08-13-13 01:27 AM
1,783 ... 1112131415 ...
tools
  1. Adam Szucs's Avatar
    @masterscarhead1

    You had the answer - skip signing into BB ID when setting up the phone and only sign in later via settings.
    The restore at least starts now

    Lets see how it goes... my normal "going to bed hour" is a bit overdue... ah well... (11pm here...)
    I suppose in the worst case I can sleep an hour longer... lets see .
    Waiting for the results if it works I'll add it to OP

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    07-28-13 05:14 PM
  2. mendez777's Avatar
    thank you Team!
    07-28-13 05:17 PM
  3. Pdinos3's Avatar
    Hey Blackscorpion and mecca. I have instagram 4.0.2 working with video, I have vine working but candy crush is crashing while trying to connect. Deleted and tried the chrome way. Re downloaded the bar. Re sideloaded it. Still same result. Just wonderin what went wrong. Oh also hard reset the phone as well. A bunch of times. Like I said it's not a big deal since I can't go any further until someone helps me on Facebook lol

    Posted via CB10
    07-28-13 05:19 PM
  4. Mecca EL's Avatar
    Very grateful, Mecca! Downloading now on painfully slow 100kbs at best. How about Panorama360? Waze?
    I use neither, but I'll dl it those apps to my Kindle, then convert to test. Gimme a sec...
    07-28-13 05:20 PM
  5. f0xG3's Avatar
    Has anyone tried to install the leak, then doing a full wipe then sees the PIN not superimposed anymore. Or it really just stays?

    Posted via CB10
    07-28-13 05:20 PM
  6. toobs623's Avatar
    I use neither, but I'll dl it those apps to my Kindle, then convert to test. Gimme a sec...
    They're available in app world Mecca.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    07-28-13 05:22 PM
  7. DeLuffy's Avatar
    thanks elite team to make stl-1 user happy:*

    Posted via CB10
    07-28-13 05:22 PM
  8. toobs623's Avatar
    Has anyone tried to install the leak, then doing a full wipe then sees the PIN not superimposed anymore. Or it really just stays?

    Posted via CB10
    It is here to stay for now.

    Posted via CB10
    07-28-13 05:22 PM
  9. DetlevCM's Avatar
    Waiting for the results if it works I'll add it to OP

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    It is 51% into the process... - so some more waiting.
    07-28-13 05:22 PM
  10. Derlitz's Avatar
    Hooray! I was wondering what I was going to do this afternoon. I might as well spend it trying my first 10.2 leak! Thanks OS Elite Team!
    07-28-13 05:23 PM
  11. systemvolker's Avatar
    masterscarhead1 has the answer - one should avoid signing into BB ID during the setup process.
    Sign in later via settings.

    thats exactly what i have done. but still no good.
    07-28-13 05:24 PM
  12. D gray's Avatar
    Okay Team;
    Here is a quick update. The system is still a little herky-jerky, but I know it needs to settle for 48 hours. Here is something new for me. I have never had a problem with text or SMS until now. Look at the pic posted below and see if you are getting anything similar. Is there a fix or workaround for this?

    OS Elite Team presents you the 10.2.0.810-img_00000348.png

    My Z10 has a flow
    07-28-13 05:26 PM
  13. DetlevCM's Avatar
    thats exactly what i have done. but still no good.
    Hmm... strange.... - Try removing link, rebooting (just in case there are some pending registry changes) and reinstalling Link? Then reflash the OS and try again without inputting the ID at setup?

    Side note: I also left the SIM out...

    (Edit: Restore at 70% now... 30 to go...)
    07-28-13 05:27 PM
  14. casino141's Avatar
    I installed channels whole BBM was stuck trying to restore my BBM ID... as soon as Channels finished, BBM worked.

    Posted via CB10
    That worked, thanks for all of the help.
    07-28-13 05:29 PM
  15. systemvolker's Avatar
    Hmm... strange.... - Try removing link, rebooting (just in case there are some pending registry changes) and reinstalling Link? Then reflash the OS and try again without inputting the ID at setup?

    Side note: I also left the SIM out...

    (Edit: Restore at 70% now... 30 to go...)
    ok i'm gona try that.

    what i did was:

    -flash OS 10.2.0.8xx
    -skip Bbid setup
    -tried to change the old backup file version into 10.2.0.8xx
    -reloaded the backup file


    ....and no go.

    edit: i entered bbid at settings
    07-28-13 05:32 PM
  16. mopar_fxr's Avatar
    Yippee!!! I was getting leak bug and ALMOST Jumped for the new 10.1 but was reluctant to leave my wonderfully addictive 10.2.
    Now, I have read through, if I missed, please forgive...
    how is call id working?
    Anyone confirm the backups working with the not signing in on the phone til after restore complete routine I have been seeing? Trying to avoid a fresh start yet again haha. Thank all and keep up the great work and information! Much appreciated!



    Posted via CB10
    07-28-13 05:33 PM
  17. DetlevCM's Avatar
    Grr... it is at 92% and now? Nothing happens... so I wait... 93% ...
    07-28-13 05:36 PM
  18. project_x's Avatar
    On rogers...I had visual voicemail...but when I rebooted I lost it...I had it in the last 10.2.0.483....

    Any ideas?
    07-28-13 05:37 PM
  19. BlackScorpion3's Avatar
    Has anyone tried to install the leak, then doing a full wipe then sees the PIN not superimposed anymore. Or it really just stays?

    Posted via CB10
    No way to remove the pin....period.

    Posted using mind control while drunk on a STL100-4/10.2.0.8xx LE on VZW. #OSElite
    07-28-13 05:39 PM
  20. DetlevCM's Avatar
    ok i'm gona try that.

    what i did was:

    -flash OS 10.2.0.8xx
    -skip Bbid setup
    -tried to change the old backup file version into 10.2.0.8xx
    -reloaded the backup file


    ....and no go.

    edit: i entered bbid at settings
    There is no need to change the backup version - in fact, I would leave it as it is. (There was a mention of changed tables.) The backup I use is unmodified - just a straightforward BB Link backup with the same version from 10.1.0.4687
    07-28-13 05:39 PM
  21. KemKev's Avatar
    Because that's how it works on this one. I could get into all the technical reasons. But this isn't the forum for it. And has nothing to do with what os backup u are restoring from. Just trust us on this. It doesn't and will not work any other way. U reload a 10.1 os. Then this os. And the main key here as well is make sure ur link is current version of. .32. It will not work on any other Verison. Period!!!!!!!!

    Z10STL100-3/10.2.0.810 - best phone ever Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    Isn't 32 for Macs?
    07-28-13 05:39 PM
  22. BlackScorpion3's Avatar
    Okay Team;
    Here is a quick update. The system is still a little herky-jerky, but I know it needs to settle for 48 hours. Here is something new for me. I have never had a problem with text or SMS until now. Look at the pic posted below and see if you are getting anything similar. Is there a fix or workaround for this?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000348.png 
Views:	4343 
Size:	109.8 KB 
ID:	186742

    My Z10 has a flow
    I have not had this issue at all on any of the devices I tested this on.

    Posted using mind control while drunk on a STL100-4/10.2.0.8xx LE on VZW. #OSElite
    07-28-13 05:41 PM
  23. DetlevCM's Avatar
    So, now the moment of truth - the restore reached 100%, BB Link is waiting for the device to restart and the device is restarting....
    amjass12 likes this.
    07-28-13 05:42 PM
  24. thatplaybookguy's Avatar
    It's going to be fun to load up 760 songs....
    07-28-13 05:42 PM
  25. pol pot's Avatar
    My favorite crackerry abuser!

    Posted via CB10
    pili4 and Mecca EL like this.
    07-28-13 05:43 PM
1,783 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. First impressions: I switched from the Z10 to the Q5
    By MadMarti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 57
    Last Post: 03-16-15, 08:49 AM
  2. Troubleshooting with the 4G connection of T-Mobile.
    By yohamanfico in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-13, 11:42 PM
  3. The BIGGEST problem with BB10. IMO
    By Abdul Elkadri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 05:31 PM
  4. Does Z10 cover tell you that it's going to be Z5
    By Chicago777Guy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-13, 12:14 PM
  5. Congrats on the HungarianGP
    By GeneralHerzog in forum Team BlackBerry / Mercedes F1
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD