10-30-14 08:46 AM
245 ... 56789 ...
tools
  1. russnash's Avatar
    Just want to add a successfully upgrade of my Verizon STL100-4 Z10 from 10.3.0.1154 via Xsacha's blitz loader with no issues. I also installed the exfat driver wu-wei found and fixed the issue with the SD card being unavailable from PC.

    Thanks so much for your hard work, Xsacha! It's very much appreciated good sir!

    Posted via CB10
    10-20-14 05:34 PM
  2. kbz1960's Avatar
    Thanks Xsacha seems to have worked using the Win10 preview. Phone rebooting now after about an hour. Great job!
    10-20-14 06:13 PM
  3. momofteme's Avatar
    The wifes Z30 did find all her pictures after a while this morning. Her cutom ringtones for a couple of contacts were rogue...would always play a sound on vibrate or silent, we removed those and redid the, and they appear to be working now.


    I am in the middle of doing My Q10 now, but for some reason the phone rebooted at about file 104, and killed the whole process. I went to airplane mode, rebooted phone and pc and am back to 15, anybody have a clue on why it would reboot? hoping airplane mode will fix it.


    UPDATE My Q finished up, and everything seems to be working...IMHO airplane mode might need to be included as step one in any of these instructions.

    Thansk sacha
    Last edited by momofteme; 10-20-14 at 07:51 PM. Reason: Update
    10-20-14 06:33 PM
  4. meagnostic's Avatar
    @ Xsacha, 1.9.9 doesn't work on Mac OS X 10.10 ( Yosemeti) and Blitz doesn't work on 1.9.5
    10-20-14 07:02 PM
  5. KenV54's Avatar
    @ Xsacha, 1.9.9 doesn't work on Mac OS X 10.10 ( Yosemeti) and Blitz doesn't work on 1.9.5
    I think if you unzip the Blitz file into a folder and use Sachesi 1.6 you can side load everything that way in Yosemite until Sacha can make higher versions of Sachesi work in Yosemite.

    Posted via CB10
    10-20-14 07:09 PM
  6. tmac1983's Avatar
    I just updated from .396.
    My phone was showing old OS and radio. I did a hard reset (on z10, hold up and down volume buttons until the bb logo appears) And when the phone rebooted, it was the new OS and Radio. Pictures and Music were not showing right away, but came back in a few minutes after taking out then reinserting my media card (not sure that was needed)
    Thanks xsacha for this easy method!
    10-20-14 07:09 PM
  7. ppeters914's Avatar
    Hmmmm......Took only 20 minutes to download Sachesi 1.9.9 and Blitz zip files.

    OMG!!! It's working......once... *cough*cough* ....I installed BlackBerry Link. Up to file 50.

    Guess I'll go eat lunch, then come back to some 10.3.1 goodness.
    Took less than an hour. Had to restart device twice, but now I'm .....ROCKIN' 10.3.1!!!!!

    xsacha rocks, too! Think a donation would be appropriate.
    10-20-14 07:10 PM
  8. lcgoldman's Avatar
    I'm having serious keyboard lags when texting... and sending those messages I have to sometimes hit the SEND key like eight times before it goes.

    To be honest, I've had this issue with the last few leaks... I keep hoping that the latest one will fix it.

    Anyone else having this issue?
    10-20-14 07:11 PM
  9. JGUZEK's Avatar
    I'm having serious keyboard lags when texting... and sending those messages I have to sometimes hit the SEND key like eight times before it goes.

    To be honest, I've had this issue with the last few leaks... I keep hoping that the latest one will fix it.

    Anyone else having this issue?
    I'm seeing a keyboard lag as well when texting. Doesn't happen in BBM, just SMS. Was also hoping for a fix. For now, I've had to slow my typing and I wait a second or 2 before hitting send.
    10-20-14 07:20 PM
  10. m69c44's Avatar
    Wow. That was easy. Yes took a while but well worth the effort. No problems so far. Thank you Xsacha.

    Posted via CB10
    10-20-14 07:22 PM
  11. ppeters914's Avatar
    I'm having serious keyboard lags when texting... and sending those messages I have to sometimes hit the SEND key like eight times before it goes.

    To be honest, I've had this issue with the last few leaks... I keep hoping that the latest one will fix it.

    Anyone else having this issue?
    It did until I restarted my device twice. Also had to delete the text I had begun before installing.

    Working fine now.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.800
    10-20-14 07:38 PM
  12. ltlowe's Avatar
    In response to deleting and reinstalling Dropbox...it's not just Dropbox. Only the phone and SD are accessible thru native file manager
    I uninstalled and reinstalled box and onedrive as well. Initially this didn't fix anything, but after a hard reset all three are working again.

    Link is back too, so it may have only been Dropbox, but I didn't think about doing the reset until after I'd replaced all three.


    Posted via CB10
    10-20-14 07:41 PM
  13. emmanskie88's Avatar
    Didn't know it doesn't support adobe flash now.. so how can we play videos with adobe flash with this build?

    Posted via Q10 (SQN 100-3 | 10.3.0.1154) Powered by Globe Philippines
    10-20-14 07:53 PM
  14. Hphv's Avatar
    Explain plz how come 800 is newer then 821. No logic.

    Posted via CB10
    10-20-14 07:57 PM
  15. PD in T-DOT's Avatar
    Explain plz how come 800 is newer then 821. No logic.

    Posted via CB10
    DTG starts to explain it here.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=969259

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    10-20-14 08:14 PM
  16. kbz1960's Avatar
    Thanks Xsacha seems to have worked using the Win10 preview. Phone rebooting now after about an hour. Great job!
    So far so good. Had to reset some settings but everything seems to work.
    10-20-14 08:24 PM
  17. Starrcmdr's Avatar
    Thanks very much Sacha!
    This just makes it so simple and easy to update and all seemed to work perfectly.
    Unfortunately after the upgrade on my STL100-3 from 10.2.1.2977 incoming calls went straight to voice mail and didn't ring.
    The exception is that calls from people that are in my contacts list would ring and if not would go directly to VM.
    I tried to reset the notification profiles to default and there was still no joy.
    This is a show stopper so any help would be appreciated.

    Many thanks,
    Steve
    10-20-14 08:26 PM
  18. Levi_Asaiah's Avatar
    Thanks - and BTW, did you hear about Mecca's Z10 being destroyed by his PC? Voltage spiking on the PC USB port - fried the Z motherboard.

    Posted via CB10
    Did this happen while loading this blitz?

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    10-20-14 08:53 PM
  19. doubleup4life's Avatar
    Plugged in my z10 stl 2, opened sachesi 1.9.9 but I'm getting "Error Authorization "

    Posted via CB10
    10-20-14 09:02 PM
  20. Gearheadaddy's Avatar
    800/801 radio on Verizon Z10. Faster than 632. Liking the new phone contact quick call/ favorite has number and type ( cell, home)
    Hub is better.. bug gone ( notification wouldn't work upon select)
    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    10-20-14 09:03 PM
  21. Gearheadaddy's Avatar
    Didn't know it doesn't support adobe flash now.. so how can we play videos with adobe flash with this build?

    Posted via Q10 (SQN 100-3 | 10.3.0.1154) Powered by Globe Philippines
    Flash is supposed to return in later build. I heard an android browser has flash capabilities. I'll wait for native fix.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    10-20-14 09:06 PM
  22. theonecid's Avatar
    Loaded this non destructively from 10.3.0.1418. (Worst decision). I'm downloading 1418 as we speak and rolling back to it.
    This is what I was getting. Basically my battery life got hammered by the text messaging app for some reason and this is after a couple of restarts too.
    OS 800 + Radio 801 'Blitz' Non-Destructive Update Method-img_20141020_192752.png
    10-20-14 09:27 PM
  23. damien kupuku's Avatar
    Loaded this non destructively from 10.3.0.1418. (Worst decision). I'm downloading 1418 as we speak and rolling back to it.
    This is what I was getting. Basically my battery life got hammered by the text messaging app for some reason and this is after a couple of restarts too.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141020_192752.png 
Views:	581 
Size:	117.8 KB 
ID:	307922
    be patient, and wait it to settle it may take 24h for your battery to be optimized
    10-20-14 09:42 PM
  24. lcgoldman's Avatar
    It did until I restarted my device twice. Also had to delete the text I had begun before installing.

    Working fine now.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.800
    I've done a few hard resets... nothing has helped. I did notice that it is usually worse with one particular contact. I will try what you suggest and delete that conversation and see if it helps.
    10-20-14 09:46 PM
  25. theonecid's Avatar
    be patient, and wait it to settle it may take 24h for your battery to be optimized
    I don't think it'll change that drastically. Something is messing up in the text messaging app...
    10-20-14 09:57 PM
245 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. Install Blackberry Playbook OS on Asus Tranformer TF101 ?
    By DannyBO in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-14, 02:35 PM
  2. How to update z10 stl 100-1 to 10.3
    By Udit Narang in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-19-14, 10:55 PM
  3. impressed with 10.3.1.800 Ram usage
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 05:03 PM
  4. OS 10.3.1 new features list?
    By g33kphr33k in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 01:56 PM
  5. .800 or .821?
    By JoseMercedes in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-14, 09:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD