02-06-15 05:12 PM
478 ... 1314151617 ...
tools
  1. Legal Eagle's Avatar
    Hey..
    No drag and drop option available.
    I extracted the zip files got 210 bar files. Tried installing manually. It says Unsafe Blitz detected. 3 OSes and 6 Radios in the log window.
    And i get a pop up window saying "The blitz does not contain compatible firmware. No compatible OS".
    I'm on 10.3.1.997 dev version. Z10 STL 100-1.
    Are you using the latest version of Scahesi ?
    12-11-14 12:59 PM
  2. Afthaf_Roshan's Avatar
    yea..
    Sachesi 2.0.0 RC
    12-11-14 01:06 PM
  3. vhl71's Avatar
    I've never done the blitz update before ..always did the autoloader
    If I do this on my z30, how long the entire process takes? I've got the file downloaded - just want to know before pushing that button!!
    12-11-14 01:56 PM
  4. brookie229's Avatar
    I've never done the blitz update before ..always did the autoloader
    If I do this on my z30, how long the entire process takes? I've got the file downloaded - just want to know before pushing that button!!
    About 50-60 minutes all told!
    12-11-14 01:57 PM
  5. vhl71's Avatar
    did the update - it rebooted after completion. Now nothing is working. No hub, no phone. I can invoke some apps like BBWorld etc. if i call my number, it doesn't ring. Something is totally wrong here. BBlink says cannot communicate with the device. Hopefully i can use the autoloader to update to 10.3.1.1154. This is why I didn't do this update for so long. But stupid me to try this !!
    12-11-14 03:08 PM
  6. benbraun322's Avatar
    did the update - it rebooted after completion. Now nothing is working. No hub, no phone. I can invoke some apps like BBWorld etc. if i call my number, it doesn't ring. Something is totally wrong here. BBlink says cannot communicate with the device. Hopefully i can use the autoloader to update to 10.3.1.1154. This is why I didn't do this update for so long. But stupid me to try this !!
    I don't really see what you could have done wrong. Every time I Blitz install it works perfectly fine I've never had an issue that lasted more than a reboot or two....

    Verizon Z10 on Golan Telecom....?
    12-11-14 05:48 PM
  7. AbAll87's Avatar
    if someone could answer, i would appreciate it... do you turn off network when updating and how long you should set aside to update?

    updating from 10.3.1.1151
    12-12-14 08:32 AM
  8. calicocat2010's Avatar
    this is what it says.
    Attachment 320033

    Posted via CB10
    Yeah happens to me on Sachesi sometimes ... unplug phone from computer , wait a few seconds then plug back in. Sometimes you have to wait for the device to connect to computer. Once it does open Sachesi again and do your password. It will work after that.
    12-12-14 08:39 AM
  9. calicocat2010's Avatar
    if someone could answer, i would appreciate it... do you turn off network when updating and how long you should set aside to update?

    updating from 10.3.1.1151
    It's up to you
    AbAll87 likes this.
    12-12-14 08:41 AM
  10. brookie229's Avatar
    if someone could answer, i would appreciate it... do you turn off network when updating and how long you should set aside to update?

    updating from 10.3.1.1151
    No need to do that--I never do--takes about 50-60 minutes.
    AbAll87 likes this.
    12-12-14 09:35 AM
  11. SaraVibes's Avatar
    my hub is all black.
    ive hard reset a bunch of times.

    help please!

    ive followed the steps above on a z10 and z30, same problem.

    SV
    12-13-14 02:04 AM
  12. PufoCallo's Avatar
    help me please also,
    I have upgraded (manual saw on first post in this topic)

    but nobody told me my phone become bricked with quiet silent only notifications level?

    it is about 30-50% quiter, volume decreased much even I am using always loudest volume

    please help
    12-15-14 06:41 AM
  13. Legal Eagle's Avatar
    but nobody told me my phone become bricked with quiet silent only notifications level?
    If you had read the findings and fixes thread before you loaded the OS you would have known that low notification volumes are a reported issue.
    gfondeur likes this.
    12-15-14 08:23 AM
  14. Qrackin's Avatar
    help me please also,
    I have upgraded (manual saw on first post in this topic)

    but nobody told me my phone become bricked with quiet silent only notifications level?

    it is about 30-50% quiter, volume decreased much even I am using always loudest volume

    please help
    Nobody told you?

    Posted with my "square" phone!
    gfondeur likes this.
    12-15-14 08:31 AM
  15. PufoCallo's Avatar
    yes this major bug was not written at the top of the topic and I saw only recommendations that this is like official super stable version and not the ****. I never had so many problems with any leaked os before, my phone is sometimes much slower now, it froze, I can't use it and only LED is blinking sometimes and I have to take off the battery and insert it again to fix it and many other major issues. Is there any way to get back to latest stable OS without loosing any of my data, app settings etc.?
    12-15-14 08:49 AM
  16. gfondeur's Avatar
    Lol
    This it's not for you, go back to your carrier approved built,
    12-16-14 08:49 AM
  17. menshawy's Avatar
    Upgraded from 10.2.1 using Blitz

    Question: can I use Blitz to downgrade to an earlier 10.3.1 build? or is it JUST for upgrading?
    12-18-14 04:06 AM
  18. Heinz Katchup's Avatar
    Very easy to install leak.

    Posted with X10 via CB10
    12-18-14 06:39 AM
  19. Edmund Spenser's Avatar
    Hi, I have a Q10 running with BES and I cannot enable the developer mode by IT guidelines. I know it is not required to have it enabled but I read somewhere that the developer mode must be not restricted in order to run Sachesi. Is this correct and if so is there a workaround? I have tried to install the latest Blitz files via Sachesi 2.0 but I'm always getting following error message:
    "Installing 198 .bar(s). Skipped 12.
    Communication Error: 2 (Connection closed) from 169.254.23.193
    Connected to MSM8960 V3.2.1.1 F R085 Rev:17 at 169.254.23.193."
    Can someone help me here please? Many thanks.
    12-18-14 11:47 AM
  20. captain future's Avatar
    I am trying since hours to download. Mega gives me 99% decrypt error with all ways I tried so far (and download up to 99% is 1 to 2.5h with the speed I get). Now I signed up with bitcasa which started with 2+ days download time.
    What am I doing wrong?

    Thanks for blitz which I will try once I manage to download.
    12-18-14 02:58 PM
  21. adq10's Avatar
    It my first time using leaks. I used the OS 10.3.1.1154 Blitz method. It took ages but it seemed to successfully finish up. The phone (Q 10)is working OK. A little bit of stuttering once in a while. The biggest problem though, is none of my android apps are working. When i open one, the green loading bar goes about 75% of the way and stops. Even amazon app store won't open.. What should i do ??
    12-18-14 03:01 PM
  22. CoreyGmaN's Avatar
    I am trying since hours to download. Mega gives me 99% decrypt error with all ways I tried so far (and download up to 99% is 1 to 2.5h with the speed I get). Now I signed up with bitcasa which started with 2+ days download time.
    What am I doing wrong?

    Thanks for blitz which I will try once I manage to download..

    I am also getting to 99% download on Mega twice now and then get "Decryption Error" and it never finishes.
    12-18-14 03:27 PM
  23. captain future's Avatar
    I am also getting to 99% download on Mega twice now and then get "Decryption Error" and it never finishes.
    With MegaI tried FFox with add on install. Nothing happened. IE does not work anyway.
    I installed first time ever Chrome and Opera. With both started up to 99% error. Then clicked on cloud button which brings you to new windows and you can download as zip choosing in menu. But same 99% crap.
    Searched the store folders for the part or full file but that seems to be a workaround only with 100% + error ones.

    With bitcasa downloading at the moment after register with download manager giving me between 2-13h.
    Tried on 2 computers and 1 phone.
    There are times I hope I am just stupid and there is an easy way...
    12-18-14 03:45 PM
  24. ralfyguy's Avatar
    I asked this question in the Findings and Fixings thread as well.
    Does everybody have the bug with the Device Monitor Battery display flat lining?

    Posted via CB10
    12-18-14 04:03 PM
  25. TripNFry's Avatar
    I was getting the same error. I did a search on the 99% decryption error with chrome and Mega and got the tip to launch the javascript console and run skipcheck=1. after that I could get the file to download to 100%, but it's corrupt. It appears that the file is jacked on mega and the 99% decryption error is just letting us know that the file is bad.
    KorChi_JapThai likes this.
    12-18-14 04:57 PM
478 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. Replies: 517
    Last Post: 02-12-16, 01:46 PM
  2. Scotiabank Update
    By Kris Simundson in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-14, 08:18 PM
  3. [Not the] Official OS 10.3.1.1151 on Z30
    By Ibegbulem Onyebuchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-14, 12:14 PM
  4. Blackberry 9900 Blackberry World update not working
    By CurryRush000 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 10:31 AM
  5. [False Alarm] 10.3.1.745 OS Roll out in Egypt OTA
    By Hobiano in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-14, 09:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD