10-30-14 07:46 AM
245 ... 8910
tools
  1. zephyr613's Avatar
    Thanks! I'll probably start the process later tonight if it takes that long.

    This is my first attempt at running an un-official OS on my Z10 (used to load hybrid and leaked OSes on to my 9700 almost weekly lol).

    But.. I'm getting a bit bored with my Z10 but don't see an alternative from BB (or Samsung, or Apple for that matter) that would meet my needs as well as the Z10 does, so I'm hoping OS 10.3 will help breathe some more life into it!
    Just my 2 cents, but having my Z10 since the day it was launched and loading up leaks for many many years (including all the 10.X.X.X) this is like a brand new OS if you are coming from 10.2. Take some time to let it settle in then start playing around with all the new features, you will be impressed.
    10-21-14 03:19 PM
  2. JF Sabourin1's Avatar
    This is the my Log message error after dropping the downloaded BlitzOS800 zip file for my Z30 in Sachesi 1.9.9

    While sending: sys.rim.bb.app.passwordkeeper.bar
    Error: failure 533 Application-Requires-System: version forbidden, want (10, 3, 1, 0) have (10, 2, 1, 3247)

    Trying to restore my old version through Link...did I miss something?
    10-21-14 03:49 PM
  3. xsacha's Avatar
    This is the my Log message error after dropping the downloaded BlitzOS800 zip file for my Z30 in Sachesi 1.9.9

    While sending: sys.rim.bb.app.passwordkeeper.bar
    Error: failure 533 Application-Requires-System: version forbidden, want (10, 3, 1, 0) have (10, 2, 1, 3247)

    Trying to restore my old version through Link...did I miss something?
    It's saying you're not performing an OS or radio update. Not sure why, they are definitely included. What's the rest of the log, above that error?
    10-21-14 04:26 PM
  4. yamahammer's Avatar
    I'm finding radio 801 is giving me a little concern. Whereas I'm used to getting 4-5 bars I'm now only getting 1-2 bars. Anybody experiencing this issue and is there another radio I should try? I came from 10.3.1.632 and had no issues with 633 radio. Thanks.

    STL 100-3 OS 10.3.1.800
    10-21-14 04:33 PM
  5. james-007's Avatar
    Worked great on 2 Z10s but Z30 not so pretty. BB Hub is just a black screen. Reverting back to 10.3.0.1154
    Does anyone have a solution for BB Hub? Tried to restarting, no change....
    10-21-14 05:19 PM
  6. zephyr613's Avatar
    10-21-14 06:24 PM
  7. PD in T-DOT's Avatar
    Approximately how long does this process take? How long must my device be left plugged in to my computer? wondering if I should do this now, or let it run overnight instead.
    Look up about 8-9 posts...it took me 93 min's

    STL100-3 | Rogers | 10.3.1.xxxx
    10-21-14 07:18 PM
  8. JF Sabourin1's Avatar
    It's saying you're not performing an OS or radio update. Not sure why, they are definitely included. What's the rest of the log, above that error?
    My bad. I dragged/dropped the canceled unzipped folder instead of the zip file. Redid it and all is good. This OS is superb. Thanks for the good work.
    10-21-14 08:28 PM
  9. Icarus3000's Avatar
    Oooh.... maybe I will wait before trying out my first bb10 leak
    10-21-14 08:39 PM
  10. W1ck3D86's Avatar
    The 938 is running smoother then the 800 blitz. So get that one if u haven't installed the 800 one yet

    Posted via CB10
    10-22-14 04:51 AM
  11. kbz1960's Avatar
    BBM group chat gets jumbled around and shutting off contacts views doesn't hold on a reboot.
    10-22-14 05:26 AM
  12. Ragenbaum's Avatar
    1.8.3 works fine on Yosemite

    Posted via CB10
    10-22-14 02:56 PM
  13. go1ndr's Avatar
    Not sure if anyone has run across this one yet but if it is on here, I apologize as I couldn't find it. I downloaded 800/801 via Sachesi about 2 hrs ago. Mostly works OK with the exception of the contacts. I only use my outlook.com contact list to sync with my phone and it works perfectly. I had to do some set up work about a year ago after Link started screwing up, but regardless, it works. You have to go into the settings on the contacts and turn off the other sources of contacts leaving only outlook.com turned on. Problem is now it won't save the settings nor will it go to the white background. This is the same issue that we had back in the early 10.0 builds and it's back. I thought I saw something about a fix for it but can't find it anywhere. Also and this is a real pain, every time I click on contacts, the account page opens for AT&T address book wanted me to sync it. I don't use and want to get rid of it but can't figure out how. If anyone has any answers to any of these issues, i'd appreciate it. I thought I had a fix for the background from 10.0 files but don't. Thanks as always!
    kbz1960 likes this.
    10-22-14 03:53 PM
  14. sweb's Avatar
    Loving this leak, all runs smooth and no major problems for me. Only slight headache I've got is with bridge remote not working with playbook. It says connected on Bluetooth but when I go to activate the remote it says connection lost. Does anyone know if this is a bug or just a problem on mine? I've tried to search but can't find anything specific to this problem. Cheers for any help.

    Posted via CB10
    10-23-14 06:18 AM
  15. cehache75's Avatar
    With this leak no pb with bridge/remote on Playbook (Z10 or Q5). Perhaps you can delete old BT connection with your PB on Play book and Smmartphone (BT and Bridge) and reinstall all
    10-23-14 07:21 AM
  16. sweb's Avatar
    Thanks for your help. Deleted it from both devices and re installed. Works perfectly now. Cheers for your fast reply.

    Posted via CB10
    10-23-14 10:02 AM
  17. Levi_Asaiah's Avatar
    Sachesi keeps crashing when I try to load it, versions 1.94 and 1.99 and 2.0 on Mac
    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    10-23-14 09:00 PM
  18. Levi_Asaiah's Avatar
    loaded the files using schesi 1.6 for mac but got the error BlackBerry 10 OS error codes - US, how do i fix this?
    10-23-14 10:32 PM
  19. Levi_Asaiah's Avatar
    What files do I delete from the blitz zip file to load it thru sachesi 1.6 on my Z10STL100-3? i thought i deleted the files for the other phones but i loaded the wrong radio and my phone ignored the update.

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    Last edited by Levi_Asaiah; 10-23-14 at 11:22 PM.
    10-23-14 11:07 PM
  20. ladeberry's Avatar
    sachesi 1.9.9 not working on any of my windows pc, just loads a blank window and "not responding " for a long time till shutdown the task, what do i do ?
    downloaded 2.0 and that wont even start
    shuts down once i try to start it

    OS 800 + Radio 801 'Blitz' Non-Destructive Update Method-untitled.png
    10-30-14 07:46 AM
245 ... 8910

Similar Threads

  1. Install Blackberry Playbook OS on Asus Tranformer TF101 ?
    By DannyBO in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-14, 01:35 PM
  2. How to update z10 stl 100-1 to 10.3
    By Udit Narang in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-19-14, 09:55 PM
  3. impressed with 10.3.1.800 Ram usage
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 04:03 PM
  4. OS 10.3.1 new features list?
    By g33kphr33k in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-14, 12:56 PM
  5. .800 or .821?
    By JoseMercedes in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-14, 08:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD