08-13-13 01:27 AM
1,783 ... 910111213 ...
tools
  1. BlackScorpion3's Avatar
    I haven't had videos play on Instagram since the first 4.2 leaked. I remember trying several .bars until I found the right one. Are you running the 4.0.2 version?
    To be honest I would have to check which version I am running. And since I'm inebriated at the moment I'll have to check later. Lol

    Posted using mind control while drunk on a STL100-4/10.2.0.8xx LE on VZW. #OSElite
    Mecca EL and sbmd like this.
    07-28-13 04:31 PM
  2. masterscarhead1's Avatar
    So I gather nobody has any idea why BlackBerry Link claims there is no personal space on my phone?
    (Will try restore after setting it up again having reflashed the OS)
    I'm baffled right now too. It seems 90% of the people can't restore. I've repeated and double checked each step, and have tried every variant on the forum. None of it work. I wonder if it depends on the device you have.
    07-28-13 04:33 PM
  3. DetlevCM's Avatar
    I'm baffled right now too. It seems 90% of the people can't restore. I've repeated and double checked each step, and have tried every variant on the forum. None of it work. I wonder if it depends on the device you have.
    I have another suspicion - the phone checks for updates, regional customization and carrier updates... I wonder if one of these lock it down...
    I took out the SIM now - but that might not work, it is an O2 (UK STL100-2) phone and despite being unlocked (got the code from them) it still knows it originally comes from O2....
    07-28-13 04:35 PM
  4. Mecca EL's Avatar
    So far everything is working great besides wi-fi calling. This is my first 10.2 build leak that I've installed. On all previous builds I could easily install the .bar for T-mobile wi-fi calling that HaTaX had uploaded and simply disable it. Unfortunately, that file doesn't work with this build and now wi-fi calling automatically overrides my cell service. Does anyone else have this issue?

    Thanks
    Yes, I do. Until the app control issue is resolved, you'll have to turn off wifi manually. It's annoying as hell, but the app Hatax provided was for 10.1
    07-28-13 04:37 PM
  5. mundo472's Avatar
    Scorpion, none of the dreaded 100-4 random reboots
    ?

    Great write up Adam.
    I will have to day I tried 483 and 228 neither of them made me want to keep them on my device. Been running and testing this for a few days now, good battery life, to says are awesome and I have a device I really love to use...
    Don't hesitate download and install.

    Posted using mind control while drunk on a STL100-4/10.2.0.8xx LE on VZW. #OSElite
    07-28-13 04:38 PM
  6. TheStoof's Avatar
    NOOOOOOOOOOOOOOO. No Q10
    07-28-13 04:38 PM
  7. turbodmac's Avatar
    I'm baffled right now too. It seems 90% of the people can't restore. I've repeated and double checked each step, and have tried every variant on the forum. None of it work. I wonder if it depends on the device you have.
    I am by no means even remotely close to knowledgeable BUT I do think it all has to do with Link and past setups. I had the same type of issues when getting remote file access to work. Every time I installed a new OS I had to remove all traces of Link and re-install to make t work again.
    07-28-13 04:38 PM
  8. masterscarhead1's Avatar
    Ahhhh, I got it working guys. No need to go down to 10.1. I'm updating from 10.1.0.4683, and I couldn't get anything to work restore wise, so I tried restarting, wiping, reloading, going back to 10.1, etc.
    What I ended up doing is reloading 10.2, BUT I also deleted BB link. I then skipped through signing in and then completed setup. I reinstalled BB link, and then connected the phone. Then, I waited until BB link detected, then told me I needed to sign in. I pulled off my phone, and signed in under settings>BBID. Then reconnected. I have 4GLTE on, so no airplane mode is needed (I didn't restore in airplane mode either)
    When I hit restore, it went straight in. I do think it either has to do with not signing in during setup, like previously suggested with 228, and 341, or the reinstall of BBlink, instead of updating from old version, which may also be the problem. Not sure which is which. but enjoy
    Mecca EL and jerryeight like this.
    07-28-13 04:39 PM
  9. BlackScorpion3's Avatar
    Scorpion, none of the dreaded 100-4 random reboots
    ?
    I have not had a reboot in along time...so no, no dreaded 100-4 random reboots for me.

    Posted using mind control while drunk on a STL100-4/10.2.0.8xx LE on VZW. #OSElite
    07-28-13 04:39 PM
  10. DetlevCM's Avatar
    I am by no means even remotely close to knowledgeable BUT I do think it all has to do with Link and past setups. I had the same type of issues when getting remote file access to work. Every time I installed a new OS I had to remove all traces of Link and re-install to make t work again.
    Restoring has so far always worked flawlessly for me. I could not imagine it suddenly going wrong. Plus, the message that my phone has no personal space is suspicious... I do not always get it, but sometimes clicking on the exclamation mark it showed...

    -> It sounds as if the phone is partioned to have a work space only... why is anybody's guess...
    07-28-13 04:40 PM
  11. masterscarhead1's Avatar
    I have another suspicion - the phone checks for updates, regional customization and carrier updates... I wonder if one of these lock it down...
    I took out the SIM now - but that might not work, it is an O2 (UK STL100-2) phone and despite being unlocked (got the code from them) it still knows it originally comes from O2....
    Check out my most recent post. I got it worked out. SIM and SD card in (32 gb transcend)
    07-28-13 04:40 PM
  12. mundo472's Avatar
    Very grateful, Mecca! Downloading now on painfully slow 100kbs at best. How about Panorama360? Waze?
    Couple of screen shots...

    Attachment 186680

    Device manager is back
    Attachment 186681
    Yes, sideloads are accessible
    Attachment 186682
    Yes, Photoshop Touch works
    Attachment 186683
    Vine is near full functionality - no access to the Z10 camera
    Attachment 186684
    Attachment 186685
    TuneIn Pro is fully functional
    Attachment 186686
    New cut/paste features



    Posted via CB10
    Avin Tan likes this.
    07-28-13 04:41 PM
  13. eleonn's Avatar
    Loading OS fine, restore according instructions on page 1 fine too, did a hard reset just in case everything looked just fine until sideloading channel that is really taking forever. STL100-3 @Per here.
    07-28-13 04:41 PM
  14. mikeplus1's Avatar
    So I gather nobody has any idea why BlackBerry Link claims there is no personal space on my phone?
    (Will try restore after setting it up again having reflashed the OS)
    I'm baffled right now too. It seems 90% of the people can't restore. I've repeated and double checked each step, and have tried every variant on the forum. None of it work. I wonder if it depends on the device you have.
    I didn't think I could dislike something as much as BB Desktop, but BB Link really does suck badly!
    Mecca EL, wu-wei, vag65 and 1 others like this.
    07-28-13 04:42 PM
  15. masterscarhead1's Avatar
    Restoring has so far always worked flawlessly for me. I could not imagine it suddenly going wrong. Plus, the message that my phone has no personal space is suspicious... I do not always get it, but sometimes clicking on the exclamation mark it showed...

    -> It sounds as if the phone is partioned to have a work space only... why is anybody's guess...
    It happens like that because it started to restore, but ran into problems. I got that once today, but I wiped and restarted
    Follow my post on how to do it, and it hopefully works for you
    07-28-13 04:42 PM
  16. in_loco_nomen's Avatar
    Anything new/improved/not working with camera?

    Posted via CB10
    07-28-13 04:42 PM
  17. WArcher's Avatar
    Hi,

    I would like to ask you, does 10.2 has slovakia language?
    Thank you!
    I hope that this helps answer your question?

    OS Elite Team presents you the 10.2.0.810-img_00000001.jpg
    07-28-13 04:42 PM
  18. masterscarhead1's Avatar
    I didn't think I could dislike something as much as BB Desktop, but BB Link really does suck badly!
    Amen to that. I've been using BB desktop since '07, and I thought it was bad......
    I recant the statements I made about it back then ROFL
    07-28-13 04:42 PM
  19. jonassabatini's Avatar
    All my stuff was restored. Stl100-4 on Verizon.

    Been running it for just about 2 hours battery is already down to 61%

    Some android side loads aren't working. Netflix, cumbys smart pay
    Ever note app doesn't work. Same with the remember sync.

    Been playing with some of the features.... I like it.

    Posted via CB10
    07-28-13 04:43 PM
  20. masterscarhead1's Avatar
    Findings :

    Lots of Android apps don't work
    Netflix's video doesn't work
    The back button on Android apps is quite glitchy

    Posted via CB10
    Runtime is not fully functional. Mind you, it's much better than the old runtimes.
    Instagram works for me. Vine video doesn't record. As for netflix, I don't use it, so I wouldnt be able to troubleshoot
    07-28-13 04:44 PM
  21. blockbuy's Avatar
    hey guys, whats IMS status under Network connections?
    07-28-13 04:44 PM
  22. DetlevCM's Avatar
    It happens like that because it started to restore, but ran into problems. I got that once today, but I wiped and restarted
    Follow my post on how to do it, and it hopefully works for you
    I am reinstalling BB Link... and the OS is freshly reloaded and I am in the process of setting it up now...
    If that does not work I must go back to 10.1
    07-28-13 04:45 PM
  23. casino141's Avatar
    Try installing the Channels beta. Worked for me.

    Posted via CB10
    So you installed channels before you did the bbm set up?
    07-28-13 04:45 PM
  24. Omnitech's Avatar
    hinglish is Hindi-English (hybrid of english -.-")
    Sharhukhkhan, amitabachan, anil kapoor languange.. -.-"
    That's what I assumed but I had no idea it had reached "semi-official" status in India - enough to make it a separate language choice on an electronic device. I thought that was kind of hilarious actually.

    We have long had a term for people around here that mix Spanish and English as speaking "Spanglish", but I'm pretty sure that no multi-language electronic device ever offered "Spanglish" as a language option.
    kndL, 00stryder and ghundiraj like this.
    07-28-13 04:47 PM
  25. DetlevCM's Avatar
    It happens like that because it started to restore, but ran into problems. I got that once today, but I wiped and restarted
    Follow my post on how to do it, and it hopefully works for you
    Lets see - I removed BB Link, rebooted and reinstalled it. That's first. I can try without the ID next... my patience is starting to wear thin 2 hours trying to make it work...
    07-28-13 04:48 PM
1,783 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. First impressions: I switched from the Z10 to the Q5
    By MadMarti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 57
    Last Post: 03-16-15, 08:49 AM
  2. Troubleshooting with the 4G connection of T-Mobile.
    By yohamanfico in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-13, 11:42 PM
  3. The BIGGEST problem with BB10. IMO
    By Abdul Elkadri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 05:31 PM
  4. Does Z10 cover tell you that it's going to be Z5
    By Chicago777Guy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-13, 12:14 PM
  5. Congrats on the HungarianGP
    By GeneralHerzog in forum Team BlackBerry / Mercedes F1
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-13, 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD