02-06-15 04:12 PM
478 ... 7891011 ...
tools
  1. enzo_mmx's Avatar
    Loaded it up just fine and working well, but I have this problem: On 10.3.0 there was the option to set it as a "windows" connection thus it would than connect just fine... now on 10.3.1 there is no such setting and i cant get it to connect via USB no matter what I do.
    11-25-14 11:35 PM
  2. tw820's Avatar
    This is the first leak that I have actually gotten a noticeable improvement on my Z30 battery! It was good already,but even better now!!!

    Posted via CB10
    11-26-14 12:02 AM
  3. lycan666's Avatar
    First link with all the apps, 1154 has the same apps as 1133 which has same as 1151 except for those 40 newer
    hi can we have a link for just the updated apps!! (loll maybe im pushing it)
    11-26-14 12:03 AM
  4. ppeters914's Avatar
    hi can we have a link for just the updated apps!! (loll maybe im pushing it)
    Why bother? Sachesi will only load what's newer.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    crown7 and gfondeur like this.
    11-26-14 12:05 AM
  5. lycan666's Avatar
    Why bother? Sachesi will only load what's newer.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    ya but downloading the whole folder takes much longer , got messed up with mega , download stopped retrying at 98% twice
    11-26-14 12:43 AM
  6. 7thedon7's Avatar
    I'm getting the following message : your device is reporting no radio. The blitz install is unable to detect the correct radio for your system and cannot continue.

    Please note that I'm currently on 10.3.0.1052. Any help???

    Posted from my Z30
    Any help guys???

    Posted from my Z30
    11-26-14 02:26 AM
  7. anandk4u's Avatar
    Hi,

    I am from India having vodafone carrier. My device is BBZ30_India STA100-2.

    Can i use this blitz to upgrade. Will there be any issue with calling or something similar?

    Please help as I want to get 10.3.1....please please please
    11-26-14 02:52 AM
  8. anon(4067838)'s Avatar
    Hi guys I'm finally going to bite the bullet and load my first leak (updating to official OS 10.2.1Will do my Z10 first (backup/sons phone) and if all goes well, will think about loading it onto my daily driver Z30. I have downloaded Sachesi 2.0RC on my windows 7 desktop, I have Link version 1.2.3.56 installed, and currently downloading this latest leak from Mega.
    Just a couple of quick questions,
    1) Does phone need to be put in development mode?
    2) Does Link need to be running in background? It usually starts when I plug my phone into USB.
    3) no problems upgrading from latest official 10.2.1.2977?
    4) so if I backup my phone 1st with Link, I should then disconnect it, (not sure if full wipe is still recommended prior to installing leak?) close Link, start Sachesi, connect phone and just drag the downloaded Blitz zip file (still zipped) onto install tab then good to go?
    I've read quite a bit and nothing seems to indicate that it is unsuitable for Daily driver. If I have any issues as far as contacts and stuff, will my 10.2.1 backup be ok with this leak?
    Being my first leak, would just want everything to go smoothly. I understand these aren't perfect yet and there is a certain risk involved. Any good advice gladly taken onboard, sorry in advance if my questions have been already asked elsewhere but after reading so many posts, my head is spinning, Lol.
    11-26-14 03:11 AM
  9. lycan666's Avatar
    Any help guys???

    Posted from my Z30
    dont do folder install try selecting each radio file one after the other , should solve your problem
    11-26-14 03:14 AM
  10. lycan666's Avatar
    Hi,

    I am from India having vodafone carrier. My device is BBZ30_India STA100-2.

    Can i use this blitz to upgrade. Will there be any issue with calling or something similar?

    Please help as I want to get 10.3.1....please please please
    would a Z30 sta-005 work in India
    11-26-14 03:16 AM
  11. 7thedon7's Avatar
    dont do folder install try selecting each radio file one after the other , should solve your problem
    Could help in identifying the files? Z30STA100-2/10.3.0.1052

    Posted from my Z30
    11-26-14 03:18 AM
  12. lycan666's Avatar
    Could help in identifying the files? Z30STA100-2/10.3.0.1052

    Posted from my Z30
    not really im on a Q10 , but try few of the biggest files upto the 1 being 27 mb
    11-26-14 03:33 AM
  13. Dewcal's Avatar
    Just used blitz for the first time to upgrade Z30 (STA100-2) from 10.3.1.1150 to 1154 - and very pleasantly surprised at how painless it was, especially with the "fool proof" instructions! Thanks for pulling these together and for whoever developed Sachesi - am unlikely to use an autoloader again.

    So far no issues seen - all working well with great battery life.

    Thanks again.
    11-26-14 04:35 AM
  14. SenorPistachio's Avatar
    Upgraded from 10.3.1.1151 to 10.3.1.1154, was a real easy process. Hopefully this will fix the PIM-services bug i encountered :s.
    11-26-14 04:40 AM
  15. Robbenezer's Avatar
    Hi guys I'm finally going to bite the bullet and load my first leak (updating to official OS 10.2.1Will do my Z10 first (backup/sons phone) and if all goes well, will think about loading it onto my daily driver Z30. I have downloaded Sachesi 2.0RC on my windows 7 desktop, I have Link version 1.2.3.56 installed, and currently downloading this latest leak from Mega.
    Just a couple of quick questions,
    1) Does phone need to be put in development mode?
    2) Does Link need to be running in background? It usually starts when I plug my phone into USB.
    3) no problems upgrading from latest official 10.2.1.2977?
    4) so if I backup my phone 1st with Link, I should then disconnect it, (not sure if full wipe is still recommended prior to installing leak?) close Link, start Sachesi, connect phone and just drag the downloaded Blitz zip file (still zipped) onto install tab then good to go?
    I've read quite a bit and nothing seems to indicate that it is unsuitable for Daily driver. If I have any issues as far as contacts and stuff, will my 10.2.1 backup be ok with this leak?
    Being my first leak, would just want everything to go smoothly. I understand these aren't perfect yet and there is a certain risk involved. Any good advice gladly taken onboard, sorry in advance if my questions have been already asked elsewhere but after reading so many posts, my head is spinning, Lol.
    1 no
    2 no
    3 shouldn't be
    4 don't wipe, you wil lose info, purpose of Blitz is so you don't have to lose anything

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    11-26-14 05:04 AM
  16. anon(4067838)'s Avatar
    1 no
    2 no
    3 shouldn't be
    4 don't wipe, you wil lose info, purpose of Blitz is so you don't have to lose anything

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    Thanks Rob, will give it a crack on the weekend, that way if something does go wrong I'll have time to play around with it.

    ? Posted with the brilliance of my Z30 ?
    11-26-14 05:15 AM
  17. crown7's Avatar
    After 18 hours of my amateur self figuring it out..Im up and running, and I can actually make phone calls! The blitz is great! Will see how the snap program works with this. Thanks again!
    11-26-14 06:24 AM
  18. Robbenezer's Avatar
    Thanks Rob, will give it a crack on the weekend, that way if something does go wrong I'll have time to play around with it.

    ? Posted with the brilliance of my Z30 ?
    Of course, no harm in doing backup regardless

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    11-26-14 07:23 AM
  19. Robbenezer's Avatar
    hi can we have a link for just the updated apps!! (loll maybe im pushing it)
    The 40 newer over 1151 can be found in another thread, I believe moodyk's thread for 1133

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    11-26-14 07:25 AM
  20. Nayalm's Avatar
    Thank you, thank you and thank you

    OS 1154 + Radio 1155 'Blitz' Non-Destructive Update-img_20141126_170026.png

    1st time pulling the trigger on a blitz install so far so good as if it's a non destructive OTA upgrade

    Cheers! From my STL-1
    11-26-14 08:07 AM
  21. aha's Avatar
    What's up with the fuse.bar? I read somewhere that someone removed fuse.bar before Blitzing and all went well... and if I am already on 1151, does removing the fuse.bar from 1154 help anything? Do I need to find the version from 1408 and overwrite the one currently in my phone?
    11-26-14 09:38 AM
  22. Legal Eagle's Avatar
    What's up with the fuse.bar? I read somewhere that someone removed fuse.bar before Blitzing and all went well... and if I am already on 1151, does removing the fuse.bar from 1154 help anything? Do I need to find the version from 1408 and overwrite the one currently in my phone?
    If you are on the Passport the fuse.bar that comes in .1151 and .1154 will not work with the current Blend PC software.

    So if you have a passport with Blend working, if you remove the fuse.bar from the Blitz the existing bar is retained and Blend will continue to work.

    If you load the new fuse.bar you lose Blend so have to sideload the old bar file.

    For me, it was just easier to delete it from the Blitz before I ran it.
    11-26-14 09:45 AM
  23. aha's Avatar
    If you are on the Passport the fuse.bar that comes in .1151 and .1154 will not work with the current Blend PC software.

    So if you have a passport with Blend working, if you remove the fuse.bar from the Blitz the existing bar is retained and Blend will continue to work.

    If you load the new fuse.bar you lose Blend so have to sideload the old bar file.

    For me, it was just easier to delete it from the Blitz before I ran it.
    I am on 1151 with Passport and Blend is not working... so I should not delete fuse.bar, but sideload the blend74.bar, right?
    11-26-14 10:00 AM
  24. Legal Eagle's Avatar
    I am on 1151 with Passport and Blend is not working... so I should not delete fuse.bar, but sideload the blend74.bar, right?
    Yep, that will get you back up and running with Blend and it is a keeper until we get a Desktop Software update for Blend which will be compatible with the newer OS file.

    Or, if you are updating by Blitz to .1154 I guess that you could delete the ,fuse bar from the Blitz and substitute the one that works before you run it and tick the box to allow downgrading files.
    aha likes this.
    11-26-14 10:03 AM
  25. YogS's Avatar
    Was just instaliing and have little problem.. while sending files via Sachesi Link opened with info about inability to make backup and now install stuck at sys.bug_reporter and won't go.. Can I cancel it and do update again?
    11-26-14 10:10 AM
478 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. Replies: 517
    Last Post: 02-12-16, 12:46 PM
  2. Scotiabank Update
    By Kris Simundson in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-14, 07:18 PM
  3. [Not the] Official OS 10.3.1.1151 on Z30
    By Ibegbulem Onyebuchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-14, 11:14 AM
  4. Blackberry 9900 Blackberry World update not working
    By CurryRush000 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 09:31 AM
  5. [False Alarm] 10.3.1.745 OS Roll out in Egypt OTA
    By Hobiano in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-14, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD