10-30-14 07:46 AM
245 ... 78910
tools
  1. hd56fox's Avatar
    Thanks xsacha !
    Everything works fine.
    10-21-14 09:51 AM
  2. DaddyBenz's Avatar
    Confused! Getting ready to load "Blitz" on Z10-STL 100-3 from 10.3.0.675. I have downloaded OS 800 file and unzipped it. Should I use the zipped file or unzipped file for the load? And is it ok to remove the media card before I Load the update? Thanks!!!
    10-21-14 11:47 AM
  3. theonecid's Avatar
    Confused! Getting ready to load "Blitz" on Z10-STL 100-3 from 10.3.0.675. I have downloaded OS 800 file and unzipped it. Should I use the zipped file or unzipped file for the load? And is it ok to remove the media card before I Load the update? Thanks!!!
    Load the unzipped one, it'll be faster. It's fine to remove the media card prior to the update but it isn't required.
    10-21-14 12:06 PM
  4. sarcazmo's Avatar
    Just updates this way. Seemed to work famously.

    Hopefully this solves the Verizon z30 mms/sms bug. :fingerscrossed:
    10-21-14 12:15 PM
  5. zephyr613's Avatar
    Wellllllllll.......

    After reading through all 204 postings on this thread as well as the other threads of "finding and fixes" for both 800 and 821, I am going to make the leap and use the mind fumblingly unbelievably easy directions from Sachesi on my STL100-4 currently running 10.3.1052

    Will report back after finishing backup from Link as well as copying my SD card to laptop.

    Thanks again xsacha - even if i have to drop back down, it was well work getting your ver 1.9.9 to play with.
    10-21-14 12:24 PM
  6. emmanskie88's Avatar
    My android apps no longer load after this build. Android player starts loading and then the green bar gets stuck and the app shuts down. Any ideas on a fix?

    Posted via CB10
    Try to install an apk..

    Posted via Q10 (SQN 100-3 | 10.3.1.800) Powered by Globe Philippines
    10-21-14 12:31 PM
  7. PD in T-DOT's Avatar
    Wellllllllll.......

    After reading through all 204 postings on this thread as well as the other threads of "finding and fixes" for both 800 and 821, I am going to make the leap and use the mind fumblingly unbelievably easy directions from Sachesi on my STL100-4 currently running 10.3.1052

    Will report back after finishing backup from Link as well as copying my SD card to laptop.

    Thanks again xsacha - even if i have to drop back down, it was well work getting your ver 1.9.9 to play with.
    Do yourself a favor and unzip first. Just finished the update myself.

    Dark theme won't stay on for contacts. Ok for calendar, BBM etc. I remember reading earlier....

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    zephyr613 likes this.
    10-21-14 12:37 PM
  8. zephyr613's Avatar
    Do yourself a favor and unzip first. Just finished the update myself.

    Dark theme won't stay on for contacts. Ok for calendar, BBM etc. I remember reading earlier....

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    Thank you very much, actually did that while backing things up, getting ready to pull the trigger...

    Have you tried vol+/- reboot to see if dark theme stays for contacts?
    10-21-14 12:39 PM
  9. zephyr613's Avatar
    On a completely different (and massively laughable but almost catastrophic mistake on my part..) I went to double click on the executable to run Sachesi and hit the exe file for the BETA OF WINDOWS 10!!!!

    I am a moron, no need to chime in here. Just catching my breath.

    Yes I was able to cancel it, yes laptop is still running, and yes, I am sweating..

    Maybe its a sign? Should I run out an immediately buy a Windows phone?

    Nahh....

    Going to hit the right exe file now.

    Please continue to laugh, I deserve it
    10-21-14 12:45 PM
  10. Jeremy Carr's Avatar
    Is it possible to load a different android player? Say the one from 1154?
    10-21-14 12:46 PM
  11. rngeek's Avatar
    Do I always have to use a BlitzOS upgrade along with Sachesi 1.9.9 or can I use any autoloader zip file. Great work by the way Z30STA100-3/10.3.1.800
    10-21-14 01:29 PM
  12. joeldf's Avatar
    I ran this last night for my Z10 stl 3 on AT&T - coming from 10.3.0.1418 which I ran for all of maybe 4 days.

    I started the loading and went to bed, so I didn't even get to look at it until I got up this morning.

    Noticed that the mobile network was turned off, so I had to turn it on. No problem after that. That's never happened before.

    Most everything else seems to be working fine so far going through the new stuff. Setting up notifications is pretty elaborate and I don't have it all figured out yet (this really could have been much easier - it certainly was under the old legacy BBOS), but I'll get there.

    I did also notice, as others have already, that the contacts dark theme won't stick. In fact, you can set up everything else and they stick, but try to set the dark theme and all settings revert to the default - including the silly thing trying to make me use the AT&T address book that I have to keep cancelling out of. I also noticed that after a re-boot of the phone, the contacts app again reverts back to the defaults. Kind of annoying, but I'll live with if for now considering this is not official in any way.

    Oh, and editing the contact on the phone still clears out that contact's category setting in Outlook when synced over EAS to an Outlook Exchange account - over a year and a half and this one thing that bugs the tar out of me is still not fixed.
    zephyr613 likes this.
    10-21-14 01:30 PM
  13. isp23's Avatar
    Question - can I use this method to "go back" to 800? I 'upgraded' to 821, but I feel like 800 is smoother and kind of want to go back. If the only way is use an autoloader then I'll just wait til something else leaks...
    10-21-14 01:38 PM
  14. madh263362's Avatar
    Mirror plz

    Via Awesome Z3
    10-21-14 01:51 PM
  15. Sinnaz0790's Avatar
    Any word on if the instagram and if the new version works on this build?

    Posed Via My Z3d30
    10-21-14 01:52 PM
  16. geodorn's Avatar
    Question - can I use this method to "go back" to 800? I 'upgraded' to 821, but I feel like 800 is smoother and kind of want to go back. If the only way is use an autoloader then I'll just wait til something else leaks...
    Yes you can use this to go non-destructively from 821 to 800, no need for autoloader

    Posted via CB10
    10-21-14 01:55 PM
  17. PD in T-DOT's Avatar
    Thank you very much, actually did that while backing things up, getting ready to pull the trigger...

    Have you tried vol+/- reboot to see if dark theme stays for contacts?
    Yes I did a couple of reboots and reverts back to white theme. I do remember reading about a fix but can't read through hundreds of posts again.

    1 hr 33 minutes from mega download. Unzip, load, and first reboot.

    STL100-3 | Rogers | 10.3.1.xxxx
    10-21-14 01:57 PM
  18. zephyr613's Avatar
    Loaded and waiting for reboot to finish. I did turm offf my device password, but forgot to turn on Airplane Mode and BAM - phone call.

    Still Sachesi loaded all 204 files, reboot is at 36% and climbing, love that new text at the bottom of the boot screen.
    10-21-14 02:13 PM
  19. xsacha's Avatar
    I hacked this solution together in about 15 minutes and am not too impressed with how it has worked out really :P
    I'm going to make a much better one for 2.0 that won't need to worry about zips or anything.
    It will also 'streamline' the update so it updates a lot quicker.
    zephyr613 and George_B like this.
    10-21-14 02:15 PM
  20. zephyr613's Avatar
    I hacked this solution together in about 15 minutes and am not too impressed with how it has worked out really :P
    I'm going to make a much better one for 2.0 that won't need to worry about zips or anything.
    It will also 'streamline' the update so it updates a lot quicker.
    My friend, I am very impressed, really. I have been loading BETA/Leaked software since the old days of the 7000 series (and even before)always looking out for that dreaded "Error 507" code and this has to have been the easiest, cleanest and fastest load of a leaked OS I have ever experienced.

    Cheers to you and what you have done for all of us!!

    Also, on a side note, I thought that I may have to back down to the 10.3.0.1052 I was using as a Divorced Father I use the app "Zello" ( Zello is a free Push to Talk communication app available in BB World - similar to the old Nextel Push to Talk feature) to communicate with my sons (1 has a Z10, the other has an LG Vista) in addition to BBM, and if that didn't load, it was a deal breaker for me. Happy to report that after the Blitz upgrade and the reboot, I am typing this listening to the Sate Police in my area (as a channel on Zello) - works Fine.
    PD in T-DOT likes this.
    10-21-14 02:37 PM
  21. gquan14's Avatar
    Hi, this leak is great and all but I miss the smooth fluidity of an official OS 10.3.0.1418 from the passport. Is it simple to downgrade from 10.3.1 (this OS) back to my previous one. I still have the non-destructive OS, can I simply Sachesi it over 10.3.1?
    10-21-14 03:00 PM
  22. Icarus3000's Avatar
    Approximately how long does this process take? How long must my device be left plugged in to my computer? wondering if I should do this now, or let it run overnight instead.
    10-21-14 03:01 PM
  23. DaddyBenz's Avatar
    Tooo COOL !!! Just loaded OS 800 Blitz. NO Glitches, Unzip 1 min., Update 1 hour 11 min., Reboot 4 min. So far EVERYTHING is working perfect. ATT Z10, STL 100/3. Thank you XSACHA....GREAT JOB !!!
    10-21-14 03:02 PM
  24. zephyr613's Avatar
    Approximately how long does this process take? How long must my device be left plugged in to my computer? wondering if I should do this now, or let it run overnight instead.
    Mine took about 90 minutes to install until first reboot. Overall very smooth, after 1st reboot Hub takes about 10 min to set up (depending on your accounts and how long sync is enabled for) but well worth it!!
    Icarus3000 likes this.
    10-21-14 03:04 PM
  25. Icarus3000's Avatar
    Mine took about 90 minutes to install until first reboot. Overall very smooth, after 1st reboot Hub takes about 10 min to set up (depending on your accounts and how long sync is enabled for) but well worth it!!
    Thanks! I'll probably start the process later tonight if it takes that long.

    This is my first attempt at running an un-official OS on my Z10 (used to load hybrid and leaked OSes on to my 9700 almost weekly lol).

    But.. I'm getting a bit bored with my Z10 but don't see an alternative from BB (or Samsung, or Apple for that matter) that would meet my needs as well as the Z10 does, so I'm hoping OS 10.3 will help breathe some more life into it!
    10-21-14 03:15 PM
245 ... 78910

Similar Threads

  1. Install Blackberry Playbook OS on Asus Tranformer TF101 ?
    By DannyBO in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-14, 01:35 PM
  2. How to update z10 stl 100-1 to 10.3
    By Udit Narang in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-19-14, 09:55 PM
  3. impressed with 10.3.1.800 Ram usage
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 04:03 PM
  4. OS 10.3.1 new features list?
    By g33kphr33k in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 12:56 PM
  5. .800 or .821?
    By JoseMercedes in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-14, 08:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD