08-13-13 02:27 AM
1,783 ... 1819202122 ...
tools
  1. Mecca EL's Avatar
    Really? I wonder if it's a carrier thing then... I'm on AT&T and while BB Maps finds my location, when I click "Start" for turn-by-turn navigation, it says "Your GPS location can't be found. Move to a location with a clear view of the sky and try again. (1013)" .... and I was outside on a clear summer night.
    I mentioned this earlier, you can use 10.2.0.483's tcs.maps bar file.
    07-28-13 10:22 PM
  2. ARWestenberger's Avatar
    Having an issue with Instagram 4.02 on this build.

    Just wondered if anyone can confirm that they can post a picture, either taken directly from the camera or by selecting from the gallery? Trying either crashes Instagram for me.
    Same for me, I can browse, just can't post anything.

    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.2.0.810
    07-28-13 10:23 PM
  3. toobs623's Avatar
    Low Light was only in one OS, i think 10.2.0.093 if I'm not mistaken
    Didn't Kris say something about the tech being automatically applied? I think I remember reading that or I could be creating false memories... speaking of which read this
    http://www.engadget.com/2013/07/25/s...ories-in-mice/

    Edit: just asked and what he said was that it seemed to him that the low light was built in. Idk, if someone has the opportunity take the same picture with both builds and see.
    Posted via CB10
    07-28-13 10:25 PM
  4. dannykavs's Avatar
    I have one request. Can anyone try and sideload the AOSP browser and see if it works?
    07-28-13 10:25 PM
  5. casino141's Avatar
    Here is a GDOC mirror that pili4 unloaded

    07-28-13 10:25 PM
  6. AzzlanOfBB's Avatar
    Same for me, I can browse, just can't post anything.

    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.2.0.810
    Same here :/

    Posted via CB10
    07-28-13 10:25 PM
  7. anon721037's Avatar
    Hey Kris go to radio shack and get a radio for the Q10 man this is killing me.

    Posted via CB10
    Mecca EL and Kris Simundson like this.
    07-28-13 10:27 PM
  8. Bilaal's Avatar
    I think an example of how the back button bar will disappear if the app needs it to is TED. The app works perfectly, once the video plays, the bar will disappear. Skype works smoothly too, not tried video calling.
    07-28-13 10:27 PM
  9. accuberryedwin's Avatar
    holy restoration crackberrians, restore from 10.1 to 10.2 work with adam's method.
    07-28-13 10:30 PM
  10. toobs623's Avatar
    I think an example of how the back button bar will disappear if the app needs it to is TED. The app works perfectly, once the video plays, the bar will disappear. Skype works smoothly too, not tried video calling.
    I can confirm that video calling works.

    Posted via CB10
    Bilaal likes this.
    07-28-13 10:31 PM
  11. thurask's Avatar
    This is telling when the OS build was last worked on by Blackberry?
    OS Elite Team presents you the 10.2.0.810-putoeae.png
    07-28-13 10:38 PM
  12. darronshang's Avatar
    Just installed the OS. Its running smooth.
    But wifi doesnt work, it wont connect to my internet.
    Anybody else with this problem? Solution??

    yes, i got the same problem, cloud anyone give some suggestions about this?
    07-28-13 10:38 PM
  13. toobs623's Avatar
    On a total side note I'm dyin for some miracast action here... and to see if they eventually get full landscape running for the output.

    When that and usb host are up and with increased doc editing capabilities I'm calling game over. I really won't need my computer for anything but connecting my network drives to my Z and new os/side loading.

    Posted via CB10
    pili4 and 00stryder like this.
    07-28-13 10:40 PM
  14. Kris Simundson's Avatar
    Hey Kris go to radio shack and get a radio for the Q10 man this is killing me.

    Posted via CB10
    I was thinking best buy, go big or go home

    Posted via CB10
    07-28-13 10:40 PM
  15. Omnitech's Avatar
    One peculiar thing is that there is a limit of 6 accounts (screenshot: imgur: the simple image sharer).

    Hmm, that would be a big disappointment if it becomes the new norm. I would have to cut down on the accounts I already have configured on my 10.1 device.
    07-28-13 10:41 PM
  16. rgarza8's Avatar
    I mentioned this earlier, you can use 10.2.0.483's tcs.maps bar file.
    Can you post the bar file just in case we need it so that we can get maps to work.

    Thanks
    07-28-13 10:41 PM
  17. toobs623's Avatar
    yes, i got the same problem, cloud anyone give some suggestions about this?
    Try flipping airplane mode... I had some problems with my hspa radio for little while after install. airplane fixed it for me when acted up.

    Posted via CB10
    07-28-13 10:42 PM
  18. Peevish's Avatar
    I was thinking best buy, go big or go home

    Posted via CB10
    Best buy isn't big... didn't they shut down like 100 stores last year? there going under man, the suck!

    Jk, I love best buy, I bought my Q from a futuresop which, for the uninitiated, is owned by Best Bug.

    Posted via CB10
    07-28-13 10:43 PM
  19. Omnitech's Avatar
    I was thinking best buy, go big or go home

    I think Wally World must have some sweet little 6-transistor radio thing (takes one 9-volt battery) that you can cram in there to make it work.

    Maybe eliminate the battery requirement by getting one of the ones with the crank. But those are more expensive. How about an in-app payment system credited to the EliteOS account?

    (Never mind, don't want to get anyone in trouble. Please ignore. )
    07-28-13 10:43 PM
  20. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Wow, can't believe I actually got through the whole thread. Thanks for the upload and thanks to all you guys and gals for posting helpful tips!

    I followed the steps in OP to get the restore working, first time that "personal space" error popped-up, I rebooted my Z10, reconnected to PC, tried to restore settings only, it looked like it was all fine, but after a minute the process stopped and the nasty yellow triangle appeared saying that there was a problem restoring data because the device has disconnected. Tried rebooting the Z10 again and even rebooting Windows, but still stuck at the same error. Any ideas?
    07-28-13 10:45 PM
  21. npisano's Avatar
    Adam, it seems that at least a few people have gotten it working by skipping BBID. There are a few that can't get it to work, but it's better than nothing I guess

    Update: I've tried it again, and it works just fine. I guess it has something to do with the way BBID is entered apparently.
    I'm sad to say I'm one of the ones that can't get it to work, even with this method Oh well, I get to experience a REALLY clean install. I probably should refresh myself on doing that anyway...trying to see the positive in this
    07-28-13 10:47 PM
  22. teostar's Avatar
    ok... so I've tried everything. and still not restoring... evn went so far as to uninstall and re-install link. no dice... everything esle works fine so far except for the native evernote app, nova 3, and asphalt 7 stopped working for me(didn't work on .483 either). also temple run2, and cut the rope work work either.

    on a side note, the new stock weather app is from accuweather, however the accuweather app in app world finds my location while it doesnt... go figure...
    07-28-13 10:50 PM
  23. toobs623's Avatar
    Can you post the bar file just in case we need it so that we can get maps to work.

    Thanks
    It might be in one of the post auto loader files I really don't know but you can download the OS and extract it. I don't have a computer to do it.

    Posted via CB10
    07-28-13 10:50 PM
  24. JoBudden's Avatar
    Been on this leak since right after church this morning. I noticed a new feature that is kind of fun! It vibrates when it auto corrects your spelling haha! I'll probably end up turning this feature off to save battery though. And as far as the battery goes.So far the drain seems rather normal for me. I've only had one problem. Not a huge one either. That was when I started adding my accounts. The accounts app frozr and crashed. Restart did not work, so I wiped. Since that though, It has been working great. Thanks for the leak guys! Looking forward to the next one!

    Posted via CB10
    07-28-13 10:52 PM
  25. toobs623's Avatar
    I'm sad to say I'm one of the ones that can't get it to work, even with this method Oh well, I get to experience a REALLY clean install. I probably should refresh myself on doing that anyway...trying to see the positive in this
    Yeah I've accepted it and moved on. Tough at first but you get used to it.

    Posted via CB10
    npisano and Mecca EL like this.
    07-28-13 10:53 PM
1,783 ... 1819202122 ...

Similar Threads

  1. First impressions: I switched from the Z10 to the Q5
    By MadMarti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 57
    Last Post: 03-16-15, 09:49 AM
  2. Troubleshooting with the 4G connection of T-Mobile.
    By yohamanfico in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-13, 12:42 AM
  3. The BIGGEST problem with BB10. IMO
    By Abdul Elkadri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 06:31 PM
  4. Does Z10 cover tell you that it's going to be Z5
    By Chicago777Guy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-13, 01:14 PM
  5. Congrats on the HungarianGP
    By GeneralHerzog in forum Team BlackBerry / Mercedes F1
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 12:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD