11-04-14 02:29 PM
335 ... 1011121314
tools
  1. laxpease's Avatar
    After upgrading to this version my battery has been terrible! Anyone else having issues with their Z30's battery after upgrade? I feel like I have an iPhone now because I'm constantly looking for an outlet! ha ha
    10-27-14 01:11 PM
  2. dancadman's Avatar
    Mine battery level has decreased a lot on mine. I found if I turn off my location services, it helps a lot.

    Posted via CB10
    10-27-14 02:29 PM
  3. Bucks Cr3ation's Avatar
    Need it to update my PassportSQW100-1/10.3.0.1418 !!!

    Posted with my PassportSQW100-1/10.3.0.1052
    10-27-14 03:39 PM
  4. moyjoy's Avatar
    After upgrading to this version my battery has been terrible! Anyone else having issues with their Z30's battery after upgrade? I feel like I have an iPhone now because I'm constantly looking for an outlet! ha ha
    Yeah mine was abysmal. I (like many others) noticed it was the texting that was draining the battery. I deleted all my texts and I haven't seen the drastic battery drain today.

    Posted via CB10
    10-28-14 12:15 AM
  5. wasimraza's Avatar
    Come on! Bring it for passport already!!!!!!

    Via BlackBerry Passport 10.3.0.908 on Blazin fast T-Mobile LTE.
    10-28-14 12:40 AM
  6. dskidnel116's Avatar
    I am on 10.3.0.908/ 10.3.0.1418 SQN100-3 should i back up before i stall this? Will i lose my data pictures ect? Thanks in advance

    Posted via CB10
    10-28-14 02:37 AM
  7. TheStixter's Avatar
    OS 938  + Radio 939 'Blitz' Non - Destructive Update-img_20141028_061714.png

    So I re-blitzed using "ALL" the files zip instead of just the blitz from .800 (since I was previously running 10.2.1) and I'm STILL experiencing issues with my Android ports and runtime not loading. They load about 75% of the way and just sit there for a few minutes, then close. Any suggestions? Is there a certain android runtime I can load on top of this leak?

    Yes, I've done a hard reset by holding down both volume keys...no luck there either...

    Posted via CB10
    10-28-14 06:54 AM
  8. Vistaus's Avatar
    Dark theme in twitter works for me...

    Posted via CB10
    How? When we go to the settings of the Twitter app, there's no switch for the dark theme like there was on 10.3.0...
    10-28-14 07:05 AM
  9. Lawrie Sherratt's Avatar
    If you check the settings it says day mode or night mode. Hope this helps.
    10-28-14 07:16 AM
  10. bozzg86's Avatar
    How? When we go to the settings of the Twitter app, there's no switch for the dark theme like there was on 10.3.0...

    OS 938  + Radio 939 'Blitz' Non - Destructive Update-img_20141028_122839.png

    'Night Mode' as mentioned in the post above

    Posted via CB10
    Lawrie Sherratt likes this.
    10-28-14 07:29 AM
  11. Vistaus's Avatar
    Not available here. There's no switch that says 'Night Mode' like there was 10.3.0 Not sure why. I flashed that first 10.3.1 leak using sec wipe+autoloader+sec wipe, then loaded this Blitz 938 non-destructive over that a couple of days after. So should be quite a clean install. But no Night Mode
    10-28-14 07:51 AM
  12. James97's Avatar
    Not available here. There's no switch that says 'Night Mode' like there was 10.3.0 Not sure why. I flashed that first 10.3.1 leak using sec wipe+autoloader+sec wipe, then loaded this Blitz 938 non-destructive over that a couple of days after. So should be quite a clean install. But no Night Mode
    delete twitter app, redownload the one from BB world, then you have night mode

    Posted via CB10
    Lawrie Sherratt and Vistaus like this.
    10-28-14 07:54 AM
  13. Vistaus's Avatar
    Thanks James, that worked!
    James97 likes this.
    10-28-14 08:17 AM
  14. dskidnel116's Avatar
    I am on 10.3.0.908/ 10.3.0.1418 SQN100-3 should i back up before i stall this? Will i lose my data pictures ect? Thanks in advance

    Posted via CB10
    Can someone answer this question please!

    Posted via CB10
    10-28-14 11:14 AM
  15. moyjoy's Avatar
    Can someone answer this question please!

    Posted via CB10
    I mean... always a good idea to backup. You should default to yes.

    That being said I didn't lose any photos, music, etc. (that was saved on my memory card). I used the autoloader because Sachesi was working too slow, but I did use it to re-install the bars.

    It is my understanding that if you use Sachesi it acts as an upgrade and you don't lose your data.

    Posted via CB10
    10-28-14 11:48 AM
  16. dskidnel116's Avatar
    I mean... always a good idea to backup. You should default to yes.

    That being said I didn't lose any photos, music, etc. (that was saved on my memory card). I used the autoloader because Sachesi was working too slow, but I did use it to re-install the bars.

    It is my understanding that if you use Sachesi it acts as an upgrade and you don't lose your data.

    Posted via CB10
    Thank you Very much!

    Posted via CB10
    10-28-14 12:00 PM
  17. szlevi's Avatar
    FYI Sachesi v2.0.0 Alpha is broken, it couldn't even read the radio etc versions (Verizon Z30 running 1154/1155 OS/Radio.) As a result drag-and-drop of the blitz file resulted in an error message saying radio was not reported, it cannot determine radio version so it cannot continue.
    Reverted back to v1.99 and it's working fine.
    10-28-14 01:30 PM
  18. xsacha's Avatar
    FYI Sachesi v2.0.0 Alpha is broken, it couldn't even read the radio etc versions (Verizon Z30 running 1154/1155 OS/Radio.) As a result drag-and-drop of the blitz file resulted in an error message saying radio was not reported, it cannot determine radio version so it cannot continue.
    Reverted back to v1.99 and it's working fine.
    Well it's not broken. I just made sure the user was informed of the issue in 2.0.0. If it says no radio is reported, there is no radio reported.
    In v1.9.9 in this situation, it will just assume you made the right choice and install *ANY RADIO*.

    What radio do you see in list of installed apps on Install tab?
    10-28-14 01:58 PM
  19. szlevi's Avatar
    That's my point: I didn't do anything in either case: loaded the utility, checked the Device tab, then clicked on Install tab and d'n'd the blitz file. v1.00 worked fine, v2 threw the error.
    As for radio: in case of v2 it said N/A and half of the other details were also Unknown or N/A, but v1.99 showed everything just fine.
    10-28-14 03:10 PM
  20. BlackScorpion3's Avatar
    That's my point: I didn't do anything in either case: loaded the utility, checked the Device tab, then clicked on Install tab and d'n'd the blitz file. v1.00 worked fine, v2 threw the error.
    As for radio: in case of v2 it said N/A and half of the other details were also Unknown or N/A, but v1.99 showed everything just fine.
    You still didn't answer xsacha's question of which radio Sachesi is reporting installed now

    What OS I'm on is my business, get off my NUTS! Ex-BerryLeaks member (best group ever) Current Peevishlicious crew 'Enforcer'
    10-28-14 03:30 PM
  21. go1ndr's Avatar
    Yeah mine was abysmal. I (like many others) noticed it was the texting that was draining the battery. I deleted all my texts and I haven't seen the drastic battery drain today.

    Posted via CB10
    yeah-mine sucks too! I've reloaded the core OS and the radio file but it didn't help. Now I'm deleting apps that seem to pop up all the time in task killer and are running in the back ground.
    10-28-14 03:40 PM
  22. szlevi's Avatar
    You still didn't answer xsacha's question of which radio Sachesi is reporting installed now
    He asked about then, not now and I have answered that. Now,upgraded, it shows whatever was included in the blitz pkg.
    10-28-14 03:47 PM
  23. szlevi's Avatar
    WOW, this is WAAAY, WAY FASTER than my prev 1154 build.

    PS: Blend still does not work.

    PS2: Android stack is still awful too - apps run slow as a dog, freeze up all the time, heavier ones (eg Amazon Music) are practically useless.
    Last edited by szlevi; 10-28-14 at 04:19 PM.
    10-28-14 03:48 PM
  24. xsacha's Avatar
    He asked about then, not now and I have answered that. Now,upgraded, it shows whatever was included in the blitz pkg.
    Blitz includes 4 or 5 radios :P

    Anyway, there is no problem with the detection in 2.0.0 A change in functionality only but it is intended to prevent issues.
    10-28-14 04:02 PM
  25. szlevi's Avatar
    Blitz includes 4 or 5 radios :P
    Handset reports 939, just like v1.99 showed during upgrade.

    Anyway, there is no problem with the detection in 2.0.0 A change in functionality only but it is intended to prevent issues.
    It might be but v2 certainly couldn't detect my radio (1155) while v1.99 just detected it fine.
    10-28-14 04:17 PM
335 ... 1011121314

Similar Threads

  1. OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread
    By ofutur in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1120
    Last Post: 11-23-14, 12:04 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 01:18 AM
  3. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 07:01 PM
  4. Convertly receives an update and developer throws in a giveaway for ARKick
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-14, 04:12 PM
  5. Text Message Icon Change after Update
    By isp23 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-14, 03:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD