08-13-13 01:27 AM
1,783 ... 2627282930 ...
tools
  1. Peter Charlton's Avatar
    Does your pin show water marked on this leak?

    Posted via CB10
    07-29-13 05:22 AM
  2. willowbeast's Avatar
    I keep getting extraction error when using winrar
    07-29-13 05:24 AM
  3. DetlevCM's Avatar
    I keep getting extraction error when using winrar
    Verify the file size is the same (can't check not at home right now) and maybe try 7-zip, I prefer it. The 7z format is better for compression too.

    Posted via CB10
    07-29-13 05:25 AM
  4. sayf777's Avatar
    Does your pin show water marked on this leak?

    Posted via CB10
    Read the first page of this thread.

    Posted via CB10
    maxriptin likes this.
    07-29-13 05:43 AM
  5. WWBlondieDo's Avatar
    First off, thanks so much to the Elite team for this leak! I'm looking forward to really putting it to the test! :-)

    That being said, I have had no luck restoring - even after trying all OP and alternate methods that others have reported doing successfully throughout the thread (yes, I have literally read every single post in here :-p). I initially had the 37 Link installed but removed it and installed 32 since the OP was so specific. After failing to restore, then removing and reinstalling Link multiple times, as well as reloading 810, and waiting to sign into BBID, etc, it's still a no-go for me. What I'm wondering is if a) I could get some info on how to clean the registry files to see if that will allow the downgrade to 32 to really work (and, therefore, allow the restore using OP's method) OR b) maybe someone could post a link to the installer for Link 37 and I could try with that?

    I would have sworn someone posted a file for Link on one of the earlier pages but I've done a search and manually scanned the first 12 pages and can't find it. I just wonder if I would have success once I have 37 again and have not been able to find a download link either through BlackBerry or even by Googling or searching all the forums. If anyone could help, I'd really appreciate it! Thanks so much!

    P.S. I apologize for any and all grammatical errors/nonsensical parts of this post - I've seriously spent the last 5 hours reading this forum and trying to get this restore to work, lol. Getting up for work in a couple hours is going to suck!

    Posted via CB10
    07-29-13 05:44 AM
  6. kndL's Avatar
    I think I must stop to open crackberry leak os forum for a while.. 'coz it make me jealous

    Posted via CB10 using Z10STL100-1 with the Ancient OS
    Suraj Jadhav likes this.
    07-29-13 05:56 AM
  7. linfence's Avatar
    how come i have like watermark on my screen?
    07-29-13 05:59 AM
  8. kndL's Avatar
    how come i have like watermark on my screen?


    Posted via CB10 using Z10STL100-1 with the Ancient OS
    07-29-13 06:04 AM
  9. mundo472's Avatar
    You do realize that .32 is the latest. It's 1.1.1.32. Nothing newer than that for windows. Just use the latest.
    <chagrin>. Apparently I was only looking at the last numbers...sorry and thanks!!

    Posted via CB10
    07-29-13 06:06 AM
  10. linfence's Avatar
    0x24F3A413 what's that?
    FunktasticLucky likes this.
    07-29-13 06:07 AM
  11. Adam Szucs's Avatar
    0x24F3A413 what's that?
    Nuke missile code.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    07-29-13 06:10 AM
  12. Bilaal's Avatar
    I couldn't help but notice last night that data connection would drop consistently whilst I was out. It would go from H+ to h+ within a matter of seconds. I also noticed that by default, my network mode is set to 3G & 2G.

    I'm guessing this is due to the radio that's coupled with the OS

    Posted via CB10
    07-29-13 06:18 AM
  13. smis's Avatar
    I recently downloaded the link and the website id .26 which I have but nowhere can I get .32
    07-29-13 06:20 AM
  14. Crackberrycrazy's Avatar
    Hey everyone, i backed up my phone then downloaded and updated my OS late last night. It went very smooth. 10.2 loaded no issues. I was running 10.1 leak. I went through setup, signed into BB ID and did not do a security wipe. I have BBlink version 37. I turned off internet connection on my PC then hooked up my Z10. I was still signed into BB ID on BB link and it allowed me to go to restore no problems and tried restoring settings first. It worked no issues. After it rebooted i decided to try and restore apps. Plugged Z10 back and selected to restore apps. Worked flawlessly!! After my phone rebooted i checked and all my apps were working except evernote that was loaded as part of 10.2. Only thing i did different than previous leak updates and restore was turn off PC internet connection before opened link.
    07-29-13 06:22 AM
  15. Atentozedten's Avatar
    Can't get Message Preview to work. Is it the case for everyone?

    Posted via CB10
    07-29-13 06:26 AM
  16. Daveensannie's Avatar
    Can't get Message Preview to work. Is it the case for everyone?

    Posted via CB10
    Yes it's not working yet, only tile notifications

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    07-29-13 06:27 AM
  17. proudtobe_bb's Avatar
    Haven't seen this asked yet. Any changes to the browser, quicker, or a more smooth menu within the browser? Thanks

    Posted via CB10
    07-29-13 06:27 AM
  18. RECOOL's Avatar
    Camera has a telescopic lens now, also takes stereoscopic pics....cool

    Posted via CB10
    This sounds like BS trolling no one else has mentioned it. Can someone confirm this?
    07-29-13 06:34 AM
  19. AzzlanOfBB's Avatar
    So who has been able to get Instagram working in this build?

    I've tried almost every Instagram version but I can't upload anything to it, it just closes when I try to upload.



    Posted via CB10
    07-29-13 06:36 AM
  20. Daveensannie's Avatar
    Haven't seen this asked yet. Any changes to the browser, quicker, or a more smooth menu within the browser? Thanks

    Posted via CB10
    Nope and nope, not for me

    Posted via CB10
    07-29-13 06:37 AM
  21. karthikiyer7's Avatar
    hey adam thanks for the faq and the leak.. its just a download and install like the 10.1 leaks right or is there more steps?
    07-29-13 06:39 AM
  22. Mecca EL's Avatar
    I wanna see some images guys. Thanks!

    Posted via CB10
    Posted those earlier. Check page 3: http://forums.crackberry.com/bb10-le...ml#post8903346

    There's also a youtube clip of Miracast in action.
    07-29-13 06:39 AM
  23. PD in T-DOT's Avatar
    You are late to the party.
    The trick is to not enter your BlackBerry ID information during setup - if you enter your BlackBerry ID you can no longer restore. (At least true on an O2 Z10)

    Posted via CB10
    I entered the BBID when I reverted to 10.1 as well of course on 10.2. I took OP instructions of "set up fully" to include this step. Anyways worked for me after several other methods failed throughout the day.

    Prior to the OP instructions, when I attempted to restore with settings first it caused my BB to reboot.

    Posted via CB10 on my STL-3 Z10 running 10.2.0.483 on Rogers
    07-29-13 06:40 AM
  24. ubed's Avatar
    How to install it?

    Posted via CB10
    07-29-13 06:43 AM
  25. Atentozedten's Avatar
    How to install it?

    Posted via CB10
    If you have to ask then you shouldn't install it.

    Posted via CB10
    07-29-13 06:46 AM
1,783 ... 2627282930 ...

Similar Threads

  1. First impressions: I switched from the Z10 to the Q5
    By MadMarti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 57
    Last Post: 03-16-15, 08:49 AM
  2. Troubleshooting with the 4G connection of T-Mobile.
    By yohamanfico in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-13, 11:42 PM
  3. The BIGGEST problem with BB10. IMO
    By Abdul Elkadri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 05:31 PM
  4. Does Z10 cover tell you that it's going to be Z5
    By Chicago777Guy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-13, 12:14 PM
  5. Congrats on the HungarianGP
    By GeneralHerzog in forum Team BlackBerry / Mercedes F1
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD