
    I've never experienced this on my Passport. I'm running the official OS and am on Rogers.

    I've read in several threads about the screen flicker in one of the leaks.

    Posted from my BlackBerry Passport
    Suraj Jadhav likes this.
    12-18-14 07:13 PM
  12. valleyag's Avatar
    I'm running 1418 and it does it once in awhile.

    Posted via CB10
    12-18-14 07:16 PM
  13. mikedolo's Avatar
    That's why I resorted back to good old stable 10.3.1.634. Side loaded the android runtime from 10.3.1.1154 on it
    12-18-14 07:27 PM
  14. GP540's Avatar
    I'm on 1151 and have the issue usually happens when im running multiple apps around the fifth app it begins but usually only under 50% battery

    Passport

    In Squircle I Trust
    12-18-14 08:04 PM
  15. brookie229's Avatar
    Not really, at least not on my PP 1154. Sometimes I don't get it for like 3 or 4 days, and then it pops back up a few times on a single day. Can't really see a pattern whatsoever.
    Exactly!
    12-18-14 08:07 PM
  16. n8tiveg's Avatar
    The only time I've noticed it is when my battery is around 40% or lower at least: in my experience

    Posted via CB10
    12-18-14 08:53 PM
  17. thurask's Avatar
    I've never experienced this on my Passport. I'm running the official OS and am on Rogers.

    I've read in several threads about the screen flicker in one of the leaks.

    Posted from my BlackBerry Passport
    Well yeah, it's a 10.3.1 thing.

    Should be definitively fixed in the general release 10.3.1, although that's quite a ways away from now.
    12-18-14 09:03 PM
  18. will308's Avatar
    yes same here at times ...........maybe in the next leak it will be fixed
    12-18-14 09:18 PM
  19. nah.uhh's Avatar
    Well yeah, it's a 10.3.1 thing.

    Should be definitively fixed in the general release 10.3.1, although that's quite a ways away from now.
    Noticed it happens a lot more (or only?) when battery saving mode is active

    PassportSQW100-1/10.3.1.1154
    12-18-14 09:29 PM
  20. dalight13's Avatar
    Noticed it happens a lot more (or only?) when battery saving mode is active

    PassportSQW100-1/10.3.1.1154
    Not for me, always when battery is over 20%.. but battery saving mode is turned on in the settings though

    Posted from my Canadian PassportSQW100-1/10.3.1.1151
    mookieson likes this.
    12-18-14 10:18 PM
  21. sadiku's Avatar
    Issue observed on 10.3.1 OS but not observed 10.3.0 OS, so I go back to use 10.3.0 everything is good.

    Posted via CB10
    12-19-14 07:20 AM
  22. Ducca683's Avatar
    I disabled Blend and no flickering fo a few days... on .1154.

    Posted via CB10
    12-19-14 05:12 PM
  23. anon(9208252)'s Avatar
    I went back to the leak thread as the links are live again and made my own loader with Darcy tool and so far none of the flickering.
    Seems to be running great. It's only been one and half days but good so far on my passport.

    Posted via CB10
    12-19-14 05:19 PM
  24. jopfet's Avatar
    Just wait. No need to reboot. It goes away fast

    Posted via CB10
    12-19-14 05:25 PM
  25. mikedolo's Avatar
    do u have a link to your autoloader?
    12-19-14 05:31 PM
38 12

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-23-14, 10:20 PM
  2. Advanced Exchange - BlackBerry Passport
    By donmateo in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-14, 09:55 PM
  3. Blackberry Passport and Classic are NOT supported by Verizon??
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-14, 06:40 PM
  4. 16 Reasons You Might Just Love BlackBerry Passport (article)
    By Ducca683 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-14, 06:23 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-18-14, 05:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD