07-19-15 09:55 AM
36 12
tools
  1. Niels B's Avatar
    I have 10.3.2.798 installed. Everything is fine except for the proximity sensor. The screen doesn't dim during a phone call, so I press many numbers with my cheek.

    Passport 10.3.2.798
    07-08-15 06:56 PM
  2. thurask's Avatar
    Try 10.3.2.2339?
    Paul86 likes this.
    07-08-15 07:19 PM
  3. mrjmc99's Avatar
    Do any of your sensors work? You can check them in the virtual expert.

    None of Mine worked after. 500 I loaded 858 and it fixed them. Then I could load 2339.



    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    07-08-15 07:27 PM
  4. snoop tiger's Avatar
    10.3.2.858

    Posted via CB10
    07-08-15 09:55 PM
  5. jdesignz's Avatar
    10.3.2.2339!

    Pasaporte Pilipinas | SQW100-1/10.3.2.2339
    07-08-15 09:58 PM
  6. glidewells's Avatar
    I still have the problem with .2339, very aggravating......
    07-08-15 10:43 PM
  7. sur khatri's Avatar
    Ya 10.3.2339 has sensor bug not too much annoying but try the another latest leak hope that not has this issue

    Posted via CB10
    07-08-15 11:06 PM
  8. mrjmc99's Avatar
    Ya 10.3.2339 has sensor bug not too much annoying but try the another latest leak hope that not has this issue

    Posted via CB10
    Try loading the 858 core of, see if the big goes away, then load 2339 again. That's what I did.

    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    07-08-15 11:09 PM
  9. Niels B's Avatar
    Thanks!

    Passport 10.3.2.798
    07-09-15 01:48 AM
  10. tushargkwd's Avatar
    Thanks for this... i'll be loading 858 soon!

    Posted via my  z30/10.3.2.840 
    07-09-15 03:44 AM
  11. sur khatri's Avatar
    Try loading the 858 core of, see if the big goes away, then load 2339 again. That's what I did.

    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    I think will wait for the another new jump to 4xxx branch

    Posted via CB10
    07-09-15 05:02 AM
  12. Paul94's Avatar
    2339 still bugged.z10-3
    07-09-15 05:07 AM
  13. mrjmc99's Avatar
    I think will wait for the another new jump to 4xxx branch

    Posted via CB10
    You can do it non destructive with sachesi takes 5 minutes to try.

    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    07-09-15 07:38 AM
  14. Chriscarroll50's Avatar
    I'm on Z10STL100-2/10.3.2.840, proximity sensors working ok.

    Posted via CB10
    07-09-15 07:58 AM
  15. Niels B's Avatar
    Is it a hardware thing?

    Passport 10.3.2.798
    07-09-15 09:16 AM
  16. snoop tiger's Avatar
    10.3.2.858 sensor bug fixed in

    Posted via CB10
    07-09-15 09:34 AM
  17. glidewells's Avatar
    Looks like. 858 has fixed the issue for me.

    Sent from my BlackBerry
    mrjmc99 likes this.
    07-10-15 12:43 PM
  18. tushargkwd's Avatar
    For me on 840, the proximity sensor works fine... but I guess the auto brightness is not working as expected!
    Anyone else experiencing the same?

    Posted via my  z30/10.3.2.840 
    07-11-15 12:49 AM
  19. PHughes's Avatar
    It is usually a hardware issue.
    07-11-15 06:00 PM
  20. toobs623's Avatar
    I think will wait for the another new jump to 4xxx branch

    Posted via CB10
    You would likely be waiting an eternity

    Posted via CB10
    07-11-15 07:04 PM
  21. amirnabilkamelsaad's Avatar
    None so far, 2339 is the best though.
    07-11-15 09:36 PM
  22. will308's Avatar
    Try 10.3.2.2339?
    it sometimes happens to me even running with this os
    07-12-15 04:42 AM
  23. Lapwolf's Avatar
    When ever I have an issue that some experience but most do not (in my case, twice I had issues with the voice assistant after loading a leak) I do a full backup, reload via autoloader, and a full restore. This has always solved it for me but your mileage may vary...
    07-12-15 12:18 PM
  24. chiefx13's Avatar
    I tried a number of combinations of OS's and loading options.


    The autoloaders seems to do the best job of getting ride of problems like this.

    Just autoload the newest one. That's what worked for me.

    Passport | Fido
    07-15-15 04:39 PM
  25. zephryn's Avatar
    I have the proximity problem on my z30. Bbve shows the sensor works for far but keeps waiting for close no matter what I do. I was just got the ota update to 2339 but the issue persists. I'll have to try an autoloader like some have suggested. Hopefully the backup/restore goes without a hitch. I'll report back any progress.
    07-15-15 05:36 PM
36 12

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-26-16, 07:26 AM
  2. At least give us the high end all touch blackberry then move to android
    By Firas Jabal in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 36
    Last Post: 07-13-15, 12:30 AM
  3. Snap for 10.3 who has a download link
    By BB_Bulldog in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 07-10-15, 07:08 AM
  4. Verizon os. 858 update. WiFi reception a bit weaker.
    By Mick57B in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-15, 11:39 AM
  5. Do you think the Passport is still worth buying?
    By diogoteixeira87 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 07-09-15, 12:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD